Februarie, ultimul bal! L.Dragnea intră în ultima lună de libertate?

01 Februarie 2015, 00:05 | 3626 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea va intra dupa gratii in luna februarie?

Luna februarie are în acest an 28 de zile, cam puţin pentru cei care doresc o iarnă mai lungă sau un bal mai mult. Cât depre titlul articolului, recunoaştem că ne-am inspirat din titlul filmului "Noiembrie, ultimul bal", al regizorului Dan Piţa. Titlul acestui film a rămas celebru fiindcă în noiembrie 89 a avut loc ultima mascaradă comunistă, numită congres al PCR, în care N.Ceauşescu a fost reales şef al PCR. După cum se ştie, în decembrie 89, Ceauşescu a fost împuşcat iar congresul din noiembrie a fost chiar ultimul bal. Să lăsăm trecutul şi să revenim la prezent, luna februarie 2015. După cum se ştie, vineri, procurorii DNA au decis ca A.Videanu, un teleormănean ajuns foarte sus, să fie arestat pentru 30 de zile. Motivul este celebrul dosar care o are în prim-plan pe Alina Bica, fosta şefa a DIICOT. În acelaşi dosar este cercetat şi Ioan Niculae, patronul InterAgro, acuzat că a dat fostei şefe DIICOT peste 3 milioane de euro, pentru a scapa dintr-un dosar legat de gazele ieftine. Şpaga a fost intermediată de nimeni altul decât Liviu Dragnea, jupânul Teleormanului, fost vicepremier, actual ministru.

Surse din cadrul DNA susţin că până la arestarea lui Niculae şi Dragnea mai e doar un pas, care va fi făcut în luna februarie. Dacă pentru I.Niculae nu e nevoie de vreo aprobare, în cazul lui L.Dragnea arestarea nu se poate face decât cu aprobarea Camerei Deputaţilor, al cărei membru e baronul teleormănean. Acest lucru, ridicarea imunităţii parlamentare, nu va fi o problemă, pentru că Dragnea a tratat cu dispreţ multă lume, astfel că arestarea sa nu mai e decât o problemă de timp. Tot în februarie, poate chiar mai devreme decât procurorii DNA, Dragnea va pierde şi postul de ministru, pentru că moţiunea de cenzură, introdusă de opoziţie, are toate şansele să treacă. În sfârşit, revenind la ultimul bal din februarie, trebuie să spunem că tot în această lună este termen şi în dosarul "Referendumul fraudat", dosar în care Dragnea este principalul acuzat. După toate probabilităţile, după Videanu, urmează aresatrea altor doi cunoscuţi teleormăneni, Niculae şi Dragnea. Aşteptăm să vedem dacă februarie va fi ultima lună de libertate pentru "groparul Teleormanului", jupânul Liviu Dragnea.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
varzaru pe 04 Februarie 2015, 12:16
#7
dan
sa se duca je**su la puscarie
franchestain pe 01 Februarie 2015, 18:07
#6
petru fratele mircea cel batran
imi place finalu la articolu tau,e de belea.Amin!
mircea cel batran pe 01 Februarie 2015, 11:05
#5
bravos
Sa ne ajute Dumnezeu sa scapam de dragnea si mafia instalata de el in judet. Si sa ne mai ajute Dumnezeu sa nu apucam pe mana celuilalt mafiot nitulescu care e mult mai incult si prost decat dragnea.AMIN
dragnea&mohanu; pe 01 Februarie 2015, 05:33
#4
tanti aguri
V-am avut excaim Chiar daca mergem nitel la intristare,cand ne intoarcem, trai neneaca snake . Si aveti grija cu cine ne inlocuiti cât lipsim. Sa fie baieti de caracter, ca noi LOL
gigi pe 01 Februarie 2015, 01:22
#3
w
sa se duca si-n balamuc la poroschia
SUNNY BOY pe 01 Februarie 2015, 00:43
#2
O ROMANIE MAI CURATA
DOAMNE-AJUTA SI SCAPA-NE DE TOTI HOTII SI MINCINOSII DIN ROMANIA! CU CAT MAI MULTE ASTFEL DE SPECIMENE DUPA GRATII,CU ATAT MAI BINE PENTRU NOI CEI MULTI SI UMILITI.TREBUIE SA SE FACA ODATA SI-ODATA DREPTATE.MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA.DAR,SA LE IA SI TOT CEEA CE SE DOVEDESTE CA AU FURAT.COPIII LOR NU SUNT COMPLICI,CA SUNT MAJORI SI SE-NFRUPTA DIN GREU DIN TOT CEEA CE AU FURAT PARINTII.OARE CATI BANI CHELTUIE SI DE UNDE?
Turnean pe 01 Februarie 2015, 00:18
#1
Regetabil
Asa cum Dragnea e groparul judetului, Mohanu e groparul orasului Tr. Magurele. Halal echipa !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.