Sporting Turnu Tr. Măgurele a câştigat la Videle, scor 2 - 0, în primul meci al returului campionatului judeţean.

28 Februarie 2015, 16:33 | 2427 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Sporting Turnu castiga si la Videle, marind distanta fata de FCM Alexandria.

Sporting Turnu Turnu-Măgurele a câştigat primul meci din returul campionatului judeţean teleormănean. Aşa cum era de aşteptat, Sporting s-a impus la Videle, în faţa echipei Unirea Petrolul, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de M.Urucu şi Latu, în minutele 57 şi, respectiv, 60. Victoria turnenilor este absolut meritată, ei dominând jocul în majoritatea timpului. Chiar dacă golurile au venit târziu, după vreo ora de joc, Sporting Turnu nu a încetat să atace şi să spere în victorie. Antrenorul Vali Bădoi a găsit o formulă de echipă care va obţine locul întâi fără probleme. Exprimarea tactică a Sportingului începe să arate aşa cum doreşte antrenorul turnean, astfel că ne aşteptăm la rezultate foarte bune în continuare. Cum din campionatul ligii a IV-a teleormănene s-au retras 4 echipe ( banii, eterna poveste), echipele vor disputa doar câte 11 meciuri, astfel că acest campionat a devenit unul de plăcere, fiindcă nu va retrograda nimeni. Cum locul întâi este acontat de Sporting Turnu, rezultă că nu se mai luptă pentru nimic. În clasament, Sporting Turnu se află pe locul întâi cu 34 de pucte din 12 jocuri, urmată de FCM Alexandria, cu 23 de puncte din 11 meciuri.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
henric pe 03 Martie 2015, 22:49
#4
salut
ati pirdut un jucator de milioane pe cornel,bollo,ati avut sansa sa fie al vostru,rusine sa va fie,aduciti jucatori din toata tara si pe ai vostrii care sau nascut si crescut pe plan local ii refuzatii

Ionut pe 01 Martie 2015, 22:30
#3
Link program liga 4 TR
http://www.teresport.ro/clasamente/divizia-d/
Gogu pe 28 Februarie 2015, 22:10
#2
program
Unde as putea gasi programul complet al returului ligii a 4-a?
dan pe 28 Februarie 2015, 17:53
#1
bravo sporting
bravo baieti tinetio tot asa din victorie in victorie iar din vara in liga 3

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.