Primarul Cuclea a fost huiduit în cartierul Măgurele. Însoţitorii primarului au jignit un grup de femei în vârstă. Polaris-WFA-Primăria Turnu, legături de corupţie.

23 Ianuarie 2015, 00:05 | 4481 vizualizări | 45 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea, primarul vesel.

Am scris acum două zile despre situaţia disperată a cetăţenilor din cartierul turnean Măgurele. Locuitorii de pe strada Mihai Viteazul au ajuns în pragul disperării, pentru că, efectiv, nu se mai poate circula în condiţii omeneşti pe strada amintită mai sus. Noroiul este atât de mare, încât e o aventură sa mergi pe stradă. Supăraţi, peste 100 de cetăţeni au strâns semnături, pe care le-au înmânat consilierului local Claudiu Crăcea, pentru ca problema lor să fie auzită în Consiliul Local Turnu-Măgurele. Joi, 22 ianuarie, după apariţia la postul tv Media Sud a preşedintelui PNL Turnu-Măgurele, Claudiu Crăcea, primarul D.Cuclea, însoţit de o brigadă de "şoc" formată din Florentin Cristea, Cornel Ignat, Cornel Gazea, a mers pe strada Mihai Viteazul într-un autoturism Duster, inscripţionat cu firma Polaris Holding ( ce legătură are firma de gunoi cu strada de pe Măgurele, doar Cuclea ştie). Cuclea şi trupa sa au oprit în faţa casei familiei Delea. La vederea grupului de la Primărie, câţiva cetăţeni, vecini ai familiei Delea, au început să-i huiduie.

După ce spiritele s-au mai liniştit, Cuclea a fost luat la întrebări de cetăţeni. Cuclea şi însoţitorii săi au răspuns cetăţenilor că strada va fi asfaltată în viitor. "Aţi aşteptat atâţia ani, şi nu mai aşteptaţi un an sau doi?" Răspuns tipic pentru actuala administraţie locală turneană. Mai mult, unii insotitori ai lui Cuclea le-au jignit pe câteva bătrâne, spunându-le să le fie ruşine pentru că pun întrebări incomode. Cuclea şi însoţitorii au spus că emisiunea de la Media Sud, care l-a avut invitat pe Claudiu Crăcea, i-a influenţat să pună asemenea întrebări. Când cineva l-a întrebat pe primar unde sunt fondurile europene destinate asfaltarii străzilor din Magurele, Cuclea a spus că s-a asfaltat. Cetăţenii l-au contrazis, spunând că sunt asfaltate doar două străzi: Libertatii ( strada principală, asfaltată cu ani mulţi în urmă) şi Grigore Alexandrescu ( strada care duce la cimitir). Primarul le-a răspuns, ţâfnos: "ce, aţi umblat voi prin tot cartierul Măgurele, să vedeţi străzile?"

După această incursiune, Cuclea şi armata sa au plecat în autoturismul firmei Polaris. Că aşa-i în tenis, vorba marelui Toma Caragiu. Menţionăm că strada Mihai Viteazul a fost dotată cu canalizare pe o distanta de 900 de metrii, lucrare efectuată de firma WFA, condusă de Ion Florian, cunoscut drept fratele vitreg al lui L.Dragnea. După ce a fost realizată canalizarea, pământul scos din şanţuri a fost întins pe strada, strada fiind acum mai înalta decât în mod normal, astfel că toată apa se scurge în curţile oamenilor, fiindcă nu există guri de canalizare pe stradă. Lucrare efectuată de mântuială, să intre nişte bani în puşculiţa baronului Dragnea. Domnule Cuclea, dacă sunteţi incapabil să rezolvaţi o problemă minora, pietruirea unei străzi, e mai bine să plecaţi.

