Fotbal, liga a IV-a, etapa a XVII-a: Sporting Turnu Tr. Măgurele - V.N.Olteni 4 - 0. Victorie de justeţe. Rezultate si clasament.

07 Martie 2015, 23:26 | 3243 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Sporting Turnu Tr. Măgurele - V.N.Olteni 4 - 0. foto: facebook.

Sâmbătă, 7 martie, stadionul Municipal din Turnu Măgurele a găzduit meciul dintre echipele Sporting Turnu Turnu-Măgurele şi Viaţă Nouă Olteni, contând pentru etapa a doua a returului ligii a IV-a teleormănene. Aşa cum era de aşteptat, Sporting a învins cu un categoric 4-0, după un meci dominat aproape în totalitate. Golurile au fost înscrise de A. Latu (în minutele 18 şi 33), S. Mitran (minutul 64) şi L. Teleoacă ( minutul 76). Partida s-a disputat pe un teren greu, care a suferit mult din cauza ploilor din zilele precedente. Echipa care a avut probleme la construcţie a fost cea turneană, care are un joc tehnic, bazat pe pase scurte. Vali Bădoi, antrenorul turnenilor, a fost mulţumit de victorie şi de joc, însă nu şi-a ascuns insatisfacţia faţă de terenul de joc. Sporting Turnu îşi "subordonează" ( cum ar spune Ilie Dumitrescu) toţi adversarii care vin la Turnu, astfel că jocurile turnenilor au devenit previzibile pentru spectatorii care vin la meciuri. E îmbucurător faptul că elevii lui V.Bădoi nu s-au lăsat pe tânjală şi continuă să joace la un nivel ridicat ( pentru campionatul teleormanean, evident). În celelalte partide s-au înregistrat următoarele rezultate:
FCM Alexandria  – Unirea Ţigăneşti 4-1
Dunărea Zimnicea  – Unirea Brinceni 0-2
 Rapid Buzescu – Spicpo Poroschia 2-0
Astra Plosca, Unirea Petrolul Videle, Metalul Peretu şi Voinţa Saelele au stat.

Clasament:
1.Sporting Turnu Măgurele    37p    +40        
2.FCM Alexandria            26p    +21    
3.Unirea Brinceni            24p    +11    
4.Unirea Ţigăneşti            21p    +2    
5.Voinţa Saelelel               19p    +3    
6.Rapid Buzescu                    15p    -1    
7.Dunărea Zimnicea            14p    -8    
8.Spicpo Poroschia            12p    -6        
9.Astra Plosca                    12p    -6    
10.Metalul Peretu            12p    -22    
11.Viaţă Nouă Olteni            10p    -14    
12.Unirea Petrolul Videle    8p    -20

 

 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
IONEL pe 08 Martie 2015, 15:47
#3
FELICITARI VALI BADOI
Pe un teren aproape impracticabil echipa a demonstrat ca are valoare,se vede ca Vali pune mult suflet in ceea ce face !A sosit momentul ca si autoritatile locale sa faca ceva pentru stadion pentru ca arata jalnic.
dan pe 08 Martie 2015, 12:50
#2
sporting
bravo sporting. pacat ca nu avem un teren bun ca altfel arata socul baietilor.cand incepe constructia stadionului promis de primarie-

amicul pe 07 Martie 2015, 23:38
#1
nesemnificativ
o echipa fara traditie care nu face legatura intre fotbalul turnean din trecut si cel din prezent! oricum,felicitari badoi!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.