Un tânăr a fost prins conducând fără permis şi beat criţă.

10 Decembrie 2014, 00:06 | 3315 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Etilotest.

Poliţiştii Secţiei nr.8 Poliţie Rurală Lunca au depistat un tânăr,  în vârstă de 36 de ani, din municipiul Bucureşti, care conducea un autoturism pe D.J. 546, pe raza comunei Beciu, fără a poseda permis de conducere şi afandu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 1.30 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital. Barbatul  a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea faptei de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
alex pe 13 Decembrie 2014, 00:19
#2
???????
cei de la pol.rutiera nu au c*raj sa opreasca masini conduse de ti**ni
FANE pe 12 Decembrie 2014, 21:17
#1
POLITIA TURNU
BRAVO LOR POLITISTILOR DIN LUNCA SAU CELUI CARE LA PRINS PE BETIV,SI DUPA UNA SI ALTA NU AVEA NICI PERMIS,NU POT VENI SI IN TURNU MAGURELE ? PE MAGURELE CEI DIN CLANUL MUTILOR MERG LA FEL CA CEL SURPRINS,FARA PERMIS DE CONDUCERE FARA ASIGURARI LA MSINI,POLITIA CF?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.