Sporting Turnu Tr. Măgurele atacă returul cu aceeaşi dorinţă: promovarea în liga a III-a. Astăzi, la Videle, Sporting întâlneşte Unirea Petrolul Videle.

28 Februarie 2015, 00:04 | 2394 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Sporting Turnu.

Lidera Ligii a 4-a, Sporting Turnu, este pregatita pentru startul returului de campionat. Dupa o pregatire centralizata la munte si multe jocuri de verificare in compania unor formatii de nivel superior, antrenorul Vali Badoi s-a declarat multumit de cum au decurs lucrurile in aceasta iarna, iar in sezonul de primavara spera sa faca din nou legea in campionatul judetean, pe care vrea sa-l castige pentru a merge la barajul de promovare in Liga 3.

In prima etapa a returului, Sporting Turnu merge la Videle, pentru duelul cu Petrolul, acesta fiind si cel mai interesant joc al rundei.

„Suntem pregatiti. Am avut o pregatire buna de iarna, acum asteptam cu nerabdare startul campionatului. Sunt multumit si de jucatorii care au venit, am preferat sa aducem cativa tineri, capitol la care nu stateam asa bine. Va fi un retur dificil, insa noi speram sa-l terminam cu bine. La Videle o sa ne astepte un meci greu, stiu ca s-au intarit si ei in aceasta iarna, nu mai sunt echipa din tur. Totusi, sper sa ne facem jocul si sa ne inpunem inca din prima etapa”, a spus Vali Badoi despre startul returului.

Ce jucatori a transferat Sporting turnu in aceasta iarna:

Cosmin Frujina (CSS Turnu Magurele)
Cristian Ilie (Vointa Saelele)
Florinel Mitrea (Vointa Saelele)
Dragos Teleoaca (Progresul Bucuresti)
Bogdan Lupu (Progresul Bucuresti)
Gabriel Marioara (CSS Turnu Magurele)

 

Cine a plecat:
Cristian Vaduva (destinatie necunoscuta)
Alexa Baltoi (Popesti Leordeni)
Florin Spataru (Sporting Rosiori)
Daniel Marulis (destinatie necunoscuta)

Echipa probabila de la Videle:
L. Celic – I. Stirbu, C. Dana, A. Salcianu, F. Mitrea – V. Badoi, S. Mitran – C. Ilie, M. Urucu, L. Teleoaca – G. Dumitrescu

sursa:teresport.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Myhay pe 01 Martie 2015, 21:40
#2
....
2-0 grin
??? pe 01 Martie 2015, 15:12
#1
Scor
Stie cineva care e fost scorul? :D
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.