Bâlci la Tr.Măgurele: Primăria ajută firma Polaris. În rest, sărăcie multă şi puţină distracţie. Bonus: a fost depistat un individ cu un cuţit cu lama de 25 de cm.

27 August 2014, 00:06 | 3523 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Balciul saraciei.

De puţin timp, a început tradiţionalul Bâlci de la Turnu-Măgurele. Doar tradiţia a rămas de Bâlci, pentru că a devenit, cu fiecare an, tot mai sărac. Aşteptat cu nerăbdare de comercianţi şi copii ( unii, pentru profit, alţii, pentru distracţie), Bâlciul a ajuns să reflecte sărăcia din zona Turnu. Nici măcar locuitorii din zonele rurale, limitrofe oraşului Turnu-Măgurele, nu mai sunt interesaţi precum în alţi ani. Bâlciul a devenit un simplu fapt divers, care nu mai atrage aproape pe nimeni. Singurii care castiga din activitatea de le Bâlci sunt Teldrum, Polaris şi Primăria Turnu. Aceste instituţii sunt marii câştigători, pentru că ele obţin venituri grase indiferent de numărul vizitatorilor şi cumpărătorilor. Preţurile pe care Primăria le-a fixat pentru cei care vând în Bâlci sunt destul de mari, pentru că Teldrum, firma care deţine terenul pe care se organizează Bâlciul, doreşte venituri uriaşe, fiindcă se apropie campania electorală.

Totuşi, cel mai bine a ieşit Polaris, firma care are monopolul ridicării gunoiului în judeţul Teleorman. Firma lui Mazăre şi E. Martin, prietenii de famiglie ai lui Dragnea, a impus tarife uriaşe, de parcă ar ridica gunoiul de câteva ori pe zi. Dacă o persoană fizică plăteşte 6,5 lei pe lună, ei bine, la Bâlci, preţul pentru gunoi a fost de 50 de lei pentru o săptămână de fiecare comerciant. Până la urmă, din cauza protestelor comercianţilor, s-a redus preţul la jumătate, 25 de lei pentru fiecare firmă. Ce naiba face Polaris pentru acesti bani? Nimic, dar recuperează din pierderi, pentru că mulţi turneni nu au contracte cu Polaris, din cauza preţului mai mult decât piperat. În sfârşit, revenind la Bâlci, trebuie să spunem că o oarecare animaţie se realizează spre seară, însă e de scurta durată.

Ca un fapt divers, sa remarcam ca a fost depistat un individ cu un cutit chiar in Balci. Dupa cum anunta IPJ Teleorman, poliţişti Turnu-Măgurele au depistat în Bâlciul anual din localitate un bărbat care purta asupra sa fără drept un cuţit, cuţit care avea o lungime totală de 25 cm. Împotriva acestuia s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept de obiecte periculoase, fapta  prev. şi ped. de art.372, alin.1, pc.A din N.C.P.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Ce ce pe 27 August 2014, 18:53
#7
vanzare?
se stie ca site-ul va fi vandut c*rand.Oare, cine il cumpara?
cetateanul de la bloc pe 27 August 2014, 18:00
#6
adevar sau minciuna?
Mai bine spuneți pe șleau: E adevarat ca vi s-au oferit 20 000 Euro pe site? E Dragnea cumpărătorul?
spaniolul pe 27 August 2014, 16:33
#5
bravo kobra
e un vis,dar mi-ar place sa o prinda un ti**n nevasta,fata unuia din imputitii astia care ne conduc,sa-i traga o mama de m**e,sa vedem atunci,ia cineva masuri?
BEBE proprietarul pe 27 August 2014, 10:48
#4
ALO,primaria,voi ati inebunit?!?!
Cuuuuuum,terenul de la balci este tot al TelDrum????????Hai cu totii repede la primarie sa vedem daca pamantul de sub casele noastre mai este al nostru,daca mai suntem proprietari?Daca nu mai este,sa mergem la Dragnea si sa ni-l recuperam,asa cum se procedeaza pe la Bozian.
Kobra pe 27 August 2014, 10:08
#3
Turnul Salbatic
Turnu Gaurele a ajuns orasul INTERLOPILOR, CURVELOR si BETIVILOR!!!!Situatia este DEZASTRUASA-este aproape IMPOSIBIL sa nu manaci bataie sau sa fii talharit!!!Fetele din jurul hotelului te umplu de boli profesionale!Multumim TOVARASUL DRAGNEA-Vedetea-as la Jilava!!!! tongue laugh grin LOL
Molto Curioso pe 27 August 2014, 07:49
#2
Cu cutitul
Cum mama naibii sa nu porti cutit in balci cand astea sunt acolo pe toate tarabele,de la bricege pana la sabii?Daca achizitionezi una din alea nu se cheama ca-l porti?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.