Donau Chem Tr. Măgurele: vizită incognito a lui Ioan Niculae. Despre salarii - doar promisiuni fără acoperire.

15 Februarie 2015, 00:04 | 4164 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae a facut o vizita vineri la Turnu Magurele.

Aşa cum am mai scris, în ultima perioadă, combinatul chimic Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele stă pe un butoi de pulbere.  Muncitorii nu şi-au mai primit salariile de peste două luni, motiv pentru care nemulţumirile au ajuns la cotă maximă. Greva pluteşte în aer, aşa cum se spune, pentru că situaţia e fără ieşire. Şefii de la Donau Chem dau din colţ în colţ şi nu ştiu ce să mai mintă, fiindcă despre bani nu au nicio veste. Combinatul funcţionează la capacitate, întreaga producţie fiind livrată către beneficiari. Zeci de autocamioane aşteaptă la poarta combinatului chimic turnean pentru a încărca îngrăşăminte, acesta fiind sezonul în care se vinde cel mai mult. Ioan Niculae, patronul InterAgro, proprietarul combinatului, a sosit vineri după-amiază într-o scurtă vizită la Turnu Măgurele.

Dumnealui a venit cu iahtul personal pe Dunare şi nu a intrat în curtea combinatului, preferând să-i cheme la discuţii pe iaht pe şefii Donau Chem. Ioan Ban, directorul general, a fost aspru criticat de Niculae. Despre salarii, ne-a parvenit informaţia că patronul ar fi promis că se vor plăti salariile pe decembrie în următoarea săptămână. E semnificativ faptul că Ioan Niculae a venit la Donau Chem după terminarea programului de lucru. Niculae a pierdut încrederea chimistilor turneni, astfel că se poate aştepta la orice din partea lor. Vizita lui Ioan Niculae a fost foarte scurtă, indicaţiile oferite conducerii Donau Chem fiind clare: se continuă producţia iar salariile se vor plăti cândva, nu se ştie când. Sperăm ca Ioan Niculae să-şi întoarcă privirea şi către chimiştii turneni, care  îi aduc mai mulţi bani decât fotbaliştii Astrei Giurgiu. Dacă fotbaliştii îşi primesc salariile la timp, acelaşi lucru trebuie să se întâmple şi cu chimiştii turneni.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Manix pe 12 Martie 2015, 19:16
#11
La PUSCARIE cu Ioan Niculae !!!


Sa ii se confiste tot ce are si statul sa preia Combinatul si sa fie din nou de Intreperindere de Stat.



Ca javra asta imputita cu Dragnea, Mohanu si Cuclea isi bat joc de un Judet intreg !!!!!!!



La PUSCARIEEEE CU VOI ZDRENTE JEGOASE !!!!!!!!



La puscarie pe 18 Februarie 2015, 22:13
#10
F....i familia-n gat!
Bagasiar p..a in toti mortii tai si-n familia si-n copii tai d nenorocit cu Nastase ala d gat care ti-a dat combinatu. Tu ar trebui sa primesti cel putin cate un an pentru fiecare milion d euro furat. ti-as putrezi si oasele in puscarie! si dak ramane vrun os dn tine sa fie incinerat si aruncat la gunoi! bagamias p..a-n putreziciunile d copii p care ii cresti p spinarea si p munca muncitorilor dn combinatele care le-ai furat.
tilicaru nicolae pe 18 Februarie 2015, 20:50
#9
Steaua -Astra 3-0
Multumit omu cu elefantu ?
gugu pe 16 Februarie 2015, 20:42
#8
donau
cand a venit nicolae a venit si cu elefantul
Un cetățean pe 15 Februarie 2015, 18:38
#7
Român sau Rrom?
Oare conducerea Donau Chem primește la timp salariile și doar muncitorii nu le primesc la timp? Bonurile ar trebui să se dea din mai 2014 până în prezent...se vor mai da vreodată? Doar dacă patronul e român...dar dacă este rrom? Luați-vă gândul de la salariu și bonuri, că se pare că e rrom, după cum se comportă cu muncitorii..!?!
iuli pe 15 Februarie 2015, 18:21
#6
pt Constantin Rotaru
te invit sa o sugi in c*r legal. pana acum numai legal ne am luat bani.

si pt PRO NICOLAE daca el ajuta trantorii, hotii si alcoolisti din combinat o invitam pe doamna ma-ta sa lucreze si ea in combinat ca se potriveste descrieri
Constantin Rotaru. pe 15 Februarie 2015, 14:52
#5
Greva????!!!
CRED CA ASTA SI VREA IOAN NICOLAIE. DACA DECLARAM GREVA, VA INCHIDE COMBINATUL, NE VA TRIMITE IN SOMAJ, APOI IL VA REDESCHIDE DUPA O LUNA SI CEVA, DAR CATIVA INSTIGATORI NU VOR MAI FI RECHEMATI. ACESTI DIVERSIONISTI CARE NE INDEAMNA LA RASCOALA NU STIU CA EXISTA SI ALTE METODE LEGALE PENTRU A NE PRIMI DREPTURILE????. DE PRESEDINTELE TARII, DL KLAUS IOHANNIS, ATI AUZIT, SAU CREDETI CA ESTE TOT MAFIOTUL DE BASESCU??
catalin pe 15 Februarie 2015, 13:21
#4
pro ioan niculae esti varzao
sigur daca m-as intalni cu tine te-as pune instantaneu cu botul pe labe pupinc*ristule.

prost om pe 15 Februarie 2015, 13:13
#3
ala cu semnele de exclamatie
ma incet bah ca distrugi tastatura red face
PRO Ioan Niculae pe 15 Februarie 2015, 11:00
#2
Au VENIT BANII!!!!!!!!!!!!!!!!
Domnul NICULAE a venit sa ajute ca de obicei cu bani, trantorii, hotii si alcoolisti din combinat!!!!Datorita dvs., orasul inca traieste, inca respira!!!!Multumim domnule Ioan Niculae!!!!!!!!!!!!!!
XYZ pe 15 Februarie 2015, 10:37
#1
Pe hotii astia mari cine-i controleaza???
I-auzi unde se-ntalnesc decidentii unor astfel de unitati industriale,PE IAHT-uri.SE COMPORTA EXACT CA NISTE MAFIOTI.MUNCITORII NU SUNT PLATITI LA TIMP,SUNT UMILITI IAR ANGAJATORII NU-SI PLATESC DATORIILE CATRE STAT.UNDE VA TREZITI MAI,MAFIOTILOR?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.