Cronica infracţiunilor: conducere fără permis şi accidente auto!

03 Martie 2015, 00:01 | 2535 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politia.

Un bărbat din municipiul Bucureşti în timp ce conducea un autoturism pe  DN  52,  în direcţia de mers  comuna Furculeşti către comuna Crângu,  la kilometrul  23 nu a adaptat viteza de deplasare şi a derapat, pierzând astfel controlul volanului după care a intrat frontal în coliziune cu un copac situat pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare.În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a unui pasager din autoturism, ambii fiind  transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

Poliţiştii  Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Crîngu au oprit un autoturism care circula pe DJ 653, din direcţia comuna Dracea – comuna Crîngu, dar autoturismul în cauză nu s-a supus semnalului de oprire, continuându-şi deplasarea şi mărind viteza cu care se deplasa, fiind blocat de poliţişti în afara localităţii Dracea.În urma verificării s-a stabilit că în autoturismul în cauză se aflau patru bărbaţi, toţi din municipiul Turnu Măgurele, iar cel care a condus autoturismul nu poseda permis de conducere.În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

Poliţiştii din Turnu Măgurele au depistat un bărbat în vârstă de 37 de ani din municipiul Bucureşti care conducea un autoturism pe Bulevardul Independenţei din localitate cu toate că avea dreptul de a conduce suspendat.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având  dreptul de a conduce suspendat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Un tânăr în vârstă de 28 ani din comuna Călmăţuiu, judeţul Teleorman, în timp ce conducea o motocicletă pe D.C.9, pe raza satului Tudor Vladimirescu, comuna Salcia, din cauza vitezei a pierdut controlul motocicletei şi a lovit cu roata din faţă un autoturism care circula din sens opus.În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Crîngu a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma impactului au rezultat  doar pagube materiale.În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii  de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.