Coincidenţă sau aranjament? Omul lui Dragnea a transportat la Bucureşti teleormănenii audiaţi ca martori în dosarul Referendumul fraudat.

25 Octombrie 2014, 00:04 | 3627 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Sorin, administratorul firmei Lavcom. Foto: Facebook

Vineri, 24 octombrie, au fost audiaţi ultimii martori din dosarul Referendumul fraudat. Din judeţul nostru au fost 47 de persoane care au mers la Bucureşti pentru a declara în faţa judecătorilor dacă au fost să voteze sau a votat altcineva în locul lor. ICCJ a colaborat cu Jandarmeria şi a pus la dispoziţie mijloace de transport. Cel puţin în Teleorman, firma care a asigurat transportul nu a fost aleasă la întâmplare, ci a fost o firmă cu relaţii chiar la Liviu Dragnea. Societatea Lavcom SRL din comuna Lunca a fost norocoasa care a primit cursa. Această firmă a primit de la CJ Teleorman licenţă pentru transportul public de persoane pe drumul până la Beciu dar şi alte drumuri de interes judeţean.

De ce tocmai o firmă protejată a fost aleasă? Pur şi simplu este vorba de banii care au intrat în contul societăţii, însă mai este ceva destul de important. S-a încercat o prelucrare a martorilor cu mult timp înainte, încă de când au dat declaraţii în faţă procurorillor. Prin faptul că tocmai societatea Lavcom a transportat martorii s-a vrut să se aranjeze câteva aspecte legate de declaraţiile ce urmau a fi date. Nu ştim ce s-a întâmplat însă este relevant că până şi acest lucru a fost făcut după chipul şi asemănarea lui Dragnea.

 
Citeşte şi