Bărbulescu Florica Aurelia, primăriţa comunei Uda Clocociov, şi-a dat din nou în petec: a înfiinţat o asociaţie a crescătorilor de animale şi a primit subvenţii, deşi nu creşte nici măcar o capră.

13 Ianuarie 2015, 00:08 | 6393 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Aurelia Barbulescu, primarita penala de la Uda Clocociov.

Bărbulescu Florica Aurelia, primăriţa penală din Uda Clocociov ( are dosare penale pentru diferite infracţiuni), s-a mai pricopsit cu o nouă problemă.  Ca orice individ pus pe căpătuială, A.Bărbulescu a râvnit şi la subvenţiile acordate crescatorilor de animale. Cum doamna primar nu are timp pentru a creşte vaci, s-a gândit să primească bani doar pentru acte. Că doar nu putea ditamai venetica să crească animale la Uda Clocociov. Conform surselor noastre, în 2012, simţind vânt în pupa, A.Bărbulescu şi-a înfiinţat o asociatie. Asociaţia Crescătorilor de Animale din Uda Clocociov ( ACA Uda Clocoiov), iniţiată  de A.Bărbulescu, a depus dosar pentru subvenţii, deşi nu creştea niciun animal. Această asociaţie a fost înfiinţată fără acordul scris sau verbal al vreunui cetăţean din comună, banii pentru subvenţii intrând  direct în contul doamnei primar, fără ca vreun cetăţean al comunei să ştie ceva.

Mai mult, ca tacâmul să fie complet, doamna Aurelia Florica Bărbulescu s-a numit chiar preşedinte al asociaţiei, deşi nu avea animale. Aşa cum s-a întâmplat şi cu certificatul de revoluţionar, pe care şi l-a luat prin fals, doamna primar e o specialistă în falsuri. Credem că a depăşit măsura, pentru că erau oameni în Uda care meritau să primească subvenţie, dar n-au primit pentru că primăriţa a furat. Ştim că familia Bărbulescu este bogată, nu înţelegem de unde această manie de a avea şi mai mult, prejudiciind pe ceilalţi. Sperăm ca justiţia să se oprească o clipă şi la acest nou act infracţional al primăriţei din Uda Clocociov.

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
danap pe 09 Octombrie 2015, 00:34
#20
pt idiotii care scriu de familia mea pe aici..
Mai idiotilor care sunteti idioti....voi credeti ca ma intereseaza pe mine dosarele de la dna si secretele altora? Pai de ce mancati ce nu trebuie pe aici ....vedeti va gunoaiele din ochi si nu mai aruncati cu noroi in familii care isi vad de treburile lor.....si du te tu la cimitir ca noi nu avem nevoie de nimic de la nimeni...sa va ua dracu de analfabeti ca nu aveti altceva de facut decat sa bateti campii pe aici....
Aha pe 22 Aprilie 2015, 17:53
#19
Rusineee!
Sa Va fie rusine !Cum puteti Sa vorbiti asa de un om care Va modernizat totul .?Aha de rautatea aia care sade in voi venita de la Dracu! Daca era de la D-zeu ii sarutati si picioarele.!A trecut Prin multe incercari!Viata Ei nu e asa roz Precum credeti!Domnul a zis Sa Va iubiti unii Pe altii nu Sa dispretuiti!
PT DANIELA RADAN pe 17 Aprilie 2015, 17:56
#18
RASPUNS
NUMAI TE RATOI TU CA TU STII SECRETE DE LA DNA CA FRATITO A DAT DOSARUL ASTA NU SE STIE SUNT PROBABIL DOSARE SECRETE DAR VAD CA TU SPUI DE LA FRATITO DE LA PROCURATURA DNA REFERITOR LA MATA MAI BINE AI TRIMITEAUA LA DEZALCOLIZARE SAU AI DUSO ?
maria pe 16 Aprilie 2015, 12:52
#17
oameni invidiosi
Daca a munci si a aduce comunitatii un plus de valoare este rau,atunci inseamna ca si primarita a gresit cand va facut din acest sat o comuna cu aproape toate facilitatile .

d

Proverbul spune,, cine nu te,lasa sa mori nu te lasa nici sa traiesti,,binele intotdeauna este rasplatit cu rau .rusine pentru criticile la adresa primaritei
la pe 26 Ianuarie 2015, 11:45
#16
tu
asa e mata a fost in statiune pe banii primaritei,ca are multe bube



pripici daniela pe 21 Ianuarie 2015, 00:17
#15
..
Alooooo domnule cetatean fara nume...pai eu m am prezentat...ai tupeu si arata te....

In primul rand dupa cum scrii se vede cate clase ai...la cat de agramat esti.

Da, sunt sora aluia de la dna si care i problema....si spre cultura ta generala pe mama nu a duso nimeni in statiune....s a dus singura pe banii ei si nu a fost in doua...

Si am apartamente ca am muncit nu mi le a dat nineni de pomana....cand eu imi luam case fratemio nici nu lucra la dna....asa caaaaa....taci dracu din gura!

Daca esti asa tare spune ti dracu numele.....



Noi suntem Uda Paciurea!!! pe 19 Ianuarie 2015, 10:24
#14
Hai sa mai respectam si noi promisiunile alea din campanii!!
De ce dracu nu se ia masuri legale impotriva lor?Se face mare tam-tam pentru cate o chestie facuta de primarie .... dar rezolvari clare niciodata!!!!