Citeşte şi
Comentarii (45) Adaugă comentariu
MD pe 29 Ianuarie 2015, 10:00
#45
XX
AN 25 DE ANI DE DEMOCRATIE,ATI REUSIT SA CUMPARATI TOT PAMANTUL DIN TELEORMAN,SA FURATI FONDURILE EUROPENE,ATI DISTRUS TOT AN JURUL VOSTRU,CUM NU VA POATE OPRI NIMIC DE LA ALTE MARSEVII,ASTEPTAM SA NE GONITI DIN ORAS SI SA-L STAPANITI SANATOSI CA DOAR ESTE PROPRIETATEA VOASTRA.
liberal pe 25 Ianuarie 2015, 16:06
#44
spre stiinta lui Anonimus
Esti chiar un anonim prin viata. Are dreptate RD,atunci cand spune ca Alina Gorghiu nu ia in seama "mustele" ca tine. Important este ca,intr-adevar,Claudiu Cracea a facut ceea ce nimeni nu a reusit pana acum : 6 posturi de consilier local,pe mosia lui Dragnea. Este o realizare...... super ! Nu s-a mai intamplat asa ceva de la revolutie incoace,pe mosia jupanului Liviu. Iar tu,Anonimus cred ca esti un.......... cum ii spunea Iliescu lui Geoana ? Parca prostanac,nu ? Iesi si tu din cand in cand,ca paduchele in frunte,ca sa te bagi in seama. Ca oricum nu te baga nimeni. Parerea mea cea mai sincera,este ca,intr-adevar Claudiu Cracea a facut o figura buna,la toate campaniile electorale. De aceea, colegii lui l-au ales in fruntea noului PNL. Plus de asta este si un om tanar,c*rajos,are putere de munca,ambitie si n-am auzit sa fi fost implicat in vreo hotie cu bani de la stat,precum Dragnea si gasca PSD-ista.
RD pe 25 Ianuarie 2015, 12:35
#43
lui Anonimus
Faptul că ai fost demascat,ţi-a luat minţile.În urmă cu ceva vreme,spuneai că i-ai trimis lui Vasile Blaga o scrisoare.Acum,zici că acelaşi lucru l-ai făcut şi către doamna Alina Gorghiu. Păi tu crezi că Blaga şi Gorghiu,se iau după toţi proştii,ca tine ?Rezultatul obţinut la alegerile din 2012 de către Crăcea şi echipa lui,nu s-au mai întâlnit nicăieri în judeţ.Să lupţi împotriva maşinii de furat a lui Dragnea,aşa cum a făcut Crăcea şi să obţii 4.200 de voturi,este un lucru extraordinar. Asta arată marea lui capacitate de mobilizare şi foarte mult c*raj. Niciodată lenjeria intimă a jupânului Dragnea şi a ciumei roşii PSD-iste,n-a fost mai transpirată ca la alegerile locale din 2012. Să obţii la Turnu Măgurele,in fieful baronului,6 posturi de consilier local din partea PDL-ului,demonstrează o dată în plus faptul că,într-adevăr,Crăcea ştie să organizeze campanii.Cât priveşte proştii de teapa ta,măi,Anonimus,timpul le rezolvă pe toate.Te va rezolva şi pe tine,fără îndoială.
Curiosul pe 25 Ianuarie 2015, 12:23
#42
Pt Anonimus
Cum a ocupat functia de director APIA Teleorman daca nu are studii superioare!? Cred ca mintiti cu nerusinare domnule Anonimus! Daca sunteti anonim doar in comentariile de pe acest site nu inseamna prea mult! Cred ca sunteti un mare anonim in viata!
Vocea pe 25 Ianuarie 2015, 11:44
#41
Lui Anonimus
Mai bine sa-i scri lu' mama ta ca nu te-a educat sa nu minti! Am intrat la adresa pe care, chipurile l-ai prins pe Cracea cu minciuna si nu am vazut sa scrie inginer constructor.Cracea e inginer din 2005 dar nu la constructii! Asa ca mincinosul esti tu! Pitigoiule! Adica cu unghia-n gat!
Anonimus. pe 25 Ianuarie 2015, 08:56
#40
Lui #38-Alt turnean.
