Primarul D. Cuclea îi "trage" de urechi pe turneni, însă nu zice nimic de cei responsabili.

24 Februarie 2015, 00:02 | 2889 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

De câteva săptămâni, la ceasul de pe Centru, este afişat un mesaj al primarului orasului Turnu Măgurele. Dănuţ Cuclea îi sfătuieşte pe turneni ca "pentru sănătatea noastră, să păstrăm ordinea şi curăţenia oraşului". Afişajul electronic de la ceas este folosit pentru anumite mesaje, mai cu seamă de sărbători. Iată că primarul sparge gheaţa şi vine cu ceva nou: un mesaj sfătuitor, indicaţie, invatatura, etc. Din păcate pentru edilul-şef, apelul dumnealui este total aiurea. ''Ordinea" nu ştim la ce se referă, pentru că majoritatea turnenilor sunt destul de ordonaţi în ceea ce priveşte viaţa în comunitate. Cuvântul este prea milităros şi nu are nicio legătură cu viaţa civilă. Trebuie să fim ordonaţi, în ce sens? Să mergem încolonaţi? Domnu` primar, de păstrarea ordinii trebuie să se ocupe instituţiile statului, precum  Poliţia şi Jandarmeria, cetăţenii doar trăiesc în ordine.

Curăţenia oraşului este obligatia (prin contract) a firmei Polaris, cetăţenii nu sunt datori cu nimic la acest capitol. Ce curăţenie să păstrăm, când oraşul este plin de gunoaie, bălţi, câini, gropi, etc?! D. Cuclea insinueaza că firma Polaris şi serviciul de Salubritate al Primăriei fac curat, însă turnenii produc mizerie pe bandă rulantă. Dacă aceasta este curăţenia care trebuie păstrată, atunci putem spune să păstrăm mizeria din oraş. În loc să dea sfaturi turnenilor, primarul ar face bine să cheme Poliţia, firma Polaris şi angajaţii Primăriei şi să le atragă atenţia că nu îşi fac datoria pentru care turnenii dau bani.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Diamant Nefinisat pe 19 Martie 2015, 19:18
#4
ALO DNA-UL VA ASTEPTAM SI PE LA TELEORMAN SI TURNU MAGURELE !


DACA LA BUCURESTI SE POATE SIGUR SE POATE SI IN JUDETE !



https://www.youtube.com/watch?v=AKw3srDkGik



ACELASI GEST FACUT SI DE DRAGNEA !!! ASTIA-S MAFIOTI IN TOATA REGULA !!!! SEMNIFICATIA GESTULUI CU DEGETUL LA NAS, "SCAPA CINE POATE, NE-AU AGATAT !"



https://www.youtube.com/watch?v=Y5IjbwP4R6E
Manix pe 16 Martie 2015, 12:42
#3
PSD-UL, COMBINATII DE PARTID LA NIVEL INALT!!!


Dragnea a lasat loc si primarului Constantei Radu Mazare culmea tot din PSD sa faca niste bani si pe teritoriul Teleormanului si anume firma POLARIS MAZARE 'M' HOLDING care nu se stie prin ce mijloace a reusit sa castige licitatia, care a avut ea loc de fapt ?!? Daca DA in ce conditii a castigat aceasta licitatia in Teleorman ??? firma de salubrizare care ridica gunoiul de pretutindeni in judet.



A sesizat-o si DNA-UL si pe aceasta ?!?
MMM pe 24 Februarie 2015, 09:14
#2
NNNNNNN
CREAZA DOMNULE PRIMAR LOCURI DE MUNCA NU MAI ADU CHINEZII SA VANDA TOATE STIFTURILE AN TURNU.
Nucu pe 24 Februarie 2015, 08:40
#1
Sfaturi de la un Primar iresponsabil?!
Polaris este o firma cu probleme de legalitate si functionalitate.Forteaza mana celor din Primarie pentru extinderea lor prin infintarea unei gropi de gunoi la iesirea din oras.Inca o mizerie din partea celor care pretind ca ne conduc.Firma Polaris nu isi respecta angajamentele contractuale,iar primarul incearca cu naduf sa le ia apararea.Adevarul va iesi la suprafata.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.