Marinel Gheorghe, 48 de ani, din comuna Plopii Slăviteşti, a fost eliberat din arest deşi este acuzat că a violat o bătrână de 69 de ani din aceeaşi comună.

09 August 2014, 00:06 | 2739 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Gheorghe Marinel a fost eliberat din  arest desi este acuzat ca a violat o batrana.

Un viol care a avut loc în comuna Plopii Slăviteşti a fost soluţionat de Poliţie. Mai exact, cei de la Secţia de Poliţie Rurală Lunca, împreună cu poliţişti turneni, au dat de urma autorului. Marinel Gheorghe, 48 de ani, din aceeaşi comună, este acuzat că la jumătatea lunii iulie a agresat şi violat o bătrână de  69 de ani din Plopii Slăviteşti. Femeia a fost atacată în miez de noapte de un bărbat necunoscut care a fugit după comiterea faptei. Bătrâna violată şi bătută, cu leziuni corporale grave, a stat două săptămâni în spital, timp în care oamenii legii au încercat să dea de urma făptaşului.

Gheorghe Marinel se ascundea la Turnu-Măgurele, la o cunoştinţă. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de viol, bărbatul fiind  reţinut şi introdus în arest. Starea de arest nu a durat foarte mult, Marinel Gheorghe fiind eliberat de judecătorii turneni. Vineri, 8 august, un complet de la Judecătoria Turnu-Măgurele a respins propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele de arestare preventivă a inculpatului Gheorghe Marinel ca neîntemeiată. Cam surprinzătoare decizia, însă cine ştie ce raţiuni au stat la baza ei. O fi fost un viol uşor sau nu a fost finalizat? Nu ştim, însă bănuim că judecătorii au o explicaţie. O aşteptăm cu interes.
 

 
Citeşte şi