Valeria Gherghe, şefa ISJ Teleorman, are firmă de turism şi soţul angajat la TelDrum. Multe atuuri pentru o şefă "uriaşă".

07 Ianuarie 2015, 00:05 | 13932 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Valeria Gherghe, o sefa de mari proportii.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman are o şefă mare ( la propriu e sigur, la figurat, mai puţin). Valeria Gherghe este o profesoară de limba română din Alexandria căreia i-a pus Dragnea Liviu mâna în cap ( nu vă gândiţi la prostii!). Doamna Gherghe e şefă peste învăţământ de  doi ani şi jumătate, deşi Ponta a schimbat în acest timp  vreo patru formule de guvern. Cum se explică faptul că V.Gherghe a rămas în funcţie atât de mult timp? Simplu, doamna e unsă cu toate alifiile şi are un mare atu: soţul este angajat la Tel Drum. Marian Gherghe lucrează la firma de casă a jupânului Teleormanului, firmă de unde încasează un salariu uriaş, peste 1000 de euro lunar. Ce manevre face domn` Gherghe, nu ştim, însă lucrează în stil mare.

Aşa cum spuneam, Valeria Gherghe a devenit şefa ISJ Tr. în mai 2012 şi de atunci s-a tot îmbogăţit. Una dintre metode este cam alături cu legea, dacă nu chiar ilegală. V.Gherghe este patroana unei agenţii de turism, SC First Class Srl Alexandria, Str. Dunării, Bloc L4, scara B, ap.42, agenţie care (coincidenţă!) se ocupă cu organizarea de excursii în ţară şi străinătate pentru cadre didactice. Când şefa organizează o vizită la  Paris, cum să nu găsească clienţi? Orice profesoraş  simte că trebuie să folosească agenţia şefei pentru că acesta e un pas în sus în carieră. Doamna Gherghe nu se sfieşte să ameninţe dacă cineva "suflă în front". Pe lângă salariul de inspector şi agenţia de turism, doamna Gherghe mai câştigă bani şi din faptul că este "expert pe termen lung/proiect POSDRU 62669". Deh, cine împarte, parte îşi face! DNA-ul lucrează şi nu se ştie când ajunge şi la familia Gherghe!

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Opris Orlando Sorin pe 22 Iunie 2017, 12:30
#10
Prof.Dr.Ing
Doamna Inspector General. Inainte de orice conc*rs de directori, puneti-i pe unii maimutoi sa dea si testul psihologic in mod serios. Poate ca unii au sechele din copilarie, si imi asum ce spun. Ne amintim de un presedinte care a spus cu subiect si predicat ca intra in fibrilatii cand vede profesori, deci exista tot felul de sociopati in lume iar acestia nu au ce cauta in functii de management educational. Asa sunt si unii directori pusi prin conc*rsuri de imprejurari (am intalnit cu puctaj maxim care NU este in stare sa-si faca un disc*rs de o pagina a4, in limba romana, deci ma indoiesc profund ca acea persoana poate da vreun examen in vreun fel). O sa va dau detalii in privat deocamdata cum devine cazul la asa zisul Liceu Emil si Racovita din Rosiorii de Vede. Circul din Moscova este nimic pe langa asa zisa institutie de invatamant. Daca ne vedem cumva in privat o sa aflati mai multe detalii.
Veron pe 21 Ianuarie 2017, 23:42
#9
Pt. Doamna insp.general
Va prezentam mai pe vara unele probleme cu scoala Orbeasca .Nu a-ti luat nici o masura . Ba din contra tolerati aceste probleme . Faceti verificari, dispuneti ceva .
ionescu virgil pe 27 Septembrie 2016, 08:46
#8
scoala nr.5 alexandria
DOAMNA GHERGHE, VA ROG FRUMOS MAI IESITI SI DUMNEAVOASTRA PE TEREN. MAI MERGETI IN CONTROL PE LA ORE PENTRU CA UNII PROFESORI AU INCEPUT SA INCURCE INVATAMANTUL PUBLIC,GRATUIT CU AFACERILE PARTICULARE(DACA NU
Veron pe 15 Iunie 2016, 23:15
#7
Pt. Inspectorul general
Va rog sa luati masuri cu directoarea scolii orbeasca . Mai sigur faceti demiteri .Scoala aceasta a ajuns de ris neavind profesori competenti la catedra . Directoarea se lauda ca este imuna deoarece spune la toata lumea ca are relatie in inspectorat pe nasa ei (M.C). Ma voi adresa si ministerului .
Veron pe 15 Iunie 2016, 22:58
#6
Pt. Inspectorul general
La scoala orbeasca se intimpla lucruri neplacute . Directoarea Haita Georgeta tolereaza la 2 profesori de la scoala orbeasca de sus este vorba de profesoara de lb. romina si la profesorului de matematica faptul ca nu au rezultate bune la evaluarea nationala . Mai sigur nota 2 la matematica si nota 3 la limba romina . Sint mama unui copli elev la orbeasca de sus . Va rog luati masuri .
Florin Barbu pe 21 Iunie 2015, 19:36
#5
Un frate furat cu acte false si lasat fara casa la Poroschi !Despre ce vb nu se mai satura
Sincer nu am cuvinte am fost mintit,furat dar totul se plateste mai devreme sau mai tirziu!O persoana fara coloana vertebrala
Adina pe 25 Mai 2015, 19:01
#4
Replica
Domnule profesor de la Rosiori,

Stiti ce sa face in acest caz? O plangere! Doamne ce comentarii postati unii irelevante cu subiectul de fata... eu una sunt c*rioasa ce legatura are inspectoratul cu viata privata a oamenilor?? Exista organe competente in legatura cu agresiunile.. si respectivele persoane in cauza tb sa faca o plangere prealabila... gaina mea numai face oua! Are vreo legatura cu articolul? In loc sa comentati aiurea pe aici, ca na e simplu din fata calculatorului sa comentezi ceva, mai bine luati masuri. Credeti ca citeste cineva comentariile? Sa fim seriosi despre ce vorbim?
Ion Ionela pe 07 Ianuarie 2015, 17:06
#3
La multi ani!
La multi ani Sfinte Ioane!
Prof.dr.STANESCU pe 07 Ianuarie 2015, 04:55
#2
Dezastru la Rosiori
Sa vezi veselie ce este in scolile rosiorene doamna Gherghe!!!Homosexuali directori la licee reprezentative (CRACEANU), la Cluburi de copii, un cocosat-violator dovedit la cel tehnic-cu amanta adjuncta, o "fata"-blonda de partid ce a "dat" la toate duicile si marinecii la cel de bisnit, un popa vesnic beat, agresiv ce hartuie profesoarele la cel de masini!!!Vai capul lui de invatamant Madame!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.