Cronica infracţiunilor: tânăr fără permis şi accident de tractor.

28 Septembrie 2014, 00:05 | 2961 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Politia turneana are de lucru.

Poliţişti din municipiul Turnu-Măgurele au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani din com. Ciuperceni, jud. Teleorman în timp ce conducea un autoturism pe strada Cetatea Turnu-Măgurele, având exercitarea dreptului de a conduce suspendată din data de 20. 09. 2014.
Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoana căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, faptă prev. şi ped. de art. 335/2 Cod Penal, urmând a se da soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu-Măgurele.



Un bărbat din Comuna Uda Clocociov, judeţul Teleorman în timp ce conducea, pe o uliță din localitate, un tractor neînmatriculat la care avea ataşată o remorcă încărcată cu porumb și în care se aflau patru persoane, a pierdut controlul volanului, răsturnându-se în șantul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a două persoane și rănirea ușoară a altor trei persoane.
Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.În urma verificărilor întreprinse s-a stabilit că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, faptă prev. și ped. de art. 196 alin. 1, 3, 4 C.P., conducerea unui vehicul fără permis de conducere, art. 335 alin. 1, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, art. 336 alin. 1 C.p., conducerea unui vehicul neînmatriculat şi tractarea unei remorci neînregistrate, art. 334 alin 3, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Costin Negulescu. pe 28 Septembrie 2014, 18:21
#3
O ALTA PROBLEMA IMPORTANTA.
In oras circula foarte multe autoturisme fara asigurarea R.C.A. sau cu asigurari false. Desi Politia a fost sesizata nu intreprinde nici o actiune. Soferii care au asigurari false habar nu au ca niste brockeri sarlatani le-au incasat banii, le-au eliberat polite care sunt in regula, dar,nedepunand banii la firma da asigurari, in caz de accident nu beneficiaza de dreptul de asigurat. DE ACEEA, TOTI CEI CARE AU MASINI ASIGURATE, SUNT SFATUITI SA ACCESEZE //CEDAM// SI SA VERIFICE DACA FIGUREAZA IN BAZA DE DATE. DACA NU, SA SESIZEZE IMEDIAT POLITIA, FACAND PLANGERE IMPOTRIVA BROCKERULUI CARE I-A INSELAT.
Marin Cristesu. pe 28 Septembrie 2014, 06:44
#2
In atentia Politiei.
In oras circulatia autoturismelor este cu mult sub limita legalitatii. Ca sunt destui iresponsabili care circula fara permis este o regula, dar ca nu se mai respecta semnificatia semnelor si marcajelor rutiere a devenit un fapt divers, la fel ca si absenta cvasitotala de pe strazi a politistilor de la rutiera. Va dau ca exemplu strada Mihai Bravu in zona restaurantului lui Victor, UNDE SE STATIONEAZA ALANDALA PE AMBELE PARTI ALE STRAZII, UNII SOFERI URCAND LA VOLAN DUPA CE AU CONSUMAT ALCOOL IN CARCIUMA. DE ASEMENI, DESTUL DE DES SE CIRCULA PE CONTRASENS. OARE UNDE VOM AJUNGE?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.