Primarul Cuclea minte: Polaris vrea terenul fără să aibă autorizaţia de mediu. Groapă sau rampă de gunoi, e acelaşi lucru: mizerie.

19 Decembrie 2014, 00:06 | 2712 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
D. Cuclea minte cu seninatate. E prea mic pentru un post atat de mare.

Articolele despre rampa de tranzit a gunoiului care se doreste să fie construită pe un teren din Turnu-Măgurele l-au scos din bârlog pe primarul Cuclea. Aşa cum am mai scris, Polaris Holding vrea să construiască la Turnu Măgurele, pe un teren din zona numită Botu` Calului, o rampă de tranzit a gunoiului iar Primăria Turnu vrea să ofere terenul cât mai repede. La radio Teldrum,  D.Cuclea a încercat să liniştească cetăţenii, însă nu a făcut decât să adâncească mai mult misterul acestei gropi sau rampe de gunoi. Primarului i-a scăpat o informaţie care spune totul despre ce incompetenţi conduc Primăria Turnu: nu există un proiect tehnic şi nici nu s-a obţinut autorizaţia de mediu pentru această rampă. Atunci, întrebăm, alături de turneni: de ce se grăbeşte Primăria să cedeze terenul deşi Polaris nu a făcut nimic din lucrurile obligatorii? Bun, cedăm terenul, dar cum va arăta rampa?

D.Cuclea, în loc să vadă un proiect al firmei, jigneşte pe cei peste 300 de cetăţeni care au semnat împotriva construirii acestei rampe. Primarul, luandu-se dupa  cei de la Polaris, spune că e ceva normal să construieşti o rampă de gunoi la intrarea în oraş, că nu se poluează, că totul e ecologic. etc. Aiurea! Tocmai că aceasta rampă va polua îngrijorează opinia publică turneană, fiindcă în zonă panza freatică e la o adâncime foarte mică. Primarul ne-a explicat că doar câteva ore va sta gunoiul pe rampă, fiindcă va fi încărcat în maşini mai mari. Sigur, şi marmota învelea ciocolata! Hai, domnule Cuclea, chiar aşa crezi dumneata că sunt turnenii! Au fost păcăliţi de Dragnea ani de zile, dar, credem noi, s-au mai deşteptat, nu vor mai marşa la minciunile dumitale. Am mai spus, Polaris trebuie să construiască o rampă de tranzit pe un alt teren, în niciun caz la Botu` Calului!

 
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Un proiectant batran pe 19 Decembrie 2014, 10:56
#4
Nu va agitati mult prea devreme!
Cine trebuie sa stie despre aceasta hotie marca Polaris,via Dragnea si Mazare,stie foarte bine,iar lucrurile nu vor ramane asa.Mirosul fin al DNA va detecta orice miros pestilential din urma unei afaceri sau aranjament mafiot.Nu mai sperati in slaba vigilenta a organelor de control ale statului.Oamenii s-au mai trezit si au prins c*raj,iar judecata nu mai este decat o chestiune de timp.
gogu pe 19 Decembrie 2014, 09:52
#3
afacere
Groapa trebuie sa fie tot o afacere in famiglie respectiv o sursa de bani pt.dragnea, monahu, cuclea si baja sorin care se vrea pe functie mai mare administrator la groapa iar pentru turneni afacerea e ca vor avea parte de mai mult miros si surse de imbolnavire mai aproape de ei.

Mai spunea cineva ca e doar o rampa de transfer al gunoiului.Pai de ce e nevoie de transfer cand aceleasi maisini il pot transporta acolo unde trebuie ? Cred ca terenul acela are o alta destinatie viitoare si trebuie ocupat din timp.
fane de la uzinal pe 19 Decembrie 2014, 09:37
#2
capusa
dar lui ovedenie care a luat de la primarie o gramada ce contracte cind ii vine rindu ?
nebunusatului pe 19 Decembrie 2014, 05:20
#1
groapa
Cum doar 300 de cetateni?...eu cred ca nu sa stiut de vot, pentru ca in mod sigur suntem mult mai multi de atit care ne ridicam impotriva acestei magarii ..pe care Cuclea din lacomie vrea sa o comita ...precis ca a bagat argintii in buzunar ca si Iuda...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.