Daca il cunosti pe Cracea de 10 ani, inseamna ca de 10 ani te afli in minciuna!. Ia acceseaza mata site_ul Cracea Claudiu Daniel, sectiunea alegeri pentru Camera Deputatilor, Colegiul 1 si vei vedea, pe langa fotografia sa si autoprezentarea care incepe cu precizarea..." sunt inginer si am 41 de ani". Ori mata esti un naiv, ori crezi ca in Turnu sunt naivi. Oricum, pentru el si acolitii sai este grav!. Acum este posibil ca sa fi terminat facultatea odata cu necea si noi sa nu stim. PENTRU INFORMAREA DNEI ALINA GORGHIU, I-AM TRANSMIS O SCRISOARE PE INTERNET, MULT MAI DETALIATA SI NU NUMAI DESPRE EL!!!.SA STITI SI VOI, PUPINCURISTII LUI, CA IN NICI UN CAZ CRACEA NU VA AJUNGE VREODATA PRIMAR IN ACEST TARG!!.
Sandu pe 24 Ianuarie 2015, 21:30
#39
Cracea
Va fi,cu siguranta,primarul nostru!
Alt turnean pe 24 Ianuarie 2015, 21:21
#38
Unui cetatean
Il cunosc de 10 ani pe Cracea si nu l -am auzit niciodata sa se dea inginer constructor! A fost student la constructii pana in anul II sau III . Paruntii nu au putut sa-i mai sustina financiar studiile si s-a retras. In alta ordine de idei este om de afaceri si nu poate fi in contradictie cu politica liberala. L-am auzit de acum 2 ani vorbind frumos de PNL-partid istoric. Urat a vorbit de tradatorii din PNL, de cei ce sunt liberali doar pentru functii! Daca Ivan Nutica sau Cune sunt liberali.....eu sunt Cracea! Rezultatele de la alegerile locale din 2012, cele mai bune obtinute de opozitie in Turnu Magurele in ultimii 18 ani, il dau cu cea mai mare sansa in 2016. Chiar daca tu nu -l vrei, 4200 de cetateni din Turnu Magurele il vor! Acum s-au inmultit! Daca Necea, unul dintre cei cu care Cracea s-a "batut" pe Magurele, a venit la PNL sau nu a venit nu stiu, dar daca a venit si a fost primit arata ca poate fi primarul tuturor turnenilor! Sa-l ajute,si sa ne ajute Dumnezeu!
cetatean pe 24 Ianuarie 2015, 19:16
#37
Turneni
Daca se alatura si Necea lui Cracea,PSD va castiga mai usor decat crede alegerile. Cracea este ridicol, auzi, presedintele PNL ! Cracea liberal ! Sunteti de tot c...tul !
33 pe 24 Ianuarie 2015, 15:17
#36
pt. 34
Ajunge ! Te-ai laudat si ai mintit destul. Cred ca domnii enumerati de tine,au o parere diferita de a ta,din moment ce l-au ales pe Claudiu Cracea pentru a fi presedintele partidului rezultat ca urmare a fuzionarii. Ca nu-ti convine tie,este alta treaba. Dar tu, ma rog, ce ocapatie ai ? Cred ca esti un fel de taietor de frunze la caini,din moment ce postezi pe acest site si in zilele lucratoare,la ore cat mai diverse.
Anonimus. pe 24 Ianuarie 2015, 11:51
#35
Unor
O precizare: nu am fost niciodata membru al P.D.L. sau al altui partid (nici al P.C.R.- aveam bube politice in cap), am votat mereu cu P.N.L., desi m-a dezamagit tot timpul.Asa ca nu aveam cum sa fiu \" matrasit\" de o c....e ca cracea!. Eu m-am exprimat clar: acest politicastru ordinar, care se lauda ca ar fi inginer constructor( desi nu i-a vazut nimeni diploma), nu este capabil nici macar o privata din scanduri sa construiasca, dar sa conduca destinele unui oras!?.Stiu ca le fac un deserviciu( imi cer mii de scuze!!) dar din actuala organizatie locala ar putea fi merituosi primari, citez in ordine: ing, Biciu Ctin, ing. Liviu Neagu, ing. Filip Mircea, ing. Spiridon Stefan. (PRECIS ACEASTA INTERVENTIE NU VA FI PUBLICATA!)