Primaria aia e un cuib de viespi,de la mic la mare!!!

Sa speram ca nu o sa moara Barbuleasca in scaunul ala !!! angry
cetatean pe 16 Ianuarie 2015, 18:18
#13
pile
aceasta pripici daniela care comenteaza este sora lui radan de la dna tine cu barbuleasca primarita pentru ca in august a plimbato pe masa lui daniela pripici radan la doua statiuni pentru ce mmmmmmmmmmotiv o plimba asa pe ne pusa masa taso este radan florita sofer pe rata ruta uda acum la pensie ce parere aveti cate apartamente are aceasta radan pripici daniela si cu ai cui bani fratiso de la dna stie sa se verifice ce este la mis,loc
Un cetatean pe 16 Ianuarie 2015, 16:44
#12
Pentru EU
Chiar sunt de la DNA
Eu pe 16 Ianuarie 2015, 10:52
#11
Domnule " Un cetatean",
Dar Domnule ce informat sunteti dvs. ne-am dat seama ca sunteti un om cult, se observa ca va desc*rcati sa culegeti informatii la fel de bine cum va desc*rcati si la scrierea corect gramaticala. Nu pot decat sa va felicit! Si un mic sfat, eu zic sa va depuneti Cv-ul la DNA. Cei de acolo au nevoie de un om asa "corect".
Vadim pe 16 Ianuarie 2015, 09:47
#10
Pe sc*rt
Cand o sa pice Dragnea (k de' ... el e dictatorul in Teleorman) o sa ii traga pe toti cu el...inclusiv primarita in cauza,si din ce am vazut la TV a fost luat si el in vizor. snake
Un cetatean pe 14 Ianuarie 2015, 22:59
#9
Redeschidere
Stati linistiti ca se va redeschide si acel dosar ca doar a fosf pe furat bani europeni si nu prea te mai joci in ziua de azi si se vor vedea influentele de acolo cine lea avut ca doar inculpatii au scapat doar sa restitue banii inapoila APIA inloc de dosare penale. Cu ocazia aceasta poate il vedem si pe domnul viceprimar Chiru Balan cu un dosar penal ca si el a fost implicat
pripici daniela pe 14 Ianuarie 2015, 18:36
#8
cat timp va ia sa procesati un mesaj?
Am impresia ca puneti numai mesajele defaimatoare....avem si noi dreptul la replica sau nu?
pripici daniela pe 14 Ianuarie 2015, 18:09
#7
adevar
Cine dracu esti tu valeria de stii ca a venit radan si a musalizat totul? Ce tu crezi ca el este papa de la roma sau seful dna ului? Si pentru cultura ta generala fratemio..ca da..eu sunt sora lui radan de la dna, a predat dosarul pt ca el a considerat ca este conflict de interese atata timp cat el era din uda....asa ca taci dracu din gura si tu si cei care mi improscati familia cu noroi. Cu stima.....
Valeria pe 14 Ianuarie 2015, 17:02
#6
Sa vinaDNA
Si daca este adevarat de ce nu vin cei de la DNA dar sa cerceteze nu sa musamalizeze cum s-a intimplat cind a venit Radan de la DNA pentru ca actualul viceprimar incasase bani din fonduri europene si drept dovada a fost avansat in functie.............ALOOOOOO DNAUL nu poate sa redeschida acel dosar sa vada cum s-a solutionat aceasta cauza?????????
Barbulescu pe 14 Ianuarie 2015, 11:08
#5
PENALA
old.madr.ro/pages/zootehnie/forme-asociative-update-iunie2012.xls

La aceasta adresa de internet veti intra direct pe site-ul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale unde veti gasi lista cu asociatiile de animale din 2012 iar la pozitia 1860 o veti gasi pe DOAMNA PENALA unde la numarul de telefon a trecut unul intentionat gresit.

Acum ce mai spuneti au gresit oare cei de la MADR si iau bagat doamnei in buzunare din greseala subventia pe 110 bovine?
minciuna are picioare sc*rte!!! pe 14 Ianuarie 2015, 10:25
#4
MINTITI ENORM PE SITE UL ASTA
NU EXISTA NICI O ASOCIATIE A CRESCATORILOR DE ANIMALE IN COMUNA UDA CLOCOCIOV! ESTE O INEPTIE CE PUBLICATI ! rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
CETATEAN pe 13 Ianuarie 2015, 12:57
#3
scoala de furat bani europeni
Se pare ca aceasta primarita si-a invatat si subalternii cum sa fure bani europeni la noi la Hirsova este arestat un baiat care a lucrat la primarie la Uda si acum lucra la APIA,
Oameni nu sclavi pe 13 Ianuarie 2015, 09:16
#2
asa sunt invatati
Fac un apel catre toti oamenii care sunt drepti,morali si care nu au probleme cu justitia,tot ce fac primarii rau sau ilegal din comunele noastre sa luam atitudine,sa aducem organelor competente la cunostinta,sa punem mana pe pix,sa manifestam in mod pasnic,avem destule arme sa ne aparam impotriva acestor primari si cetateni care sunt pusi pe capatuiala.
Valeria pe 13 Ianuarie 2015, 01:07
#1
Subventie pentru ce ?
Aaaa,da,si ea tot un fel de capra este.Numai ca e cam stearpa,nu aduce plus valoare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.