Familia Gâdea nu cunoaşte ruşinea: soţia lui Adi Gâdea, Georgeta Gâdea, primeşte gradaţie de merit în învăţământ, deşi nu are niciun rezultat notabil la Liceul Tehnologic Sf. Haralambie din Tr. Măgurele.

10 Noiembrie 2014, 00:05 | 5018 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Adrian Gadea.

În judeţul Teleorman, după plecarea lui Liviu Dragnea la Bucureşti, şef al Consiliului Judeţean a devenit un tânăr propulsat de Dragnea, Adrian Gâdea. Fără vreo realizare notabilă, cu un discurs de lemn, tânărul Adrian a încercat să-şi ajute fanmilia, nu să facă ceva pentru judeţ. Am scris săptămâna trecută despre faptul că mama preşedintelui CJ Teleorman, Georgeta Gâdea, primeşte ajutoare de la UE pentru că este handicapată, deşi se deplasează fără probleme şi nimeni n-a ştiut că are probleme de sănătate. Tatăl preşedintelui CJ Teleorman, Anghel Gâdea, este primar în comuna Ciuperceni şi acolo taie şi spânzură, doar se simte pe cai mari. O parte din cetăţenii care primesc ajutor social lucrează în curtea primarului, pentru că aşa e obiceiul în Ciuperceni. Iată că nici soţia lui Adi Gâdea, Georgeta Gâdea ( are acelaşi prenume ca soacra sa), profesoară de geografie la Liceul Tehnologic Sf. Haralambie din Turnu-Măgurele, nu s-a lăsat mai prejos şi a obţinut o mărire considerabila de salariu prin obţinerea gradatiei de merit. Această gradaţie adaugă 25 % în plus la salariu timp de patru ani, astfel că e o măsură menită să stimuleze cadrele didactice cu rezultate deosebite. Doamna Gâdea n-are nimic cu care să se poată lăuda, fiind o profesoară mediocră, dovadă numărul mare de elevi care au căzut la bacalaureat la disciplina geografie. Printre criteriile care stau la baza acordării gradatiei de merit se numără:

a) rezultate deosebite obţinute în pregătirea elevilor în atingerea obiectivelor/competenţelor specifice impuse de curriculumul şcolar , materializate în:progresul elevilor la clasa;rezultate ale elevilor la clasa;testări şi examene naţionale de sfârşit de ciclu.

b)iniţierea şi aplicarea unor proiecte de predare a disciplinei prin utilizarea platformelor electronice de învăţare şi a softurilor educaţionale, existente în unitatea de învăţământ (lecţii desfăşurate; lecţii create; teste aplicate; teste create; completarea bazei de date).

c)performanţe dovedite în pregătirea elevilor distinşi la olimpiade şcolare şi /sau concursuri de profil , materializate prin obţinerea premiilor I,ÎI,III şi a premiilor speciale, desfăşurate în coordonarea şi / sau finanţarea MEN (se va ataşa obligatoriu diplomă însoţită de un document ce va atestă calitatea de profesor îndrumător al elevului/elevilor premianţi)

d) pregătirea loturilor olimpice de elevi, participarea, în calitate de membru al comisiei de evaluare/organizare, la olimpiadele şi concursurile şcolare şi extraşcolare, fazele judeţene, interjudeţene, naţionale şi internaţionale incluse în programul de activităţi şi în calendarul inspectoratelor şcolare/MEN(presedinteEN, preşedinte bac, preşedinte titularizare,etc);

e) organizarea de concursuri şi festivaluri la nivel internaţional, naţional sau interjudetean; organizarea de spectacole, expoziţii, concerte, simpozioane la nivel internaţional, naţional ori interjudetean incluse în programul de activităţi şi în calendarul inspectoratelor şcolare/MEN, certificate prin diplome sau adeverinţe.

Nu are rost să mai continuăm, însă doamna G.Gâdea nu a realizat nimic din criteriile enumerate mai sus, astfel că nu trebuia să primească gradaţie de merit. Nu se făcea însă ca tovarăşa de viaţă a lui Adi Gâdea, şeful CJ Teleorman, să rămână fără această gradaţie, mai ales că soţul este cel care împarte banii judeţului. O mică parte din aceşti bani ajung şi în casa familiei Gâdea prin intermediul gradatiei de merit. Nu ar fi vreo problema că doamna Gâdea a luat această gradaţie dacă dumneaei nu lua locul unor profesori care chiar au muncit şi meritau cu prisosinţă gradatia. O familie care râvneşte până şi la un kg de mălai sau un litru de ulei oferite de UE, nu putea să rateze această şansă şi să mai aducă 25 % în plus la salariu. Cât de săraci sunt cei din familia Gâdea, dacă au ajuns să facă asemenea manevre? Oare, familia Gâdea cunoaşte sentimentul de ruşine? Credem că nu.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
negura pe 06 Decembrie 2014, 13:40
#4
tarani
familia gadea sant niste tarani fara caracter sirespect .LA TARLA cu ei.
Biscuite pe 11 Noiembrie 2014, 12:34
#3
Adela,taci si-nghite
Hai ca da ministrul finantelor verde la legea prostitutiei si o sa ai si tu un serviciu legal si pe masura pregatirii.
adela pe 11 Noiembrie 2014, 09:18
#2
dezmintire
Rusine!

Daca nu cunosti realitatea, inghite-ți limba.

Realitatea este ca procentul cel mai ridicat la bacalaureat de 90% este la disciplina Geografie și cu note mari.

Mai bine ai vedea tu ce ai facut in cariera TA!

Frustatule!!!
Bita Adrian pe 10 Noiembrie 2014, 12:01
#1
Director si analist politic la subsol
Puie Monta!!!!!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.