PDL-ist pe 24 Ianuarie 2015, 10:38
#34
pentru Anonimus
Invidia ta faţă de Claudiu Crăcea,tinde să te îndrepte spre nebunie. Minţi cu neruşinare şi din cauza caracterului tău mârşav,o ţii una şi bună cu atac*rile la adresa lui. Ei bine,cei care nu au trădat partidul şi nici nu au fugit după ce au rămas făra funcţii,îl susţin în continuare pe Claudiu Crăcea. El a fost sufletul tuturor campaniilor electorale,fie că erau pentru alegerile locale,parlamentare sau prezidenţiale. Claudiu Crăcea are o mare putere de mobilizare,pe deasupra este un om tânăr,pe care nimeni nu îl are la mână cu nimic. În ceea ce priveşte indivizii de speţă josnică aşa,ca tine,mă buc*r că ai fost "rejectat" .
donica pe 23 Ianuarie 2015, 21:41
#33
cel mai urat ti**n
baaaaa, lasati-l in pace pe piticu ca e baiat bun. vine la mine la gratar si nici nu bea mult. e baiat bun. si el si proco balbaitu.sa mor io!
Alt cetatean pe 23 Ianuarie 2015, 20:49
#32
Unui cetatean
Vine Cracea si-n Odaia!
mai prost ca prostii pe 23 Ianuarie 2015, 20:17
#31
Sa ne fie de bine
am votat mai mereu ca oile cu psd,exeptie de 2 ori.am vazut de ce sunt in stare.suntem prosti si ne meritam soarta.nici cu bagabontu de nitulescu nu imi e frica .schimbati j...a aia si poate mai ma gandesc.teodor j... nitulescu este judecat pentru fapte de atribuire contracte catre fimele salela fel ca tovarasul dragnea jos javrele si revolutionarii da fara ei nu se poate
\n
Mama lui Ștefan cel tare (in carici) pe 23 Ianuarie 2015, 20:15
#30
Numai pentru prostime !
Măi copii, mâncava-și coadele voastre, a sosit timpul să vă aveți ca frații, nu să halăduiți precum niște capre in călduri pe pajiștea site-ului pe care postați, seară de seară aberațiile, absurditățile și frustrările voastre !! Mergeți la munca de jos, asudați, lăsați gargara și continuați să faceți ceea ce știți mai bine, adică să vă lăsați prostiți, mințiți, umiliți, injosiți și călcați in picioare, de către,, baronul local,, și de către c*rvele lui politice !!! Stați și gestați și rugați-vă la ăl de sus, ca să vă scape din starea de prostație in care ați fost, sunteți și ve-ți rămâne !! Succesuri și mai citiți niște almanahe !!!
Dragnea pe 23 Ianuarie 2015, 19:35
#29
culmea nesimtirii
Stimati cititori ai acestui site si dragi teleormaneni,

nu pot sa-mi revin din uimire.L-am vazut pe acest nesimti,numit Dragnea,la televizor,pe postul Realitatea,spunand ca el nu are nicio legatura cu firma Teldrum si ca nu stie cine sunt actionarii. Va dati seama cat de prosti ne crede asta pe noi ? Trebuie sa-i dam o palma acestui nemernic care a saracit judetul, care a mintit ca va crea loc*ri de munca si nu a facut nimic,iar pe deasupra ne mai face si prosti,pe fata. SA PLECE CU TOATA GASCA LUI DE BANDITI SI HOTI, SA-I AJUTAM SA AJUNGA CAT MAI REPEDE ACOLO UNDE LE ESTE LOCUL : LA PUSCARIE ! PREA MULT AU FURAT SI SI-AU BATUT JOC DE ACEST JUDET.
