Firma Polaris strânge gunoiul în Teleorman pentru o sumă uriaşă. Domnule Dragnea, cât e comisionul?

16 Februarie 2015, 00:05 | 3542 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Polaris aduna din gunoiul teleormanean multe miliarde de lei.

După cum se cunoaşte, contractul pentru salubrizare în judeţul Teleorman a fost atribuit de CJ Teleorman firmei deputatului pesedist de Constanţa, Eduard Martin. Practic, judeţul Teleorman şi-a dat intreaga activitate de salubrizare pe mâinile firmei deputatului PSD. Printr-un contract de 158.816.901 lei, Polaris M se ocupă, dintr-un foc, de salubrizarea din trei municipii, două oraşe, 92 de comune şi 229 de sate din judeţul Teleorman. La aşa cadou, să tot cotizezi fericit la campaniile partidului. Pe lângă cotizatia de rigoare, noi întrebăm cât a fost comisionul jupânului Dragnea, pentru că nu dădea dumnealui afacerea doar pentru o cotizaţie. Nu lasă Dragnea miliardele din Teleorman să ajungă, pentru 10 ani, în buzunarele tânărului deputat cu Lamborghini.

Cum despre Udrea se spune că lua 10 % din contracte, despre Dragnea se zice, nu fără temei, că este "mister 25 %", fiindcă nu cedează nimic fără sfertul de bani care, chipurile, i se cuvine. Dacă citiţi bine suma, vă daţi seama cât se fură din amărâtul de judet numit Teleorman. Dacă doar gunoiul scoate sute de miliarde, cât s-o lua din alte afaceri? Doar Dumnezeu şi DNA-ul mai pot scoate la lumină jaful din Teleorman din ultimii 20 de ani. Să sperăm că se va face lunmina curând. Prea multe gunoie au ieşit la suprafaţă şi conduc acest biet judeţ cu oameni săraci.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
p**aris pe 17 Februarie 2015, 20:34
#5
lita
nu fiti fraieri banii pentru tomberoane au zburat in alta parte.amintiti-le cand vin agaricii dupa bani contenedorul sau nimic de bani,nu va lasati prostiti de niste hoti.
Un litean pe 17 Februarie 2015, 19:54
#4
se rand
La LITA LA INCHEIEREA CONTRACTELOR PENTRU GUNOI S-A PROMIS ATAT VERBAL CAT SI S-A STIPULAT IN CONTRACT CA FIRMA VA DOTA FIECARE GOSPODARIE CU CATE UN CONTAINER.DUPA DOI ANI, LA GOSPODARIILE CETATENILOR MU A AJUNS NICI UN CONTAINER. IN FIECARE MIERCURI PRIN SAT VEZI TOT SOIUL VASE CU GUNOI. ORIBIL.UNII CUMPARA SACI PENTRU GUNOI SPRE A FI GOLITI SI INAPOIATI GOSPODARIEI/. PERSONALUL DE PE MASINA DE GUNOI II ARUNCA IN MASINA CU TOT CU GUNOI. DE UNDE ATATIA BANI SA CUMPARAM MEREU SACI PENTRYU FIRMA POLARIS? ASTEPTAM DE URGENTA CONTAINERELE. ALTFEL, TRECEM LA REZILIEREA CONTRACTELOR CU FIRMA POLARIS. UNDE ESTE ACEA CIVILIZATIE PROMISA PRIN RIDICAREA GUNOIULUI SI DE CARE FIRMA POLARIS ISI BATE JOC? CHIAR NIMENI NU POATE SA INTERVINA PENTRU RESPECTAREA CLAUZELO DIN CONTRACT PRIVIN DOTAREA LITENILOR CU CONTAINERE?
GONZO pe 16 Februarie 2015, 20:48
#3
PULARIS
DOAR GALAGIE,PANA NU LE DATI PUTIN DE GANDIT LUCRURILE RAMAN LA FEL VA IA BANII SI TREABA E BUNA.
.... pe 16 Februarie 2015, 20:40
#2
...
snake
Liviu de la SAGO pe 16 Februarie 2015, 11:59
#1
POLARIS/FIRMA MAFIOTA
Contracte mai mari si mult mai multa mizerie.Bataia de joc la adresa cetatenilor continua,pana cand?Felicit pe toti cei care au refuzat sa incheie cotracte cu firma Polaris.Intr-un final cineva trebuie sa raspunda.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.