Corupţie: Ministerul Dezvoltării Regionale ( L.Dragnea) - Primăria Hârşova - SC WFA Tr. Măgurele, circuitul banilor. L.Dragnea îşi mai adaugă o cărămidă în dosarul DNA.

06 Septembrie 2014, 00:10 | 6339 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Ion Florian, un personaj foarte apropiat de L.Dragnea.

Turnu-Măgurele e un oraş despre care nu se vorbeşte la nivel naţional. Totuşi, din când în când, se aminteşte că oraşul nostru e cel de unde a plecat în politica mare baronul Liviu Dragnea. Tot Turnu-Măgurele este şi locul de unde a început şi continuă să crească averea lui Dragnea şi a celor din jurul său. Pentru că Teldrum, societatea prin care s-a îmbogăţit Dragnea, e cunoscută în toată ţara ( avem şi noi un merit!), jupânul Teleormanului a început să lucreze şi cu alte firme, pentru ca mas-media să nu bage de seamă.

O astfel de firmă este SC WFA Turnu-Măgurele, firmă patronată de Ion Florian, zis Fane. Aşa cum am mai scris, Ion Florian este, împreună cu Barcaru Dan Liviu, fratele Danei Pitiş,sotia administratorului Teldrum, Petre Pitis, acţionar şi la societatea Dunarica SRL, firma care a construit "Paradisul Verde" din satul Poiana, comuna Ciuperceni La Poiana se distreaza elita pesedista a zonei, chiar Dragnea a mers acolo de cateva ori. Ciuperceni este comuna in care primar este tatal presedintelui CJ Teleorman , Adi Gadea.

Lucrările de infrastructură sunt însă cele care fac din firma WFA Impex un fel de frate al Teldrumului, la fel cum şi despre Ion Florian se ştie, în cercuri restrânse, că este fratele vitreg al jupânului Teleormanului.SC WFA, o firmă măruntă, a ajuns să câştige lucrări de infrastructură în, surpriză!!, judeţul Constanţa. Nu degeaba spunea Dragnea că R.Mazăre, primarul şi baronul Constanţei, este prietenul său.

Astfel, la jumătatea lunii martie, L.Dragnea oferă Primăriei Hârşova o sumă uriaşă pentru un proiect de infrastructură. Este vorba de proiectul „Reabilitare şi Modernizare a Reţelei de Străzi Urbane a Oraşului Hârşova“.Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, condus de L.Dragnea, oferă suma de 27.050.534 de lei pentru acest proiect. Cine credeţi că participă la licitaţia de la Hârşova? Da, aţi ghicit, chiar firma WFA a lui Ion Florian. De unde naiba a auzit şi, mai ales, de unde utilaje pentru ca aceasta firmă să realizeze proiectul respectiv? Mister? Pe naiba, L.Dragnea a oferit banii cu dedicaţie. Licitaţia a fost câştigată de o asociere de firme din Turnu-Măgurele (S.C. WFA Impex S.R.L. – S.C. Into S.R.L.!!).

La licitaţie a participat, pe bune( naivii, ce credeau ei!), şi o firmă din Slobozia, S.C. Oyl Company Holding AG S.R.L, care a contestat, pe bună dreptate, rezultatul licitaţiei. Asocierea din Turnu-Măgurele nu îndeplineşte condiţiile minime de calificare, mai precis capacitatea economică, financiară, tehnică şi profesională. Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a admis contestaţia Oyl Company Holding AG şi a obligat autoritatea contractantă, în speţă Primăria Hârşova, să reevalueze oferta asocierii WFA Impex – Into S.R.L., apoi să continue procedura. Şi uite aşa, 6 milioane de euro, cât este finanţarea pentru lucrare, fiindcă sunt şi bani europeni, nu a ajuns încă în buzunarele lui Ion Florian. Dacă acastă caracatiţă, Ministerul lui Dragnea- Primăria Hârşova- SC WFA Turnu-Măgurele nu e caz de corupţie, atunci care mai e? Credem că DNA strânge probe şi acestă licitaţie va cântări greu în dosarul vicepremierului L.Dragnea.

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
mm pe 15 Februarie 2016, 21:40
#4
schimbare de partid =schimbare de dale
am trimis la protv si realitatea atunci cand se facea schimbarea de borduri+padele PNL cu borduri si padele PSD,,,dar se vede treaba ca dupa cesi pun banii la adapost mafiotii,,,vine si DNA sau altii sa i prinda,,,,TARZIU
spaniolul pe 07 Septembrie 2014, 13:08
#3
pentru prosti
nu-l cheama Gerbeleata,se numeste Cherbeleata iar fosta lui nevasta era cu**a de cand a cunoscut-o in Zimnicea!
GAMALIE pe 07 Septembrie 2014, 00:30
#2
Articole cu prosti?!
SPALARE DE BANI.Iar nevasta lui Gerbeleata nu e la prima isprava de inselat barbatul.
darckom pe 06 Septembrie 2014, 00:20
#1
fane
fane fost puscarias care fara scrupule calca peste cadavre...prieteni!a fost prietenului lui cherbeleata si acum e cu fosta nevasta a lui cherbeleata!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.