un cetatean pe 23 Ianuarie 2015, 19:25
#28
cartierul odaia
noi nu facem parte din turnu magurele, de ce domnule claudiu nu mai doresti sa vii si la odaieni sa vezi ce este la ei ai promis multe si nu doresti sa ne mai vezi,noi va asteptam sa ne rezolvati dorintele noastre
LOCUITORII str VIITORULUI pe 23 Ianuarie 2015, 19:18
#27
NE-AM Saturat de MINCIUNI
Din 1994 ne tot mintiti ca str VIITORULUI o s-a ne-o asfaltati,gaze,canal.A-m tot votat PSD dar nimic din ce nea-ti promis.Poate daca vin altii se vor tine de cuvint.Nu conteaza cine vine dar sa nu mai fie PSD,sa nu-l mai vedem pe neprehanit-ul DRAGNEA,cameleonul politici PSDiste,care l-a "facut" pe GEOANA,PONTA, oare cine este la RAND.TDRADATOR de meserie,din tata in fiu.ACEST pui de militian,cum la numit BASESCU este si va ramane PERDANT.DEMISIA DL DRAGNEA.SINTE-TI VINOVATUL NR 1.TR MAGURELE nu v-a mai vota PSD 10 ani de acum in colo.NE-AM SATURAT,MINCIUNA,DEMAGOGIE si in ultimul rand BADJOCORA.
ghici ? pe 23 Ianuarie 2015, 19:10
#26
lui Anonimus
Te-a apucat grija PDL-ului şi a lui Crăcea ? Tu ai fost PDL-ist doar atunci când ai avut o funcţie. După aia, s-a dus dragostea ta de partid. Te-ai dat de gol ca prostul.... Aş dori să-ţi fac o urare : să ai parte in viaţă de atâţia bani câţi a luat Duma de la Crăcea. Sigur că ai muri de foame,dacă ar fi aşa. Şi ......fii cu băgare de seamă,atunci când întinezi memoria celor dispăruţi. Viaţa este o loterie. Nu ştii când te prinde doamna cu coasa. Este valabil şi pentru tine, pentru că, mai devreme sau mai târziu,acea doamnă, îi găseşte pe toţi. Nici tu nu scapi.
just me pe 23 Ianuarie 2015, 16:38
#25
magurele
Veniti si pe str viitorului sa vedeti in ce hal arata nu numai Mihai Viteazu...e dezastru abia poti trece dupa o parte pe alta
justitiarul pe 23 Ianuarie 2015, 16:11
#24
vorbe si doar vorbe
Nu stiu ce ar putea face si acest domn Cracea atata timp cat mentalitatile si obiceiurile sunt cele bine stiute, dar sigur stiu ca in loc sa bateti campii cu aceste comentarii care numai in seama nu sunt luate, ar trebui sa va adunati undeva in centrul orasului si sa gasiti solutii pentru indepartarea actualei asa numite administratii a orasului, caci pana la urmatoarele alegeri mai e destul timp, poate prea mult pentru voi, iar bataia de joc la adresa voastra va creste direct proportional cu nesimtirea si tupeul celor anterior mentionati.
turneanul pe 23 Ianuarie 2015, 16:02
#23
Pentru Remus
Ce rezultate ? Crăcea a vândut firma demult, acum așteaptă sa ajungă primar ca sa aibă activitate ca banii s-au dus .De pregatire manageriala, cred ca nu stie ce e aia iar restul echipei ce sa mai vorbim, numai handicapați
remus pe 23 Ianuarie 2015, 15:19
#22
lui turnean
Cred că ar mai trebui să te semnezi şi alt turnean. De fapt, tot tu eşti şi am mai spus-o. Scrie şi tu doar sub un nume, nu are rost să scrii sub 15 nume. Că de prins oricum ne prindem toţi. Exprimarea e aceeaşi. Ortografia aceeaşi. Nu diferă nimic. Dar bine că te-am pus în temă. Evită-le sau evită-ne pe viitor.
