Ultima oră: Mesajul lui Liviu Dragnea pentru oamenii de rând.

03 Ianuarie 2015, 00:17 | 3067 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

De Anul Nou, politicienii transmit cetăţenilor urări de mai bine.  Cel supranumit jupânul Teleormanului a făcut următoarea urare: "Acum, la cumpăna dintre ani, este momentul să aruncăm o privire spre trecut, să cumpănim ce am împlinit, câte am realizat, ce a mai rămas în aşteptare sau neîmplinit şi, o altă privire, cu încredere şi speranţă către viitorul în care, prin înţelepte alegeri, prin organizare şi eficienţă, să transformăm în realitate proiectele pe care ni le-am propus. Va doresc un an nou plin de realizări, prosperitate şi sănătate! La mulţi ani!"

Cine încă mai crede în tot ce reprezintă Liviu Dragnea nu are decât, noi suntem sătui de minciunile şi prefăcătoriile acestui individ. Bineînţeles că jupânul ştie cum e cu limba dulce şi de aceea o foloseşte în toate ocaziile, atunci când se adresează poporului. Să încercăm o transpunere în realitate a ceea ce a transmis stăpânul Teleormanului: - "privire spre trecut, să cumpănim ce am împlinit, câte am realizat, ce a mai rămas în aşteptare sau neîmplinit" - s-ar putea ca jupânul să se adreseze doar hoţilor din gaşca Teldrum, pentru că nimic din ceea ce spune nu are legătură cu ceea ce se întâmplă în Teleorman: zero realizări şi împliniri, din contră, s-a ales praful de această zonă.  L.Dragnea despre viitor: "o altă privire, cu încredere şi speranţă către viitorul în care, prin înţelepte alegeri, prin organizare şi eficienţă să transformăm în realitate proiectele pe care ni le-am propus" - în primul rând, viitorul nu sună bine alături de pesedişti, fiindcă se observă ce fac. Alegeri înţelepte sunt cele în care se fură voturile pentru că aşa ştie jupânul. Organizare şi eficientă, pentru ce?! Să se fure banul public? Despre proiecte SF sau minciuni de păcălit eletoratul, fiindcă altceva nu vedem ce poate să fie.

Acesta pare să fie mesajul real al celui care conduce judeţul din anul 1996, timp în care teleormănenii au sărăcit iar gaşca Teldrum trăieşte în lux.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
FLORIN B. pe 09 Ianuarie 2015, 10:42
#10
NOUL AN
DOMNULE DRAGNEA, 2015 SA VA ADUCA,DUPA UN CALCUL RIGUROS, CATE UN AN DE PUSCARIE PENTRU FIECARE SUTA DE MII DE EURO FURATA ! DACA NU ATI FURAT NIMIC,DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE SI PROSPERITATEA NOASTRA !
vorbe pe 04 Ianuarie 2015, 15:54
#9
vorbe-n vant II
Atunci eliberati orasul (orasele) si tara de astfel de CAPUSE. Daca vreti ca copii nostrii sa aiba un viitor in AMARATA DE ROMANIA. Un an nou fericit si mai bun, acum depinde cum il facem sau cum ii facem de acum inainte, pentru ca noi suntem poporul, ei sunt doar niste conducatori care astazi sunt maine nu mai sunt, totul depinde de noi.

