Valter Raffini, patronul Eurosiloz şi Sporting Turnu: "Vrem să promovăm în liga a III-a!"

03 Octombrie 2014, 00:04 | 4827 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Valter Raffini foto: facebook

Sporting Turnu Turnu-Măgurele , noul club de fotbal al oraşului, a început sa fie privit cu admiraţie de multă lume din Teleorman. Patronul acestui club este Valter Raffini, proprietarul firmei Eurosiloz. Firma aceasta a investit şi investeşte bani serioşi în echipa de fotbal. Din spusele patronului V.Raffini, bugetul clubului este de 100 000 de euro, unul foarte bun pentru un club de liga a III-a, darămite de liga a IV-a, aşa cum este Sporting. Raffini a acordat un interviu postului Media Sud TV în care a prezentat câteva din amănuntele formării echipei de fotbal din Turnu.

După cum a spus Raffini, e prima oară când se ocupă de fotbal, iar ceea ce l-a determinat să facă acest lucru a fost că lumea din Turnu voia fotbal şi a decis să înfiinţeze noua echipa a oraşului: "În 70 de zile am pus la punct acest proiect, am devenit Club Sportiv. Cu Vali Bădoi a fost simplu: ne-am întâlnit o dată, ne-am plăcut şi a semnat imediat cu noi. Unde vom ajunge şi ce vom face, vom vedea, o luăm pas cu pas. Dacă am intrat în joc, jucăm, promovarea nu e un obiectiv obligatoriu, însă nu ne vom da la o parte dacă vom avea posibilitatea să ajungem în Liga 3. Nu facem nicio ipoteză pentru viitor, nu ştiu ce vom face mâine, noi de ocupăm de ziua de azi. Mergem pas cu pas. Eu zic că am creat condiţii propice pentru fotbal la Turnu Măgurele. Răsplata că facem lucruri bune, deocamdată, sunt cei 660 de spectatori care au venit la meciul cu Uda."

Raffini a spus că A.Băltoi e ultimul transfer din această toamnă, însă  la iarnă e posibil să mai vină 2-3 jucători, doar dacă antrenorul o va cere. Iată că proiectul Eurosiloz merge pe drumul cel bun, pentru că un om îndrăgostit de fotbal, V.Raffini, realizează ceea ce oamenii de afaceri turneni nu pot sau nu vor: să finanţeze un club de fotbal. După cum s-a văzut şi la meciul cu Uda, a început renovarea stadionului, dotarea cu acoperis a tribunei oficiale, vopsirea unor părţi din stadion, reamenajarea vestiarelor. Sperăm ca lucrurile să meargă bine şi Sporting Turnu să promoveze în liga a III-a.

 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Nadia pe 22 Octombrie 2020, 20:44
#11
O familie de excroci
Are fata de excroc international
turnean pe 08 Octombrie 2014, 09:25
#10
nota 10
numai cuvinte de lauda pt domnul raffini.un om de nota 10.daca bravo lui.
eu pe 04 Octombrie 2014, 09:20
#9
blat
Acolo blatul se face mai greu.aveti grija
o pe 04 Octombrie 2014, 06:33
#8
b
,,spectaotri,, lasati etnobotanicele cand scrieti un articol
pasarlica victor pe 04 Octombrie 2014, 00:29
#7
bravo dom raffini
sa avem si noi o eghipa in oras cum erea chimiea tr mag bravo raffin suces



alex pe 03 Octombrie 2014, 20:20
#6
ptr sporting
felicitari d-le Rafini,Turnu are nevoie de oameni ca dv.
gigi pe 03 Octombrie 2014, 19:11
#5
e
hai in liga a 3a
COSTEL pe 03 Octombrie 2014, 17:47
#4
FELICITARI !
FELICITARI d-lui WALTER RAFFINII pentru faptul ca insfirsit oamenii din acest oras se pot buc*ra ca au unde sa-si petreca simbata timpul liber,urmarind un meci pe stadion,Cred ca Primaria va sprijini initiativa d-lui RAFFINII,FELICITARI lui VALI BADOI ca s-a intors in orasul sau natal pentru a face atita lume fericita !
florea pe 03 Octombrie 2014, 11:34
#3
FELICITARI domnule RAFFINI !
FELICITARI domnule RAFFINI!
teo pe 03 Octombrie 2014, 05:18
#2
adevarat om de afaceri
Bravo
LOVIN pe 03 Octombrie 2014, 00:31
#1
BRAVO domnule RAFFINI !
Sa intram in divizia C.FORZA STEAUA !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.