Mariana pe 23 Ianuarie 2015, 14:56
#21
SOLUTIA
Un an sau doi nu vom mai platii impozitele.
franchestain pe 23 Ianuarie 2015, 14:53
#20
telermaneni cu cap sa plece dacolo,frate
cacus bag sama ca chiar platiti imposite si taxe moca ca bag sama ca comunisti vostri pesedisti baga la greu la burta si la busunar,ca conturile lor sa facut doldora si voi naveti nici asfalte strazile,da nati bagat sama ca cît timp votati cu ciocioi rosi frate mai saraciti o sa ramuneti,amaritilor.Io cred si daca careva stie sami spuna,ca plateste imposite si taxe si morti vi care voteaza alegere de alegere cu ei casa se unfla mai repede conturile la jmenari.No sa va mai reveniti frate din prostie nici la autopsie nici cu operatie pe creeri,da ce vorbesc io de creer casa ceva e lipsa mare pacolo.Auzi frate cîte furaciuni si nselaciuni pe la Telerman fara sai arda original pe hoti.Auzi frate ca ceata primarului gicneste lumea carei voteaza sii plateste de fata cu primaru care mai lipsea sai bata si el.Nus buni la nimic telermaneni în afar de votat cu hoti,asa ca cu parere de rau,va meritati soarta,frate.Atît.Amin!
Unul care stie pe 23 Ianuarie 2015, 14:35
#19
Lui Anonomus
Vorbesti vorbe! Esti cel care doar vorbeste! Singurii care vorbesc si nu fac nimic sunt cei din gasca primarului! Cracea a avut rezultate manageriale atat la firma lui cat si la APIA. A fost mereu, cu firma sa, in topul judetean al firmelor intocmit de Camera de Comert Teleorman iar APIA a lasat-o pe locul 7 intr-un top al agentiilor, intocmit la nivel national! Sunt c*rios Anonimus ce rezultate manageriale a avut primarul si gasca lui!? Sau care sunt rezultatele tale ... vorbaretule !?
ionela primarita pe 23 Ianuarie 2015, 14:01
#18
decizie finala
Si eu il fotez pe Cracea. Danut s-a ofilit de tot de la atatea asfaltari in oras.
Anonimus. pe 23 Ianuarie 2015, 13:20
#17
Stimati cititori.
Ca sa nu credeti ca daca ar fi dl. Cracea ar fi mai bine, va spun numai atat:- nu are cu cine sa-si faca echipa( toti oamenii capabili care au fost in P.D.L. au fost matrasiti si au fost adusi mercenari incompetenti de felul raposatului Sorin Duma care l-a mancat de bani);- nu are nici o pregatire pe linie manageriala; un om care nu a fost capabil sa se afirme in meseria in care a obtinut o diploman nu poate conduce o comunitate de oameni;- vechii liberali, precum si tinerii cu conceptii liberale nu-l vor accepta niciodata;- nu are fondurile necesare realizarii lucrarilor ce si le propune, iar ca sa obtii fonduri iti trebuie niste proiecte fezabile, iar oameni capabili sa le intocmesca nu are!.( vezi restul comentariilor, acestia-s //secialistii??)
martalin, gaina si varzaru pe 23 Ianuarie 2015, 12:54
#16
anunt
Si noi ne-am saturat de PSD . Votam cu totii Cracea.
didi pe 23 Ianuarie 2015, 12:23
#15
h
cu pietre trebuia intampinati.

off pe 23 Ianuarie 2015, 12:10
#14
baaa
...ce tot vorbiti de Odaia? aici s-au asfalt strazile din partea dreapta cum mergi spre Lita, dar odaia se intinde si pe partea stanga, asa ca dl primar a bagat jumatate din banii europeni in buzunarul personal, cei ce voteaza PSD trebuie blestemati pe familiile lor, pentru ca au suflete de caini, auzisi cornelee? ce sa mai vorbim de gaze si canalizare? rusine tuturor cainilor mohanesti...
GLIGOR pe 23 Ianuarie 2015, 11:55
#13
Si cei din oras ce ar trebui sa faca?
