Fraude mari la alegeri în Teleorman. Voturi suplimentare cu duiumul. La Ciuperceni, Slobozia Mândra, Saelele, Liţa, Uda Clocociov - sute de votanţi pe listele suplimentare.

24 Noiembrie 2014, 00:05 | 3777 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Batranii si suplimetarii au adus voturi pesedistilor in Teleorman.

Fraudarea alegerilor prezidenţiale de către oamenii lui Dragnea, la instigarea jupânului Teleormanului, desigur, a fost o realitate. Faptul că domnul Klaus Iohannis este preşedinte se datorează celor din judeţele din Transilvania şi din diaspora, pentru că au refuzat să se încoloneze în slujba partidului-stat condus de plagiatorul cu faţă de mongoloid. Apropo de plagiator, oare cum a petrecut el în Dubai şi Abu Dhabi? Voi, cei săraci, care l-aţi votat, vă simţiţi mai bine? S-a ajuns ca pe timpul comunismului, vă bucuraţi de toate cele prin reprezentanţi. Şi Ponta vă reprezintă prin cluburile din Emirate!

Să-l lăsăm pe individul care a vrut să dea foc la ţară numai să iasă preşedinte şi să revenim la Teleormanul nostru, cel de toate zilele. Aşa cum am mai scris, pesediştii lui Dragnea au furat într-un mod înfiorător. Urna mobilă, căratul oamenilor şi voturi pe listele suplimentare au fost principalele metode de fraudare. Cu toată frauda, n-au putut să învingă la nivel naţional, însă în Teleorman au câştigat detaşat, cu peste 60 % din voturi. Prezentăm  câteva secţii de votare unde pe listele suplimentare au votat mai mult de 10 % dintre alegători. Evident, comunele pesederizate din jurul oraşului Turnu-Măgurele sunt cap de listă, nu puteau primarii respectivi să nu-şi ajute mentorul. Iată câteva cazuri flagrante, mai ales că localităţile respective sunt foarte puţin populate, aşa că despre turişti nu poate fi vorba.

La Ciuperceni, fieful lui Anghel Gâdea, tatăl şefului CJ Teleorman, Adi Gâdea, pe listele suplimentare s-a votat în draci. La secţia Poiana, au votat 383 pe lista permanentă şi 99 pe suplimentară, adică 25 %. La  secţia Ciuperceni, au votat 494 cu 97 suplimentari, adică peste 15 %. La Salcia, alt fief pesedist, au votat 457 de permanenţi cu 120 de suplimentari, adică 26 %. La Slobozia Mândra, primarul Marinel si-a bătut recordul, peste 22 % procentul de suplimentari ( 465 cu 106). La Uda Clocociov, primăriţa Bărbulescu Aurelia s-a făcut de râs: doar 72 de suplimentari, adică 15%. Cam puţin, însă observatorii le-au dejucat planurile pesediştilor locali. Comuna Saelele, localitatea de baştină a lui Dragnea, nu s-a încurcat cu mărunţişuri: 121 de suplimentari, fiindcă Gabi Cârjan  a furat pe rupte. Şi în Comuna Liţa, localitate cunoscută pentru atracţiile turistice, au votat 102 suplimentari la una dintre secţii, primarul Popescu având grijă să nu cumva să-l supere pe jupânul Teleormanului. Acestea sunt doar câteva dintre localităţi. Dacă aveţi răbdare, iată lista completă a secţiilor de votare unde mai mult de 10 % din votanţi au fost suplimentari. Click aici.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
florin pe 25 Noiembrie 2014, 12:34
#7
pt autor
faptul ca Iohanis este presedinte sa mai datoreaza si faptului ca.....si in fiefurile PSD-ului Iohanis a castigat ceva procente asa ca mai informativa,nmai laudati celelelte zone caci si noi am votat ACL .

vine gaia pe 25 Noiembrie 2014, 10:20
#6
pentru gogu
GOGULE?Nu vreau decit un singur lucru de la tine,stiu ca nea Ion merisanu este f. bolnav si nu este cazul sa bagi in discutie asa ceva.un pic de respect pt.batrini s-au nu exista asa ceva la la psd.In alta ordine de idei am analizat realizarile lui nea GIGEL Merisanu si nu calca multi in urma lui.Mi-as dori o confruntare civilizata pe terenul de fotbal intre el si Gabi Cirjan si chiar Dragnea.Cred ca-i baga in spital Nea Gigel Merisanu.Ce zici o vrea Gabi Cirjan ca ie frica si de umbra lui .Nea Gigele daca citesti acest articol sa stii ca toti tineri din sat te sustinem ca ne-am dat seama ca lupti pt. noi,sa nu ne lasi ca Gabi si cu dragnea ne-au pacalit si sint miliardari.Vrem sa vii la primarie si sa desvalui cit au furat astia
gigel pe 24 Noiembrie 2014, 20:28
#5
pentru gogu
La Pleasov au fost 15 cereri pentru urna mobila si nicidecum si a tatalui lui Gigel Merisanu .

Asa ca, nu mai aberati!
gogu pe 24 Noiembrie 2014, 20:20
#4
pgxhc
Nu au fost masluite,nici taicaso nu voteaza cu el .Merisanu la Saelele va fi al doilea Gogoasa la Lunca !
directia anti coruptie pe 24 Noiembrie 2014, 15:02
#3
pentru GOGU
Alo Gogu?CE-o sa m-ai zicem cind va veni DNA-ul la Saelele in cimitir sa intrebe mortii cu cine au votat la referendum.Ancheta nu s-a terminat.HOP !!!!
vine gaia pe 24 Noiembrie 2014, 07:46
#2
hotia psd
sa intelegem ca si alea 5 voturi au fost masluite.
gogu pe 24 Noiembrie 2014, 07:28
#1
urna mobila
Foarte tare articolul asta despre urna mobila . La Pleasov au fost 5 cereri pt urna mobila,dintre cei 5 a fost si tatal candidatului PDL la alegerile locale din 2012,MERISANU GIGEL,surpriza mare cand sa numarat voturile,5 voturi PSD,Mai departe va las pe voi sa trageti concluziile
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.