Primăria Turnu Măgurele dă înapoi şi amână licitaţia prin care urmarea să facă o groapă de gunoi la Botul Calului.

07 Ianuarie 2015, 00:04 | 2843 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Groapa de gunoi.

La sfârşitul lunii noiembrie şi începutul lunii decembrie, siteul turnucustiri.ro a scris despre faptul că Primăria vrea să facă o groapă de gunoi in zona numita  Botul Calului. Iată că, în urma presiunii publice, Primăria a amânat licitaţia pentru concesionarea terenului de  4300 mp ( teren dorit de Polaris Holding), programată pe 8 ianuarie,  până la o dată care va fi publică ulterior. Deocamdată, se doreşte o muşamalizare, fiindcă s-a constatat că turnenii nu sunt de acord cu aşa ceva. Când se consideră că este momentul oportun, Primăria o să încerce iarăşi să ofere firmei Polaris terenul de la Botul Calului.

Faptul că s-a renunţat mai dovedeşte că acea rampă de tranzit a gunoiului ( sau ce o fi până la urmă) este pur şi simplu o groapă de gunoi clasică. După ce s-a renunţat la vechea groapă de gunoi, se face altă groapă. Culmea, tarifele au fost dublate tocmai pentru că gunoiul o să fie colectat cu maşini, tomberoane speciale, etc, şi dus la depozitul de la Mavrodin. Nu a trecut mult timp de când a fost implementat aşa-zisul sistem modern şi Primăria vrea să facă o altă groapă, numai că se numeşte de tranzit. Acest tranzit este ceva extraordinar, dacă ţinem cont de tarife. De aceea plătim mai mult, ca să facem tranzit de gunoi. Din sursele noastre, chestiunea cu tranzitul este partea care se spune public, pentru că de fapt se urmăreşte şi o selectare a gunoiului. În orice caz, ce vrea Primăria şi firma Polaris este o rampă sau groapă unde o să fie gunoi. Că se transporta la Mavrodin nu ne încălzeşte cu nimic pentru că în acel loc o să fie permanent gunoi.

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
george pe 10 Ianuarie 2015, 14:19
#15
pentru pacino
pai nu mai este nevoie de groapa...imi dau seama ca tu esti o groapa plina de prostie. ai grija sa nu te golesti.
Pacino pe 09 Ianuarie 2015, 18:28
#14
pentru georgel
Bai george m-am gandit mai bine si iti dau dreptate! Avem nevoie de o noua groapa de gunoi in turnu, pentru ca sunt multe gunoaie ca tine in oras!!! Tre sa fii cretin sa faci o groapa de gunoi aproape de centrul orasului! Da-te ca esti prost...
george pe 08 Ianuarie 2015, 22:59
#13
pentru otrava
ai baut ceva?...sau esti frate cu pacino?...voi doi va bateti pentru gunoierul lunii.
otrava pe 08 Ianuarie 2015, 20:31
#12
senzational!!!!
Georgele, cum ai reusit sa iti dai seama ca o groapa de gunoi pute? Esti fenomenal!! Sa ocupi tu cu familia ta loc*rile alea de munca (toate 20), noi nu o sa le ducem lipsa! Eu prefer sa lucrez pamantul, dar sa sti ca incerc sa fac agricultura ecologica iar daca nu primesc certificatele necesare din cauza ta sa sti ca cineva o sa "sangereze" si nu voi fi eu acela!
george pe 08 Ianuarie 2015, 15:59
#11
pentru pacino
La ce vocabular trag urmatoarele concluzii:

- primii sapte ani ai lipsit de acasa?

- singura carte pe care ai citit-o probabil a fost o revista cu benzi desenate...banuiesc ca sti ce sunt acelea niste benzi desenate?

- cred ca ai fi angajatul lunii daca ai lucra la o groapa de gunoi...nu este nici o diferenta intre tine si mirosul degajat de acest rest.



Sper sa sti cum sa faci o analiza la ce am scris.

