Plimbări la Bruxelles pe banii noştri: Cătălina Ştefănescu, Aurelia Bărbulescu, Dorel, Marinel, Cârjan, Geara se cazează în hotelul lui Dragnea din capitala Belgiei.

13 Septembrie 2014, 00:07 | 4385 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Gasca pesedista la Bruxelles.

Plimbările de partid şi de stat sunt ceva obişnuit printre primarii pesedişti din Teleorman. Edilii s-au dedulcit la excursii pe bani publici prin ţări străine. Parlamentul European este destinaţia preferată pentru multe motive, în orice caz, nimic nu justifică prezenţa unui primar dintr-o comună amărâtă tocmai la Bruxelles. După cum se vede în fotografie, numai unul şi una s-au pozat şi le-au pus să le vadă toată lumea pe unde au fost  ditamai edilii. Cătălina Ştefănescu, Aurelia Bărbulescu şi câţiva domni primari de elită parcă ne transmit că ştiu să cheltuiască foarte bine banii publici. Doamna primar Bărbulescu are o paporniţă, de parcă ar fi varianta feminină a lui nea Marin. Ce bine îi stă cu geantă primăriţei de la Uda Clocociov!

Dorel Popescu nu avea cum să lipsească, dumnealui s-a lăudat că a ajuns până  în Brazilia, de aceea o plimbare prin Europa este ca şi cum ar fi prin curtea casei. Primarii pesedişti din toată ţara merg la Bruxelles pentru că acolo jupânul Liviu Dragnea are un hotel şi astfel se fac bani pentru partid. Se inventează fel şi fel de pretexte, doar să se  meargă la plimbare în capitala Belgiei. La concursul  Parada Europei,  excursiile la Bruxelles au fost oferite cu acelaşi scop ascuns, nu pentru a premia pur şi simplu. Revenind la edilii din fotografie, la plecare îi ştiam ce le putea capul, însă ar fi interesant cu ce experienţe şi gânduri s-au întors şi ce au aplicat în localităţile amărâte pe care le conduc.

 
Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
SILE PRIMARU pe 14 Septembrie 2014, 01:16
#12
FOTOGRAFIE TIP INSECTAR
MAI LIPSESTE DIN FOTO PRIMARUL CUCLEA,7 DIN CARTI.SAU EL SEVESTE NUMAI BRAZILIA?NU APAR IN FOTO NICI AMANTELE.NICIO DIFERENTA INTRE MUTRELE ASTORA SI ALE VECHILOR PRIMARI PCR.DE CREIER,NICI NU MAI POATE FI VORBA,GANDIREA E CHIAR MAI PROASTA.
Un Islazean pe 13 Septembrie 2014, 23:10
#11
Pentru Ion
Problema este ca foștii primari ai Islazului nu au făcut nimic pentru comuna......dar nimic...

De aceea ce a făcut Geara este așa vizibil

Ideea este ca a devenit stat in stat...nu poate face nimeni nimic daca nu este agreat de primar.....in rest nu contează nimeni....pe le el trec toate afacerile, toate comisioanele

Ganditiviti-va numai ca in consiliul local PSD are 12 din 15 consilieri locali

Nu credeți ca e greu de schimbat ceva acolo.......?

X pe 13 Septembrie 2014, 22:05
#10
Cine este?
Care din ei e turnator?
ALE BUZA pe 13 Septembrie 2014, 21:23
#9
Mai bine ii ducea in RUSIA
Asa ii rasplateste Dragnea pe toti prosti care il asculta.Dar vor plati cu functiile toate furaciunile pe care l-au facut.
ion pe 13 Septembrie 2014, 17:29
#8
pentru un islazean
dece credeti ca nu au islazenii nicio putere?La urmatoarele alegeri dati-le la toti aut nu-i mai votati haideti odata sa scapam de acest PSD-PCR SI ATUNCI O SA VADA CA SUNTEM MAI PUTERNICI CA EI,noi oamenii de rind asa cum ne considera toti cei care sunt in fotografia aceasta, despre geanta doamnei Barbulescu cica nu i-au dat voie cu ea in avion i-au spus ca geamantanele se pun la bagaje
Mama liga lu Mitica pe 13 Septembrie 2014, 15:21
#7
Bruselex
Ce caută frate individul ăla care a turnat combinatul?schimb de experiente?
A lu` Mire pe 13 Septembrie 2014, 11:11
#6
Speriati
Toti, niste speriati de cultura deputatei. Stai si te intrebi ce le-a spus analfabeta. Iata-l si pe speriatul din Omida, s-a ascuns dupa privirea de smardoi a lui Geara.
lae pe 13 Septembrie 2014, 09:20
#5
hotii,
ce figuri de hoti speriati,nustiu ce noroc a dat peste ei.
Sifon Iliescu pe 13 Septembrie 2014, 08:29
#4
Bravo!
Uite in poza si turnătorul din combinat!(turnătorul la sec*ritate).
Un Islazean pe 13 Septembrie 2014, 01:40
#3
Stai liniștit
Ca Geara nu mai este tarn de când este băgat in toate afacerile care ai aduc profit....

Ați uitat de terasa de la gura oltului a lui Musat?

Crede-ți ca Musat făcea ce vroia acolo fără sa aibă nici un contract de închiriere cu primăria dacă Geara nu avea si el partea lui

Știe tot Islazul asta...dar nu au nici o putere sa facă ceva

Asta pe lângă clasicele afaceri ale primăriei cu firmele agreate....vezi parcul, trotuarele, fântânile arteziene, școala, căminul cultural....si multe altele .....
Dan pe 13 Septembrie 2014, 01:32
#2
Dar când au fost..?
Distinșii primari împreuna cu d-ra deputat Catalina la Bruxelles?
gigica pe 13 Septembrie 2014, 01:20
#1
ce cauta Geara acolo ?
De restul, hai ca mai inteleg. Dar taranul ala de Geara ce cauta in plimbare la Bruxelles ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.