Comentariul săptămânii - În comuna Liţa, Polaris M. nu a dotat gospodariile cu tomberoane, deşi era stipulat în contract. Domnule primar Popescu, nu vă e ruşine cu acestă firmă mincinoasă? Mai are rost să întrebăm cât e comisionul?

19 Februarie 2015, 00:04 | 3165 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Polaris Holding.

Comuna Liţa a devenit una în care problemele apar din ce în ce mai des. Principalul responsabil cu rezolvarea lor este primarul, primar care nu e interesat să facă ceva bun pentru cetăţenii comunei pe care (teoretic) o administrează. După ce s-a realizat alimentarea cu apă a comunei, au apărut şi necazurile pentru cei care au semnat contracte cu Primăria Liţa. Apa nu prea curge în  week-end, tocmai când e mai mare nevoie de ea. Altă problemă, despre care e vorba în comentariul acestei săptămâni, este cea referitoare la lipsa tomberoanelor în comuna Liţa. Atunci când au semnat contracte pentru ridicarea gunoiului menajer, firma Polaris, adusă de primarul D.Popescu, a promis că va oferi gratuit tomberoane pentru cetăţeni. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că oamenii folosesc saci şi cutii de carton pentru a aduce gunoiul afară din curte. Dacă nu se aduc tomberoane, le propunem celor din Liţa, în tonul acestui  comentariu, ca atunci când vin cei de la Polaris pentru plata gunoiului, cetăţenii să refuze, până când li se aduc tomberoanele promise.

Iată comentariul cititorului care semnează "un litean de rând":
 "La Liţa, la încheierea contractelor pentru gunoi, s-a promis, atât verbal, cât şi s-a stipulat în contract, că firma va dota fiecare gospodarie cu câte un tomberon. După doi ani, în gospodăriile cetăţenilor nu a ajuns niciun tomberon. În fiecare miercuri ( ziua când se strânge gunoiul), prin sat vezi tot soiul de vase cu gunoi. Oribil. Unii cumpără saci pentru gunoi spre a fi goliţi şi înapoiaţi gospodăriei. Personalul de pe maşina de gunoi îi aruncă cu tot cu gunoi. De unde atâţia bani să cumpărăm mereu saci pentru firma Polaris? Aşteptăm de urgenţă tomberoanele, altfel trecem la reziliera contractelor cu firma Polaris. Unde este acea civilizaţie promisă prin ridicarea gunoiului şi de care firma Polaris îşi bate joc? Chiar nimeni nu poate să intervină pentru respectarea clauzelor din contract privind dotarea litenilor cu tomberoane?"
    Sperăm ca semnalul de avertismanet al cititorului să determine conducerea Polaris să se ţină de promisiune. Domnule primar Popescu, aţi adus Polaris în comună dar nu vă implicaţi în acest caz? Nu mai scriem despre comision, insa el exista, domnule primar! Vă e teamă de Dragnea, prietenul lui Mazăre, patronul din umbră al firmei Polaris? Aşteptăm rezolvarea acestei probleme cât mai rapid..

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
EU pe 25 Aprilie 2015, 07:51
#9
DE AICI
MAI NOU ACUM PRIMARII COMUNISTI AU HOTARAT CU POLARIS SA VINA LA LITA CAT SI IN ALTE LOCALITATI DOAR DE 3 ORI PE SAPTAMANA..

eu pe 08 Martie 2015, 16:40
#8
in spatele primariei
pentru ce sunt tomberoanele din spatele primariei...asta daca mai sunt?
je**si islaz pe 21 Februarie 2015, 19:40
#7
islaz
nici la islaz nu sunt tomberoane au doar smecheri daca lasi sacul cu gunoi la poarta in 10 minute il imprastie caini pe toata ulita astia de la gunoi niste j**uri care daca ai mai mult gunoi nici nu vor sa il ia.



va pup pe ceilalti tot mai buna e caruta cu calu.
Luta pe 20 Februarie 2015, 11:40
#6
Nu sunt metode de oprire a abuzurilor la Polaris?
Dar de neplata facturilor pentru serviciile neonorate,ati auzit?Conditii stip**ate in contract?
de la lita pe 19 Februarie 2015, 21:56
#5
taranul
Exista o firma conc*renta nemincinoasa la care sa ne inscriem? Eu nu cunosc. Poate stiti dumneavoastra?
Un litean pe 19 Februarie 2015, 21:51
#4
documentat
Nu faceti afirmatii neavenite, nefondate asupra primarului de LITA. De nu stui cate ori a discutat cu condurea POLARISULUI primind promisiuni ca se vor aduce tomberoane in timpul cel nai sc*rt. Promisiuni care au ramas la nivel de promisiuni. Singurul mod de protest este sa nu mai platim pana nu vor veni tomberoanele.
turneanu pe 19 Februarie 2015, 13:07
#3
pentru platitori
Cind ati semnat contractu ati fost legati la achi ati semnat fara sa citit ce drepturi au ambele parti daca in contract era trecut 15 lei de persoana ce faceati semnati nu sa am inteles ca sau semnat cu amenintari din partea polaris .

Dar un contract se si negociaza nu ?Voi de ce ati acceptat asa cu lea cazut lor bine.

excaim excaim
Cetateanul de la bloc pe 19 Februarie 2015, 12:34
#2
ATI AUZIT DE LEGE SI JUSTITIE ?
Un contract este un act incheiat intre doua sau mai multe parti.Atunci cand una dintre parti nu respecta clauzele contractuale,nu ramane decat actionarea in instanta.Nu vorbitul la coltul strazii sau plansul pe internet.Hai sa incepem cu o plangere penala.Cine asteptati sa va faca dreptate,Primaria Tr.Magurele?Niciodata !!!!!
nebunusatului pe 19 Februarie 2015, 06:04
#1
polaris
Nici in Magurele aceasta firma nu au adus tomberoane, nu sunt cu ochii decit pe profit, pe noi platitorii ne vad ca pe oile de muls . Haide-ti sa nu le mai achitan taxa un an si au sa de duca unde a intarcat mutu iapa, mai cu seama ca Mazare este pe drojdie ...ba il urmeaza de aproape tare si boier Dragnea ...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.