Pacino pe 08 Ianuarie 2015, 00:20
#10
pentru george
Bagami-as pl in ma-ta george! La groapa de gunoi sa lucrezi tu cu ma-ta si cu tacto.
george pe 07 Ianuarie 2015, 22:10
#9
de asta se alege praful
daca 20 de loc*ri de munca nu conteaza...vai de capul tau otrava...probabil faci parte din categoria celor care nu fac diferenta intre sapa si lopata.
otrava pe 07 Ianuarie 2015, 17:16
#8
loc*ri de munca si cancer
Cam asta ofera o groapa de gunoi: 20 de loc*ri de munca platite cu un salariu minim pe economie (adica mai nimic) si omulta otrava(adica boala grea). Doar niste inconstienti ar putea propune asa ceva pe un teren sub care panza de apa freatica se afla la nici un metru adancime! Consecintele sunt dezastruase, ganditi-va la copii vostri daca voi sunteti fara speranta!
un cetatean pe 07 Ianuarie 2015, 17:12
#7
primaria unor neispraviti
alo primare cuclea numai pentru tine sa bagi bani in buzunar mai aduci amite de oras ca trebuie condus nu cind vrei,trebuie dat cu nisip la ora5,30 nu la15,39 ai o gramada de oameni la adimistrativ, esti o rusine pentru oras
buburuza pe 07 Ianuarie 2015, 12:26
#6
Intrebare.
Se poate consulta pop**atia orasului daca este sau nu de acord cu investitia respectiva,spunindu-le care sunt avantajele si pericolele acestei gropi de gunoi.
Sandel pe 07 Ianuarie 2015, 12:05
#5
Bai,Georgele,tu ne crezi prosti?
Nu-ti mai da adresa de Yahoo,ca oricum nu-ti scrie nimeni.
Sandel pe 07 Ianuarie 2015, 12:02
#4
Pentru Georgel
Cine sunt cei de la sate care-si doresc groapa de gunoi la intrarea intr-un oras.Acei Primari corupri si incompetenti ai PSD?Iar tu,Georgele,cu o investitie de 300.000 de mii de euro intr-o groapa de gunoi,vrei sa pui ceva pe masa cetatenilor saraciti de Dragnea si PSD?Dar de investitia de 20-25 de milioane de euro a Firmei Pirelli ai auzit.Cei aprox.4.000 de angajati puteau sa puna cu adevarat ceva pe mesele cetatenilor.Georgele,nu-i mai asculta pe sefii tai de la PSD,ca miroase rau de tot a gunoi.
Dorin Goga. pe 07 Ianuarie 2015, 11:41
#3
Inrebare.
Eu stiam ca a fost amenajata o constructie pe drumul de la //IRIGATII// pana la U.V.C.P., care a costat multi bani. De ce nu se foloseste???! .Domnule Primar, de ce nu scrieti si dvs. pe acest site- ca un fel de drept la replica- nu cred ca nu v-ar publica. In acest fel multi cretini n-ar mai avea ce spune.( Primaria nu are un purtator de cuvant?.)
georgel pe 07 Ianuarie 2015, 08:58
#2
georgel@yahoo.com
si uite cum se da cu piciorul unei investitii de 300.000 de euro si aparitia unor loc*ri de munca...20 in total.

Diferenta dintre Turnu si restul oraselor din judet...dar se pare ca PDL-ul isi doreste sa vada oamenii cum nu au ce pune pe masa.

Deja comunele de pe langa turnu-magurele sunt interesate de aceasta investitie...pacat.
Popa Tatu pe 07 Ianuarie 2015, 02:01
#1
Hai sa ingropam orasul
Groapa care se vrea facuta la intrarea in oras,inlocuieste cu succes indicatorul pe care scrie Turnu Magurele.Asta este tot ce poate face conducerea Primariei Municipiului Turnu Magurele.Multumim domnului Dragnea,viitorul coleg al puscariasului Voiculescu.Nevinovat,bineinteles.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.