Fotbal, Liga a IV-a: Sporting Tr. Măgurele - Petrolul Videle 5-0 (2-0). Locomotiva turneană pleacă puternic.

31 August 2014, 00:03 | 3244 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Sporting Tr. Magurele a inceput cu o victorie categorica liga a IV-a.

Sâmbătă la prânz, noua echipă a oraşului nostru, Sporting Turnu-Măgurele, a debutat în campionatul judeţean de fotbal. Formaţia pregătită de Vali Bădoi a început ca din puşcă, reuşind să câştige cu 5-0 meciul disputat împotriva echipei Petrolul Videle. Jocul a fost la discreţia gazdelor, cei 2-300 de spectatori fiind mulţumiţi de jocul favoriţilor. Sporting a dominat de la un capăt la altul, înscriind 5 goluri şi ratând încă pe atâtea. Petrolul Videle este umbra formaţiei care lupta pentru promovare în anii trecuţi.

 Cu un Vali Bădoi imperial la centrul terenului, turnenii au reuşit un joc foarte bun, cu momente de fotbal de calitate, peste valoarea ligii a IV-a. Golurile au fost înscrise de Latu (min 24 şi 50), David (min.41), Sorin Mitran (min. 66) şi Dumitrescu (min. 78). Remarcăm jocul întregii echipe şi faptul că Sporting Tr. Mgurele începe să arate ca o formaţie de liga a III-a. Jocul Sportingului ne-a  amintit în multe momente de jocul formaţiei Turris, atunci când aceasta activa în liga a III-a. Chiar din prima etapă, Sporting Turnu-Măgurele şi-a depus apăsat candidatura pentru locul întâi în acest prim eşalon al fotbalului teleormănean. Sporting va lupta în acest an pentru promovare cu FCM Alexandria, exhipa din reşedinţă de judeţ câştigând cu 10-1 împotriva celor din Gălăteni. Sperăm ca Sporting să continue în aceeaşi notă şi să domine fotbalul teleormănean. Etapa viitoare, Sporting Turnu-Măgurele va evolua în deplasare împotriva unei formaţii care doreşte şi ea promovarea, Viaţă Nouă Olteni. Va fi un test greu pentru oamenii lui V.Bădoi, însă credem că Sporting nu va pleca învinsă din comuna primarului E.Marcusanu. Iată celelalte rezultatele ale etapei I din liga a IV-a teleormăneană:

FCM Alexandria-Inter Gălăţeni 10-1
Voinţa Saelele-Viaţă Nouă Olteni 1-2
Rapid Buzescu-Udinese Uda Clocociov 5-2
Metalul Peretu-Unirea Ţigăneşti 0-1
Dunărea Zimnicea-Spicpo Poroschia 1-1
Ajax Botoroaga-Unirea Brinceni 1-2
CS Virtoape-Astra Plosca 1-2

 
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
turris_tul pe 01 Septembrie 2014, 11:08
#3
sper
ca atunci cand echipa va lua bataie(sper sa nu se intample asta dar...asa este fotbalul) sa nu-i injurati cum ati facut cu turris.sa stiti ca baietii astia muncesc la antrenamet.

HAI SPORTING!!!BRAVO BAIETI
g pe 31 August 2014, 17:29
#2
gsvasile@yahoo.com
hai turris!
udoji pe 31 August 2014, 11:42
#1
presidente
dan nitu pentru noi esti meme stoica 2!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.