Ioan Niculae are bani să mituiască procurori, dar de salariile angajaţilor Donau Chem Tr. Măgurele, nici vorbă. L.Dragnea, implicat şi el în dosarul miliardarului din Zimnicea.

15 Decembrie 2014, 00:05 | 3360 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae. foto-forbes

Al doilea in topul celor mai bogati romani, Ioan Niculae, patronul InterAgro, este implicat intr-un alt scandal, de aceasta data alaturi de Liviu Dragnea. Cei doi teleormaneni apar intr-un dosar disjuns din dosarul ANRP in care este anchetata procuroarea Alina Bica. Ioan Niculae a apelat la Liviu Dragnea pentru  ca acesta, la randul lui, sa intervina la fosta sefa a DIICOT. Patronul Donau Chem Tr. Magurele dorea  tergiversarea pana la prescriptie a unui dosar, cel referitor la gazele naturale cu pret redus, pentru combinatele chimice ale magnatului din Zimnicea. Ioan Niculae a oferit o mita de 3,5 milioane de euro pentru a scapa de puscarie.

In tot acest timp, angajatii Donau Chem sunt tratati ca niste sclavi care asteapta la mila stapanului. Spaga uriasa e de-ajuns pentru plata salariilor angajatilor pe aproape un an de zile. Chimistii turneni nu stiu cum sa se mai descurce iar Dragnea si Niculae dau banii la procurori, ca sa scape de puscarie. Tinand cont de ce a aparut in presa, conducerea combinatului nu mai poate minti angajatii combinatului ca nu sunt bani de salarii. In urma a ceea ce au vazut, muncitorii vor fi tot mai nemultumiti, iar daca nu isi primesc drepturile, tinand cont ca iarna sunt cheltuieli mai mari, nu este exclus sa reinceapa protestele spontane. Fotbal, elefant impaiat, milioane de euro spaga si multe altele, dar de salarii nici vorba, e o bataie de joc in cel mai inaintat stadiu.

 
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
turneanu pe 16 Decembrie 2014, 17:48
#2
Dreptate pana la capat
Sa speram ca acesti oameni ajunsi miliardari de tip Nicolae vor plati totul si vor ajunge asa cum au fost-oameni de rahat!!!!!!!!!!
Petculescu pe 15 Decembrie 2014, 10:37
#1
SI INCA NU ATI VAZUT NIMIC
In perioada urmatoare vor iesi la iveala mult mai multe hotii ale acestor asazisi oameni de afaceri si politicieni.Au cumparat tara pe bucati transformand-o intr-un SRL si acum fac pe nevinovatii.Caracatita este mult mai mare decat ne inchipuim.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.