Echipă de fotbal-seniori la Turnu-Măgurele sau un nou proiect care nu se va realiza?

13 Iulie 2014, 00:10 | 2982 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Va deveni realitate proiectul unei noi echipe de fotbal-seniori la Tr. Magurele?

După cum iubitorii fotbalului turnean cunosc, oraşul Turnu-Măgurele nu mai are echipă de fotbal-seniori. Fosta formaţie fanion a oraşului, Dunărea Turris, a fost exclusă de FRF din cauza neplăţii unor datorii către jucători. Primăria Turnu a lăsat echipa să moară şi a aşteptat la cotitură. După tratative nefructuoase cu Petre Rădan, zis Paţică, privind mutarea echipei Udinese de la Uda Clocociov la Turnu, se pare că s-a găsit o altă soluţie pentru ca locul în liga a IV-a să fie obţinut.

  Voinţa Salcia, o formaţie care a promovat în a patra liga teleormăneană chiar în acest an, nu ar dori, totuşi, să participe acolo. Motivele financiare sunt, se pare, motivul, astfel că sunt şanse să vedem o nouă formaţie de fotbal la Turnu. Încă nu ştim cum se va numi echipa, probabil FCM Turnu-Măgurele, însă aşteptăm să vedem minunea. Un site de sport a dat ca implicaţi în proiect şi pe italienii de la Eurosiloz. Sunt doar vorbe sau e un proiect serios? Să sperăm că din acest an Turnu-Măgurele va avea o echipă de fotbal care să mai îndulcească amarul atâtor nerealizări. Chiar sâmbătă, la Seaca, în Cupa Teleormanul, CSŞ Turnu-Măgurele a pierdut, scor 0-3, meciul cu echipa locală. Să sperăm că dacă se reînfiinţează o formaţie, la Turnu vor fi aduşi şi ceva jucători, căci altfel tot retrogradare scrie pe echipă.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
mielu pe 15 Iulie 2014, 13:48
#4
nea tepurica,ia.ma si pe mine acolo
antrenor o sa fie nea tepurica,ca doar are calitati de antrenor e meser,cum ii place lui sa.si zik
rio pe 14 Iulie 2014, 12:44
#3
tapu
sa vina cel mai iubit antrenor si cel mai bun conducator si cel mai mre HOT ....dan ta...pulica
ionut pe 13 Iulie 2014, 18:18
#2
wake up
la seniori e mai greu de 'jonglat ' cu bugetul echipei asa ca e mai bine pt cuclea sa ramana cu echipe de juniori ca acolo nu bate la ochi furaciunea
gigu pe 13 Iulie 2014, 13:38
#1
liga
Stati linistiti va nu o sa fie ceva serios daca este implicat naltarogul si criminalul de Simionescu .asa se aude ca acest criminal vrea sa aaduca echipa la tr magurele de la salcia ca este prieten bun cu primarul de acolo.huuuooooooooooo nenorocitule de criminal
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.