Coincidenţă sau aranjament? Omul lui Dragnea a transportat la Bucureşti teleormănenii audiaţi ca martori în dosarul Referendumul fraudat.

25 Octombrie 2014, 00:04 | 3789 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Sorin, administratorul firmei Lavcom. Foto: Facebook

Vineri, 24 octombrie, au fost audiaţi ultimii martori din dosarul Referendumul fraudat. Din judeţul nostru au fost 47 de persoane care au mers la Bucureşti pentru a declara în faţa judecătorilor dacă au fost să voteze sau a votat altcineva în locul lor. ICCJ a colaborat cu Jandarmeria şi a pus la dispoziţie mijloace de transport. Cel puţin în Teleorman, firma care a asigurat transportul nu a fost aleasă la întâmplare, ci a fost o firmă cu relaţii chiar la Liviu Dragnea. Societatea Lavcom SRL din comuna Lunca a fost norocoasa care a primit cursa. Această firmă a primit de la CJ Teleorman licenţă pentru transportul public de persoane pe drumul până la Beciu dar şi alte drumuri de interes judeţean.

De ce tocmai o firmă protejată a fost aleasă? Pur şi simplu este vorba de banii care au intrat în contul societăţii, însă mai este ceva destul de important. S-a încercat o prelucrare a martorilor cu mult timp înainte, încă de când au dat declaraţii în faţă procurorillor. Prin faptul că tocmai societatea Lavcom a transportat martorii s-a vrut să se aranjeze câteva aspecte legate de declaraţiile ce urmau a fi date. Nu ştim ce s-a întâmplat însă este relevant că până şi acest lucru a fost făcut după chipul şi asemănarea lui Dragnea.

 
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Batran care nu a votat,dar......a aparut pe liste ca a votat pe 25 Octombrie 2014, 12:03
#2
Tot nu va potoliti ma,hotilor?!
Sorine,urmatoarea invitatie la DNA este pentru tine.Sa vedem si noi ce marturie vor depune impotriva ta cei pe care i-ati urcat in autobuze si i-ati dus la Buc*resti?Ce grija si ce preocupare aveti voi,hotii,pentru scaparea lui Dragnea si a celor care au furat la referendum?Rusine tuturor celor care il aparati pe cel care a facut si,inca mai face,atata rau romanilor.Speram ca nu pentru mult timp.
X pe 25 Octombrie 2014, 00:33
#1
RUSINE !!!!!
De ce aruncati cu noroi sub scutul anonimatului? Daca aveti ceva de reprosat de ce nu ii spuneti direct? Oare nu este asta adevarul?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.