Revelionul 2015 la Turnu-Măgurele - artificiile sărăciei.

01 Ianuarie 2015, 11:07 | 3184 vizualizări | 5 comentarii
Foc de artificii la Turnu-Magurele.

Revelionul 2014-2015 a fost unul de neuitat la Turnu-Măgurele. Pur şi simplu, atmosfera a fost una pe măsura aşteptării turnenilor. Din nefericire, nu putem să spunem aşa ceva, pentru că  marea majoritate a locuitorilor zonei Turnu sunt săraci, cum rar au fost. Revelionul sărăciei profunde este cel mai nimerit pentru atmosfera din oraş. Focul de artificii a început cu aproximativ două minute întârziere. Se pare că aşa-zişii organizatori au vrut să demonstreze că aici până şi ceasul a stat sau că Turnu este rupt de lume. Bineînţeles, ni s-a reamintit că Primăria ne oferă artificiile şi din partea primarului ni s-au transmis urări de mai bine. Îi reamintim incompetentului din fruntea Primăriei că banii acestei instituţii sunt ai turnenilor şi că este o greşeală să spui ca a platit Primaria. Noi, contribuabilii, am platit, nu altcineva. Normal ar fi fost ca firmele căpuşă, gen Teldrum, să ofere turnenilor focul de artificii. La  sărăcia care este în această zonă, nu trebuia să se arunce bani din cadrul bugetului public pe artificii. De când Liviu Dragnea este ministru, turnenii s-au ales doar cu focuri de artificii. Despre spectacol, putem zice ca a durat 10 minute si am spus tot.

 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 05 Ianuarie 2015, 17:41
#5
@Costin Negulescu
Si totusi te astept cu dovezile alea, altfel voi spune ca mananci ...scaieti. Pe de alta parte, spre luminarea necunostintei tale, eu nu bag alcool in mine, dovada ca nici nu bat campii ca tine. Terio, daca as fi unul dintre redactori, atunci de ce am fost crunt injurat fiindca injuram pe BaSSescu si o parte din activul PDL? Quarto, daca stii tu de la organele legale ceea ce nu stim noi, nu cumva neicusorule-puicusorule oi avea si matale niste ochisori albastri si stele sub rever? Se poate stimabile?
Costin Negulescu. pe 02 Ianuarie 2015, 17:40
#4
Lui Ilie d.l.s.
Hopa, ce facusi vericule, iesisi la suprafata, te trezisi din aburii alcoolului bagat in tine de sfintele sarbatori "crestin de mocrate"???. Vezi ca din viteza te aratasi cine esti de fapt: REDACTOR AL ACESTUI SITE. VREI DOVEZI?. ELE SE VOR DEPUNE ACOLO UNDE TREBUIE, LA NISTE ORGANE LEGALE ALE STATULUI. VOI SUNTETI ANONIMI IN AFARA LEGII.
Ilie de la scularie pe 02 Ianuarie 2015, 09:10
#3
@Costin Negulescu
Când afirmi ceva, este normal să aduci și dovezi. Te așteptăm să ne luminezi neștiința în ceea ce privește finanțarea acestui site din bani publici aducîndu-ne niște dovezi palpabile, altfel voi considera că vorbești aiurea, doar să te afli în treabă.
Paul CORNEA pe 01 Ianuarie 2015, 23:17
#2
GHEATA ! ! ! Din ORAS
E o drama ce se intampla in orasul nostru,cum e posibil sa nu arunci tu un gram de sare...pe strazile orasului...nu avem nevoie de patinoar... Orasul nostru spre rusinea noastra a cetatenilor este un Patinoar Artistic...saracacios ! Luptati pentru orasul asta...cei care mai sunte-ti inca aici.. ! excaim
Costin Negulescu. pe 01 Ianuarie 2015, 15:59
#1
Macar azi.....
...sa va fi abtiunt cu rautatile rasuflate si de prost gust!.Rau au facut cei care au aprobat cheltuirea unor mari sume de bani pe niste arificii care nu semnifica nimic. Vreau sa le multumesc celor care au luat masuri sa nu se mai comercializeze in mod ilicit artificii. De asemeni, este al doilea an cand nu se mai organizeaza revelionul pensionarilor pe banii publici si ai unor sponsori care erau apoi nevoiti sa faca evaziune fiscala pentru a-si scoate parleala. Oricum, la aceste petreceri participau tot cei avuti. INTR-UN STAT CARE SE VREA LIBERAL( AI CARUI PATRONI AI ACESTUI SITE SE CONSIDERA CA ATARE), CINE VREA SA SE DISTREZE TREBUIE SA PLATEASCA!. ACUM FIE VORBA INTRE NOI, ACEST SITE TOT PE BANI PUBLICI FUNCTIONEAZA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.