La Turnu Măgurele se apropie primăvara: au "răsărit" gropile în asfalt.

04 Februarie 2015, 00:05 | 2684 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
La Turnu-Magurele au rasarit gropile in asfalt.

Se apropie primăvara şi în Turnu Măgurele, chiar dacă încă nu am scăpat de ameninţarea unor noi ninsori. Din păcate, odată cu apropierea primăverii, în Turnu au început să răsară nu ghiocei ci gropi în asfalt. Înţelegem să fie pe ici, pe colo câte o groapă, dar în Turnu sunt zone unde, din contră, asfaltul bun este pe ici, pe colo.
Bineînţeles că vinovaţii nu sunt la Primăria Turnu, specialiştii şi onestii de acolo sunt extraordinari de buni în tot ce fac. Sarea şi îngheţul au distrus asfaltul. Ca să vezi! Sare nu prea se aruncă iar ger nu prea a fost în această iarnă. Dacă era o iarnă grea, credem că rămâneam fără asfalt.
În ultimele săptămâni, probabil şi ploile distrug asfaltul în Turnu. Parcă e făcut din unt. Şi Soarele are efect distrugător asupra tentativei de asfalt. Sarea, îngheţul şi apa nu distrug un asfalt bun. Calitatea asfaltului este vinovată pentru străzile pline de gropi. Cine răspunde de calitatea asfaltului? Specialiştii Primăriei şi Teldrum sunt cei care îşi bat joc, turnând un asfalt sub orice critică. Ce să mai zicem de bălţi, denivelări, valuri, gâlci, guri de canal, totul este un adevărat coşmar. Anul trecut s-au asfaltat mai multe străzi, cu zeci de milioane de euro, însă şi acestea au fost făcute de mântuială. Stratul de uzură nu a fost turnat şi într-un an asfaltul o să crape, iar de aici apar gropile. Dacă la suprafaţă s-a furat, oare ce-o fi până la baza asfaltului?

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
cetateanul01 pe 06 Februarie 2015, 03:24
#9
tinelo
Bai tinelo ce tot faci galgara cu dekang tu nu faci la fel,dar se pare ca esti foarte inteligenta si nu vezi ironia si sarcasmul din ceea ce am scris eu. Eu sugerez sa te faci plomba pt o gropa si sa trecem cu masina peste asfalt.
tinela pe 04 Februarie 2015, 18:51
#8
pt.cetatean1
pai daca tie ti se pare normal cum gandesti joca tu dupa cu iti dicteaza puterea si eventual sa nu faci gat, ca ceilalti sau cam saturat.p.s.dute la central ca aduce chinezul perne de aer.
Varicocel Branca pe 04 Februarie 2015, 16:54
#7
Cucleooo,cand mergi la DNA
Hai ca dupa astia mai mari voi urmati.Oricum,in primavara,dupa ce se va mai incalzi,lumea va iesi in strada si la Turnu.Nu credeti,le-ati dat destule motive.Sa se sparga odata cloaca aia din Primarie,Prefectura si CJ.
Cuclea pe 04 Februarie 2015, 15:27
#6
Turnu Magurele
Dragi turneni nu va lasati manip**ati de Cracea! Echpa mea este pregatiata,avem butelie,avem arzator si cum se face frumos carpim toate gropile din oras! Va promit ca arzatorul nu se va opri pana cand nu reparam tot orasul!
cetateanul01 pe 04 Februarie 2015, 14:58
#5
probleme?
Acum si dumnevoastra postarati niste gropi,cu o groapa nu se face primavara smile)

Sa ne luam niste dalea pe perne de aer si nu ne mai supara gropile,cetatenii trebuie sa se acomodeze cu conditiile impuse de saracii astea, asta nu inteleg unii smile) Ca pop**atia trebuie sa joaca dupa cum canta puterea,si eventual sa nu faca gat smile)
Cone pe 04 Februarie 2015, 13:19
#4
Ce va mai mirati?
Vorba batranului si sinistrului Primar Mohanu,*Nu este niciun fel de problema*,vine TELDRUM si ne mai baga inca odata mana adanc in buzunare si mai toarna un covor de asfalt.Cu garantie a lucrarii de 24 de ore.Ba,da ce va mai meritati soarta,ca tare sunteti prosti.S-a ajuns la momentul in care pana si Cuclea sa-si bata joc de un oras intreg,de zeci de mii de oameni.Daca ar durea prostia,noi,cei din Teleorman,ne-am auzi de pe Luna.
Cone pe 04 Februarie 2015, 13:19
#3
Ce va mai mirati?
Vorba batranului si sinistrului Primar Mohanu,*Nu este niciun fel de problema*,vine TELDRUM si ne mai baga inca odata mana adanc in buzunare si mai toarna un covor de asfalt.Cu garantie a lucrarii de 24 de ore.Ba,da ce va mai meritati soarta,ca tare sunteti prosti.S-a ajuns la momentul in care pana si Cuclea sa-si bata joc de un oras intreg,de zeci de mii de oameni.Daca ar durea prostia,noi,cei din Teleorman,ne-am auzi de pe Luna.
cornel pe 04 Februarie 2015, 09:45
#2
municipiu turnu mag.
pai atunci se stie cine sant vinovatii,specialistii si teldrum,cine plateste pentru reparatii noi locuitorii atit timp cat nu-i trage nimeni la raspundere .o sa ramana orasul ca in vestul salbatic,50 de locuitori,un primar, un militian si un veterinar pt. cai.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.