Fotbal, liga a IV-a, etapa a VIII-a: FCM Alexandria - "Sporting Turnu" Tr. Măgurele 0-1 (0-1). Victorie meritată pentru turneni. Rezultate și clasament.

18 Octombrie 2014, 18:12 | 3778 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Sporting Turnu si FCM Alexandria au oferit un spectacol fotbalistic de calitate.

Etapa a VIII-a a primei ligi teleormănene a programat marele derby al campionatului, întâlnirea-șoc dintre FCM Alexandria și "Sporting Turnu" Turnu-Măgurele. Meciul, disputat la Alexandria, s-a încheiat cu victoria meritată a echipei turnene, scor 1-0, autorul golului fiind Dumitrescu în minutul 13. Partida a avut două reprize diametral opuse, prima fiind dominată categoric de Sporting, în a doua alexandrenii avand frâiele jocului în mâinile lor. Meciul a început cu o dominare totală a Sportingului, care a ratat o bună ocazie chiar în minutul 1. După alte câteva atacuri periculoase ale turnenilor, a urmat dechiderea scorului, Dumitrescu marcând cu capul la o greșeală a portarului alexandrean. A urmat un joc ce  a avut aceleași coordonate, cu dominarea aproape totală a elevilor lui Vali Bădoi. Sporting se putea distanța pe tabela de marcaj, însă ratarile și intervențiile portarului alexandrean au făcut ca scorul să rămână 1-0.

După pauză, împinși de la spate de tribună ( au fost foarte mulți spectatori la meci, record pentru liga a IV-a), alexandrenii, cu Fl. Radu în  bună dispoziție de joc, au dominat repriza și au ratat câteva ocazii de egalare, la unele dintre ele intervenind excelent portarul Celic. Turnenii au fost încurajați de o masivă galerie venită de la Turnu, care a fluturat steaguri și a scandat  numele echipei. Cu această victorie, Sporting Turnu își consolidează poziția de lider și ia o opțiune serioasă pentru câștigarea titlului de campioană de toamnă a Teleormanului. Felicitări antrenorilor, jucătorilor și firmei Eurosiloz, sponsorul echipei. Celelalte rezultate sunt normale, însă a intervenit  o nouă retragere. Așa cum am mai scris, faptul că Petre Rădan, zis Patica, a fost retrogradat de L.Dragnea la un post minor la firma Teldrum care se ocupă cu agricultura, a adus și dispariția echipei Udinese Uda Clocociov. Udinese s-a retras, devenind a doua echipă care face acest gest. Rezultatele echipei din Uda se vor anula, astfel că vor interveni modificări în clasament.

Iată celelalte rezultate și clasamentul după 8 etape.:

Spicpo Poroschia – Vointa Saelele 1-5
Unirea Tiganesti – Unirea Branceni 0-0
VN Olteni – Petrolul Videle 2-3
Metalul Peretu – CS Vartoape 4-2
Rapid Buzescu – Ajax Botoroaga 1-1
Dunarea Zimnicea  si Astra Plosca nu au jucat, deoarece Uda Clocociov si Galateni s-au retras.

Clasament:

1."Sporting Turnu" Turnu-Măgurele    19p  +22    
2.Unirea Branceni     16p +9
3.FCM Alexandria    15p   +18
4.Astra Plosca    14p   +6   
5.Unirea Ţigăneşti    12p   +3   
6.Voinţa Saelele    13p   +10    
7.Rapid Buzescu   12p  -2
8.Spicpo Poroschia    9p    +4  
9.Dunărea Zimnicea    8p   -1    
10.Ajax Botoroaga    8p    -2  
11.Unirea Petrolul Videle    8p  -10
12.Metalul Peretu    7p   -20  
13.Viaţă Nouă Olteni    6p   -8        
14.CS Vârtoape    4p    -6    
15.Udinese Uda Clocociov   s-a retras
16.Inter Gălăteni s-a retras

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Laurentiu pe 21 Octombrie 2014, 10:53
#5
Forta Sporting
Felicitari intregului staff al Sportingului,bravo baieti,hai cu promovarea in divizia c
Gogu pe 20 Octombrie 2014, 19:52
#4
poze
Niste poze mai bune (si mai multe) cred ca puteati si voi sa faceti si sa le urcati pe site
yji pe 20 Octombrie 2014, 11:09
#3
pentru mecanicul
de unde sa fure nene,de la dragnea?pai isi lua foc.pacat ca a iesit din competitie uda se sudase ceva intre jucatori.pacat
IONEL pe 19 Octombrie 2014, 18:32
#2
FELICITARI !
Un patron adevarat,un antrenor ambitios acestea sunt cheia succesului echipei noastre.Felicitari domnilor, felicitari jucatorilor si galeriei a-ti facut atita lume fericita in acest oras a-ti adus lumea la stadion ca in vremurile bune .Tineti-o tot asa si la anul jucam in C !
Mecanicul pe 18 Octombrie 2014, 20:31
#1
Patica nu poate sa mai fure?
Taranoiul asta a ajuns patron de echipa de fotbal cand el nu face diferenta dintre portar si varf de atac.Ia sa vedem si noi cum si cu ce bani a sustinut el echipa de fotbal?L-a furat pe un alt hot si acum i-a taiat robinetul cu bani.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.