I-a "stat" ceasul! Audieri în dosarul penal al Aureliei Bărbulescu, primarul comunei Uda Clocociov.

05 Decembrie 2014, 00:05 | 4005 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Aurelia Barbulescu zambeste, dar parca nu e rasul ei.

Aşa cum probabil aţi citit pe acest site, in saptamana premergatoare turului doi al prezidentialelor s-a depus o  plângere penala împotriva primăriţei din Uda Clococoiv, Aurelia Bărbulescu. Plângerea penală a fost depusă după ce Aurelia Bărbulescu a oferit mită pentru ca cetăţenii din comună să voteze, la recentele alegeri prezidenţiale,  candidatul pesedist. Primăriţa, cunoscută pentru excentricităţile sale, a oferit ceasuri pentru ca alegătorii să vină cu noaptea-n cap şi să voteze plagiatorul cu fata de mongoloid.

Ieri, joi, 4 decembrie, au început audierile în cazul dosarului penal al primăriţei din Uda. Primii audiaţi au fost martorii care au primit ceasuri de la A.Bărbulescu. Audierile au avut loc la sediul postului de poliţie din Uda Clocociov. Primăriţa Bărbulescu este destul de supărată, mai ales că rezultatul alegrilor prezidenţiale a nemulţumit-o profund. Alegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte a fost o lovitură pentru majoritatea primarilor pesedişti din zona Turnu-Măgurele. Dacă până pe 16 noiembrie erau pe cai mari, după alegeri au devenit mai circumspecţi, refuzând să mai semneze acte de care nu sunt siguri de legalitatea acestora. Aurelia Bărbulescu, primăriţa penală, a furat la alegeri până când i s-a înfundat. Cunoscuta admiratoare a lui L.Dragnea, primăriţa din Uda având chiar o fotografie cu Liviu Dragnea la ea în birou,  Aurelia Bărbulescu va răspunde penal pentru modul cum îşi bate joc de alegeri. La fiecare rând de alegeri, primăriţa oferă mită fără teamă, ştiind că Dragnea o apăra. Ei, iată că nu mai poate nici Liviu, chiar dacă e ministru. Aşteptăm ca dosarul primăriţei din Uda să ajungă rapid pe masa judecătorilor, pentru ca A.Bărbulescu să-şi primească pedeapsa meritată.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
udean pe 09 Decembrie 2014, 12:26
#9
blestem
sa nu aibe parte pe lumea cealalta decat de pamantul luat cu japca de la amaratii de tarani cu pensi de 350 lei sa il duca in spate si pe acolo cu aliati ei.
XYZ pe 07 Decembrie 2014, 20:04
#8
Aurelia Barbulecu
PIRANDA.....ce se intampla oare cu piranda asta la puscarie? Citostatice i-o face acolooo? Doamne ajuta.
Un cosatea a lui Aurelia Barbulescu pe 07 Decembrie 2014, 14:42
#7
Sa pateasca cu varf si indesat Aurelia
Aurica fara frica va plati cat de c*rand pentru toate nelegile facute!

A venit vremea dreptatii !!!!!!!!!!!!!!!
SARAC pe 07 Decembrie 2014, 07:59
#6
PUSCARIE
LA PUSCARIE SI CU SORA EI PENUS CONSTANTINA CARE TERORIZEAZA SATUL NU STIE DE FRICA NU STIE DE RUSINE II LUA PAMANTURI CU JAPCA DE LA LUME SI ILE DA PRIMARITI ILEGAL SA SE CERCETEZE LA PUSCARIE CU AMANDOUA SI BALAN CHIRIAC CARE FACEA ACTE FALSE IN AVANTAJUL PRIMARITEI DAIA LA PUS VICE PE BALAN SI VARASO BALAN MARIAN PRESEDINTELE COMISIEI DE VOTARE TOTI AI LOR

ion pe 06 Decembrie 2014, 21:26
#5
psd=puscariasi
primarii psd de la Lita, Segarcea,Lunca,Saelele Uda,Sl.Mindra,Beciu au distrus viitorul comunitatii prin furturile impreuna cu firma Tel Drum.
prostanacu pe 06 Decembrie 2014, 18:33
#4
mita
TOTI CE A DAT MITA SA FIE CU CATUSI LA MAINI SI TEU LA PICIOARE SI PE BAC LA TATARU IN DELTA / DACA SE POATE TOTI CE AU CARAT CU MASINILE LA VOT SI CEI CE AU PLATIT SA SA CARE CU MASINILE SA FIE CERCETATI SI INCATUSATI
bozianu pe 06 Decembrie 2014, 13:53
#3
javra ordinara
Cateaua asta trebuie pusa in lat...pardon...in catuse.Stie ea de ce!
un taran pe 05 Decembrie 2014, 20:13
#2
Aurelia la puscarie !!!!!
Aurelia Barbulescu este o nemernica !

Sa se duca la puscarie pentru tot ce a facut.
pyk pe 05 Decembrie 2014, 10:18
#1
puscarie
la puscarie

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.