LA MULTI ANI 2015!
vorbe pe 04 Ianuarie 2015, 15:54
#8
vorbe-n vant I
De ceva ani privim pe site-ul turnucustiri.ro zeci de comentarii ca sunt PDL-isti ca sunt PSD-isti sau alte rase de partide care doar vin sa capuseze si sa fure tot ce gasesc in amarata asta de tara, pentru care unii muncesc isi platesc darile la stat,contributii somaj, pensii,sanatate etc. si altii se distreaza pe banii si munca noastra (doar dupa culoare politica si care sunt la putere. Din Turnu Magurele au plecat foarte multi oameni destepti si cinstiti dar mai sunt foarte multi care ar putea sa faca ceva pentru amaratul asta de oras, nu stati doar ca niste carcotasi ascunsi dupa un anonim si aruncati doar comentarii de genul ca aia fac sau aia nu fac. Puteti sa iesiti in fata aduceti dovezi, nu doar presupuneri, poze si acte (reclamatii pe care puteti sa-le depuneti catre organele abilitate, poate le vede cine trebuie,exista si alte televiziuni nu doar cele controlate) si sa conduceti orasul ca cetateni CINSTITI, prin orice lucru cat de mic pe care il faceti bun pentru Tunu.
elena pe 04 Ianuarie 2015, 14:16
#7
ajuta-le doamne
Sper sa traiesc sa vad divinitatea cum ne face dreptate.sa-l vad macar pe acest nemernic in puscarie sau in scaun cu rotile.Daca s-ar uita macar din masina la satele din Teleorman s-au la oamenii din Turnu care merg pe strada cu capul in jos impovarati de griji si datorii,atunci sigur ar avea un gram de mustrare de constiinta.Cu cite guri mincati animalelor de nu va mai ajunge cit a-ti saracit acest judet?Cit va mai rabda acest pamint? Nu va ingrijoreaza ura oamenilor ce va blesteama clipa de clipa? Nu va este teama de socoteala ce trebuie sa o dati? Asa sa va ajute d-zeu.
un oarecare pe 03 Ianuarie 2015, 20:02
#6
pentru Dan, ex- turnean
Pertinent comentariu, si foarte bine punctate cateva aspecte. Din pacate, dupa citirea lui mi s-a intarit si mai mult hotararea de a deveni si eu un ex.
kyd pe 03 Ianuarie 2015, 19:28
#5
ok
multumim dl DAN ex pt comentari
dan-ex turnean-ex teleormanean-inevitabil si vesnic român pe 03 Ianuarie 2015, 18:29
#4
sistemul educativ distrus cu premeditare
pentru a manip**a cu usurinta masele pop**are.Cu cât coeficientul de inteligenta e mai redus,cu atât mai mult sistemul de conducere e mai durabil.Ordinea mondiala nu-ti permite sa iesi din mocirla în care te-a afundat cu intentie.Te numesti liber,dar esti permanent dependent de mâna care te sugruma.Esti furnica lucratoare si sursa de impozite si taxe.Ultima statistica referitoare la multimiliardarii existenti în lume releva ca daca în 2008 (la un an de la izbucnirea crizei din SUA) erau 800 de multimiliardari,în 2014 nr lor a ajuns la peste 1600 la nivel mondial,în timp ce noi am strâns c*reaua si ne-am *îngropat* întreprinderile mici si mijlocii care sunt o baza economica extrem de importanta si care *înghiteau* sute si sute de mii de muncitori cotizanti la bugetul statului.Astazi d-l Dragnea ne vorbeste despre planuri viitoare comune,adica noi în aceeasi situatie si d-lui acaparând toata avutia judetului si banii publici si de investitii.Cred în justitia divina.Atentie,d-le Dragnea!
eu pe 03 Ianuarie 2015, 15:31
#3
pt. Dragnea
Mesajul acestui mincinos care promitea infiintarea unui milion de loc*ri de munca,nu poate avea rezonanta decat in inimile haitei rosii PSD-iste.Nici nu merita sa mai amintim numele acestui nenorocit care a saracit judetul si care este in spatele tuturor hotiilor si privatizarilor aranjate,din anul 1996,de cand a ocupat functii de conducere si pana astazi. A muls acest judet si l-a secatuit,incat,nimic nu a mai ramas de el.
Invatacelul pe 03 Ianuarie 2015, 12:09
#2
DEZASTRU IN INVATAMANT
Nea DRAGNEA-uita-te ce dezastru este in invatamant la Rosiori de Vede!!!Popi betivi la licee tehnice directori, Homosexuali notorii la licee reprezentative si cerc*ri de copii, fosti violatori si fufe ale partidului la celelalte scoli!!!!Marea majoritate sunt portocalii vopsiti in rosu-NESIMTIREA, INCOMPETENTA, SPHAGA sunt criteriile de selectie!!!Doamna Generalasa, doarme pe ea, nu o poate, nu vrea, nu stie!!!!VA RUGAM UN CONTROL LA SCOLILE ROSIORENE!!!!Sa vezi SPHAGA ce se ia!!!!! grin grin grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.