Senzaţional!!! Primarul are limbă şi a gângurit. Dănuţ Cuclea alocă bani pentru Teldrum, nimic despre locuri de muncă.

26 Ianuarie 2015, 00:04 | 2675 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

În sfârşit după o perioada foarte lungă de tăcere, atât de lungă încât se dusese zvonul că primarul este mut, Dănuţ Cuclea a facut o declaraţie. Edilul şef nu a spus chiar aşa multe, din cauză că nu are timp şi spaţiu. Va daţi seama cât de ocupat este Dănuţ, dacă nu are timp să graiască despre oraş. Pur şi simplu nu-şi vede capul de atâta muncă. Atât de mult se zbate, încât nici de deszăpezit nu s-a ocupat. Ce lucrări extraordinar de complexe se execută în Primărie? Pe lângă timp, primarul nu are nici spaţiul necesar, o exprimare puţin spus nefericită. Timp, spaţiu, viteză, volum, greutate, lungime, lăţime, grosime, toate  acestea ar fi trebuit să fie îndeplinite ca Dănuţ să vorbească.

Riscul de a spune prostii este mult mai mare atunci când declari cât mai multe, aşa că edilul-şef se ghidează după "dacă tăceai, filozof rămâneai". Niciun cuvinţel despre locurile de muncă, acest subiect fiind dezbătut doar în campaniile electorale. Dacă despre cea mai gravă problemă a oraşului, lipsa locurilor de muncă, nu a spus nimic, în schimb a promis că firmele Teldrum şi WFA vor primi în anul 2015 cel puţin 2 milioane de euro. Noi zicem că, totuşi, pentru două căpuşe aşa de mari, suma este mult prea mică şi că Primăria ar mai trebui să facă un împrumut. Una peste alta este un lucru extrordinar că primarul a vorbit chiar şi câteva cuvinte.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
fbnjfbnjdfbnjdfnj pe 28 Ianuarie 2015, 21:33
#4
Drumuri bune
Treaba primarului este in oras.Afara dezapezeste Tel Drum,nu in oras.Si pt cei care circula zilnic drumul a fost dezapezit mereu.Nu ne mai impuiati capul cu tampenii.Va mirati ce sa mai scorniti.Daca tot au ajuns la DNA,sa lasam faptele sa vb de la sine.
un teldrumist pe 26 Ianuarie 2015, 22:12
#3
sic,sic
grin LOL cheese wink tongue laugh tongue rolleye tongue wink raspberry vampire vampire snake
Vali pe 26 Ianuarie 2015, 13:24
#2
Asta e primar?
Daca a inceput sa vorbeasca,sa ne spuna si noua cand are programare la DNA,ca tot a inceput dansul cu TelDrum.Astia cand vor merge la puscarie,or sa mearga cu autobuzul,ca la alegeri,atat vor fii de multi.
un cetateant pe 26 Ianuarie 2015, 13:08
#1
un ramolit de primar
dageaba este crescut in turnu magurele ca putin i pasa de oras intereseaza numai buzunarul lui nimic al ceva pe magurele nu a facut nimic bate joc de oameni demisia snake
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.