Cronica infracţiunilor: doi minori au jefuit un bătrân de 85 de ani la Tr. Măgurele; în comuna Lunca, un cetăţean din Liţa a furat zeci de kg de fier beton. Autorii au fost prinsi.

12 Iulie 2014, 00:10 | 2400 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Politia a prins autorii unor furturi.

Poliţişti din  Turnu-Măgurele au depistat autorii infracţiunii de furt comis în ziua de 9 iulie a.c. în persoana a doi minori în vârstă de 17 ani, respectiv 14 ani, ambii din municipiul Turnu-Măgurele.În fapt, aceştia au sustras de la persoana vătămată, un bărbat de 85 de ani din Turnu-Măgurele, profitând de neatenţia acestuia 320  lei, sumă care a fost recuperată şi predată părţii vătămate.În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul savârșirii infracțiunii de ”furt”,  urmând a se dispune soluție prin Parchet.  

Poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Lunca au surprins în flagrant un bărbat în vârstă de 27 de ani din Comuna Liţa, judeţul Teleorman, în timp ce sustrăgea fier beton din curtea locuinţei unui consătean.Prejudiciul a fost recuperat în toatalitate şi predat părţii vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prev. şi ped. de art. 228 alin1 – 229 alin.1 lit.” b”.

Citeşte şi