Cupa Teleormanului: iarăşi eşec pentru CSŞ Tr. Măgurele. 1-5 pe teren propriu cu Rapid Buzescu.

02 August 2014, 15:08 | 2531 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
CSS Tr. Magurele a pierdut cu 1-5 pe teren propriu.

Astăzi, sâmbătă 2 august, s-a terminat faza grupelor în competiţia fotbalistică numită Cupa Teleormanul. După cum se cunoaşte, Turnu-Măgurele a fost reprezentat de echipa CSŞ Turnu-Măgurele. Cu tineri jucători, fără experienţă, iar unii, fără valoare, echipa a reuşit să câştige un singur meci, pierzând la scor celelalte trei. Sâmbătă, pe teren propriu, CSŞ Turnu-Măgurele a fost învinsă, scor 1-5, de "puternica" formaţie Rapid. Dacă era vorba de echipa bucureşteană, mai treacă-meargă, însă e vorba  de formatia din Buzescu. CSŞ s-a făcut de râs şi în această competiţie, primind nu mai puţin de 18 goluri. Prea mult chiar şi pentru o echipă tânără.Dacă acesta e viitorul fotbalului turnean, mai bine lipsă. E supărător că, deşi ştiau că n-au valoare, s-au mai înscris într-o competiţie ca să facă de băcănie acest oraş.Dintre echipele din localităţile urbane ale Teleormanului, doar Zimnicea a fost înscrisă, însă Dunărea Zimnicea s-a calificat în sferturi, pe când CSS a fost recordmena golurilor primite.Aşteptăm proiectul Sporting Turnu-Măgurele, poate o da Dumnezeu să se facă şi ceva bun în oraşul nostru.

Clasament grupa A
1 Voinţa Saelele 4 4 0 0 14-1 12
2 Rapid Buzescu 4 3 0 1 14-7 9
3 ASC Seaca 4 2 0 2 8-8 6
4 CSS Turnu-Măgurele 4 1 0 3 7-18 3
5 Flacăra Călineşti 4 0 0 4 6-15 0

Saelele si Buzescu s-au calificat in sferturi.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Apropiat pe 06 August 2014, 20:12
#6
Pentru asta de mai jos
Bai asta,gandeste si tu logic daca erea Ghimfus cau cine era nu zicea de juniori de 98, zice de grupa de varsta unde e baiatul ei, baietii astia cand au jucat in judet nu au avut adversar, au batut cu 32-0 pe FCM Alexandria, au batut numai la scoruri mari toate echipele din judetu asta, nu sa bagat nici un ban in baietii astia
CAESAR pe 06 August 2014, 16:04
#5
?
APROPIATO,TU NU CUMVA IESTI SOTIA LUI GHIMFUS,AIA CARE TE TAVALESTE IONUT?
ULTRAS TURNU pe 05 August 2014, 11:13
#4
Idiot prost informat
Copiii sunt juniori b 98-99,au nevoie de meciuri tari,pentru ei meciurile din cupa cu doua echipe de liga 4 si doua bunicele pentru nivelul ligii a 5 a au fost meciuri foarte bune.Daca esti intradevar obiectiv,sa urmaresti copiii in campionatul de juniori care incepe la sfarsitul lui august .Pentru varsta lor chiar au fost peste asteptari,de altfel meciurile astea se vor vedea dupa inceputul campionatului dupa cum am mai spus.

Cel mai usor e sa stai pe margine si sa faci articole rautacioase.Ar trebui sa-ti fie rusine .
Apropiata pe 03 August 2014, 21:07
#3
Pentru prostu cu articolul
Bai om de nimic,nu mai comenta aiurea, aceasta echipa din turnu este formata numai din juniori, acesti copi au 16 ani, portarul avand chiar 15, decat 2 jucatori au avut 18 ani, dar ce sa sti tu om infect, daca ei sau facut de ras Flacăra Călineşti care nu a batut pe nimeni ce a mai facut, daca s-ar investi niste bani in baietii astia s-ar face ceva in orasu asta, dar primaria si ceilalti baga bani in echipe de seniroi se se desfinteaza imediat!
Ultras Turris pe 03 August 2014, 15:33
#2
pentru autor
Desteptule, CSȘ este formatie de juniori (Clubul Sportiv Școlar)..
h pe 02 August 2014, 18:00
#1
3
,,fornmatia,,-analfabetilor
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.