Eu zic sa se uneasca cu totii si sa-si aleaga un alt primar.Nu inteleg de ca trebuie asteptat anul 2016?Este mult prea mare palaria pentru Cuclea si echipa lui.Lumea este satula de minciunile,promisiunile si incapacitatea lor de a face ceva pentru comunitate si cetatenii ei.A venit timpul sa fim condusi de oameni capabili si onesti fara apartenenta la PSD.
sacalul pe 23 Ianuarie 2015, 11:16
#12
vai de capul lui!
Este si cracea un derbedeu! Nu credet? Intrebatil pe chiurtu vali ce a patit cu el. Ca si culcea si mohanu niste oameni fara caracter. Acei oameni cu capul pe umeri nu intra in politica.
oprean, manta,capalb pe 23 Ianuarie 2015, 10:21
#11
decizie Odaia
Desi pana acum am votat constant cu PSD, la alegerile din 2016 il vom vota pe Claudiu Cracea. Nici la Odaia nu s-a facut mare lucru pentru ridicarea nivelului de trai al cetatenilor ( canalizare, apa, canal,asfalt).
turissturneanu pe 23 Ianuarie 2015, 10:14
#10
ODAIA
IN ODAIA ASFALTATE STRAZI ? NICI 15/100 GAZE SI APA NICI ATAT . NOROI, NOROI CAT CUPRINDE . POATE AR TREBUI CA ODAIENI SI MAGURENII SA FACA FRONT COMUN SI SA REFUZE SA MAI PLATEASCA IMPOZITELE . CA PRIMA MASURA !
pisika pe 23 Ianuarie 2015, 09:57
#9
DL PRIMAR
MĂ BUCUR ȘI-O MERITĂ
dan ex turnean pe 23 Ianuarie 2015, 09:52
#8
hotiiiiiiiiiiii
firar mama voastra a dreacu cu psd-ul Vostru asa va trebuie nu ati votat voi PSD?
turnean pe 23 Ianuarie 2015, 09:11
#7
pro Claudiu Cracea
Se pare ca,intr-adevar,turnenii s-au trezit la realitate. Nu mai dau crezare minciunilor primarului si gastii PSD-iste, care toaca de peste 20 de ani,banii din taxe si impozite. Am convingerea ca o schimbare la nivelul administratiei locale trebuie facuta neaparat. Iar pentru asta,la alegerile din 2016, trebuie sa votam altceva si pe altcineva. Claudiu Cracea,cred ca merita sa-i acordam increderea.
din cartierul Magurele pe 23 Ianuarie 2015, 08:43
#6
trezirea
In sfarsit, oameni au vazut realitatea. Cartierul Magurele voteaza Claudiu Cracea.
necea nelu pe 23 Ianuarie 2015, 07:42
#5
ultima solutie
Va sfatuies ca la alegerile pentru primar din 2016,cu totii sa-l votam pe Claudiu Cracea.Claudiu va fi un primar aplecat spre nevoile locuitorilor,nu ca actualul primar ( cu**ar mic si puturos).
nebunusatului pe 23 Ianuarie 2015, 04:23
#4
cartierul Magurele
E de mirare de ce c*raj insotit de mult tupeu au avut... data viitoare sigur vor fi linsati .Ia sa comparam cele doua cartiere Magurelea si Odaia, practic in Odaia nu exista strada neasfaltatat, canal, apa, gaz...pe cind in Magurele?...vai de mama noastra . Nu doar cei 100 cetateni sunt revoltati, ci intregul cartier, doar ca nu am stiut de acest protest . De-si suntem platitori de impozite ca toti ceilalti este vadit dezinteresul onor edilului orasului pentru amarastenii condamnati sa traim in mocirla . Ia hai sa nu le mai platim de loc impozitele sa vedem atunci vor lua actiona? RUSINE SA-TI FIE PRIMARE SI GASCA DE CONSILIERI MARIONETE SI PROFITORI ...
unu bula pe 23 Ianuarie 2015, 00:23
#3
ce sti sa faci d-le primar?
in afara arogantei tipica(pesedistilor),cand ajung in functiii altceva mai sti ce sa faci d-le cuclea.ah! uitsem

ca d-lui mai sus amintit ii plac femeiile. Nu-i asa d-le ca este grea meseria de primar?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.