Cronica infracţiunilor: acte auto expirate la Lunca şi consum de băuturi alcoolice la volan la Salcia.

04 Septembrie 2014, 00:06 | 2111 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politia Rurala are de lucru.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca au depistat în trafic pe DJ 546 – Slobozia Mândra un bărbat în vârstă de 22 ani din comuna Slobozia Mândra, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism care în urma verificărilor în baza de date figurează ca având numerele provizorii expirate din data de 15.01.2011.
Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru carea fost condus la spital unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii postului de poliţie din comuna Salcia au depistat un bărbat în vârstă de 35 ani din comuna Calmăţuiu, judeţul Teleorman, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 653, pe raza comunei Salcia, judeţul Teleorman, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt dovedit de rezultatul testării cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru savârşirea infracţiunii de „. conducerea pe drumurile publice unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală” art.336 alin 1 C.P.

 

Citeşte şi