Fotbal, liga a IV-a, etapa a IX-a: Sporting Turnu Tr. Măgurele - Voința Saelele 3-0 (3-0)! Victorie în zăpadă.

25 Octombrie 2014, 17:00 | 3628 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Vali Badoi, un exemplu pentru jucatorii turneni.

 Sâmbătă, 25 octombrie, a nins în Turnu-Măgurele, astfel că au apărut și probleme în legătură cu meciul dintre Sporting Turnu și Voința Saelele. În repriza a doua, a fost nevoie ca terenul să fie curățat de zăpadă în zona careurilor, pentru că nu se mai vedea aproape nimic din liniile trasate. În sfârșit, cu toată vremea potrivnică, 200 de turneni au venit pe stadionul Municipal pentru a urmări meciul. Așa cum anticipam în avancronica partidei, turnenii s-au impus cu un 3-0 categoric, toate golurile fiind marcate în prima repriză. Autorii lor au fost Latu ( min.25), Teleoaca ( min 30) și Băltoi( min 45). Pe lângă cele trei goluri, Sporting a mai ratat câteva mari ocazii, scorul putând lua proporții catastrofale pentru echipa oaspete.

Despre meci putem să spunem că a fost influențat foarte mult de starea proastă a terenului de joc, în unele locuri apa făcând aproape imposibil jocul la firul ierbii. De remarcat faptul că Vali Bădoi, antrenorul-jucător al turnenilor, a rămas pe teren până la final, deși, având în  vedere vârsta și conditiile atmosferice, ar fi putut să joace doar o repriză. Respect, domnule Bădoi, pentru ceea ce faceți la Turnu-Măgurele. Echipa oaspete, Voința Saelele, a practicat un joc bun, însă au lipsit fazele periculoase la poarta turnenilor. Saelele pasează bine, însă parcă nu au acea sclipire care să ducă la marcarea de goluri. Pentru prima dată în acest sezon, acoperișul tribunei oficiale a fost de mare ajutor, majoritatea spectatorilor adapostindu-se acolo. Sporting Turnu arată ca o echipă de categorie superioară, fotbalul practicat de turneni fiind cu o clasă peste campionatul județean teleormănean. Celelalte rezultate ale etapei au fost normale, surprinzând doar scorul cu care FCM Alexandria a câștigat la Vartoape, 10-0. Iată celelalte rezultate și clasamentul după 9 etape.

CS Vartoape-FCM Alexandria 0-10
Dunarea Zimnicea-Rapid Buzescu 4-1
Spicpo Poroschia-Viata Noua Olteni 1-0
Astra Plosca-Unirea Tiganesti 0-0
Ajax Botoroaga-Metalul Peretu 3-1
Unirea Brinceni si Unirea Petrolul Videle nu au jucat.

Clasament:


1.Sporting Turnu Tr.Magurele    19p +22        
2.Unirea Brinceni    16p +9        
3.FCM Alexandria    15p +19        
4.Astra Plosca            15p +6        
5.Unirea Tiganesti    13p +3    
6.Spicpo Poroschia    12p +5    
7.Dunarea Zimnicea    11p +2    
8.Vointa Saelele    10p  +2        
9.Rapid Buzescu            9p  -8    
10.Ajax Botoroaga    8p -2        
11.Unirea Petrolul Videle    8p -10    
12.Viata Noua Olteni    6p    -10    
13.Metalul Peretu    6p -22        
14.CS Vartoape    3p -16    
Inter Galateni si Udinese Uda Clocociov s-au retras   

 
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Tavi pe 27 Octombrie 2014, 19:56
#4
Felicitari
Desi nu mai stau in Turnu, citesc cu interes stirile de pe site, in special legate de echipa de fotbal. Felicitari si respect domnule Raffini si domnule Badoi. Cinste voua, pentru calitatile umane deosebite pe care le aveti si pentru exemplul pe care il dati.
ninu pe 26 Octombrie 2014, 23:06
#3
badoi
Poi cum le spunea mai nene,poate le desena ce dracu !
un microbist pe 26 Octombrie 2014, 05:47
#2
Bunul simt a lui Vali Badoi
La pauza vali Badoi le-a spus jucatorilor sai ca in repriza a 2 a sa marcheze numai daca cei de la saele vor marca si ei in asa fel ca rezultatul final sa fie la diferenta de 3 goluri in favoarea turnenilor.
IONEL pe 25 Octombrie 2014, 18:04
#1
FELICITARI !
Pe o vreme deosebit de urita in prezenta a citorva sute de spectatori echipa noastra si-a facut numarul.Ce fac Walter Raffinii si Vali Badoi este cu adevarat profesionist.Bravo domnilor FELICITARI !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.