"Pistolarul" din comuna Lunca: un tânăr a fost surprins de polițiști având asupra sa un pistol cu gaze pe care-l detinea fara forme legale.

23 Octombrie 2014, 09:30 | 3523 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Un asemenea pistol detinea ilegal si un tanar din Lunca.

 Multe obiecte periculoase se  găsesc la unii tineri, totuși, pistoalele sunt foarte rare, mai ales în zona Turnu-Măgurele. Iată, însă, că și pe la noi mai umblă unii cu pistoale. Dacă ar avea dreptul la asemenea lucruri, ar fi totul ok, însă, de cele mai multe ori, pistoalele sunt deținute ilegal. Conform IJP Teleorman, de curand, polițiștii din cadrul postului de poliție Beciu, împreună cu polițiștii secției de poliție Lunca, au surprins un tânăr în vârstă de 22 de ani, care avea asupra sa un pistol cu gaze de culoare neagră, având pe el inscripționat U K P 8 cal. 6 mm BB, pe care îl deținea fără forme legale.

Pistolul a fost ridicat în vederea confiscării. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase", urmând că la definitivarea cercetărilor să se propună soluție legală prin Parchet. E bine că tânărul respectiv nu a folosit pistolul pentru a-și regla conturile, pentru că o asemenea armă e foarte periculoasă. Sperăm ca toți cei care dețin ilegal arme să conștientizeze că nu e de joacă și că pot ajunge în fața judecătorilor. Pățania tânărului din Lunca sperăm să le fie invatatura de minte.

 
Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.