Cronica infracţiunilor: doi minori au jefuit un bătrân de 85 de ani la Tr. Măgurele; în comuna Lunca, un cetăţean din Liţa a furat zeci de kg de fier beton. Autorii au fost prinsi.

12 Iulie 2014, 00:10 | 2556 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Politia a prins autorii unor furturi.

Poliţişti din  Turnu-Măgurele au depistat autorii infracţiunii de furt comis în ziua de 9 iulie a.c. în persoana a doi minori în vârstă de 17 ani, respectiv 14 ani, ambii din municipiul Turnu-Măgurele.În fapt, aceştia au sustras de la persoana vătămată, un bărbat de 85 de ani din Turnu-Măgurele, profitând de neatenţia acestuia 320  lei, sumă care a fost recuperată şi predată părţii vătămate.În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul savârșirii infracțiunii de ”furt”,  urmând a se dispune soluție prin Parchet.  

Poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Lunca au surprins în flagrant un bărbat în vârstă de 27 de ani din Comuna Liţa, judeţul Teleorman, în timp ce sustrăgea fier beton din curtea locuinţei unui consătean.Prejudiciul a fost recuperat în toatalitate şi predat părţii vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prev. şi ped. de art. 228 alin1 – 229 alin.1 lit.” b”.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
vfvwr pe 14 Iulie 2014, 09:28
#3
va mirati?
multumiti primarului pentru faptul ca in schimbul voturilor a "tolerat" o multime de infractiuni



mai tineti minte cand a fost omorata o femeie in noaptea de Inviere?



un costorar a platit bani grei pentru musamalizare, de atunci a ramas sponsor pentru alegerile locale



asa ca nu va mirati!







Giorgiana pe 12 Iulie 2014, 22:54
#2
ti**ni cartier Magurele
Din pacate, ti**nii din cartierul Magurele comit spargeri si la casele locuite, fara nici o jena. Intra peste oameni in c*rti si in case, iar Politia nu face NIMIC! Daca nu se vor lua masuri drastice, in maxim 5 ani nu veti mai iesi din case de frica ti**nilor. Este incredibil ca s-a ajuns ca oamenii sa nu mai poata sta linistiti in casa lor, fie noapte sau zi. Este inacceptabil ca ii lasati pe ti**ni sa-si faca de cap si sa-si bata joc de orasul ala.
nebunusatului pe 12 Iulie 2014, 10:40
#1
FURTURILE COMISE DE MINORI
In cartierul Magurele asemenea fapte se comit zilnic, si se numesc tilharii . De asemeni bandele e minori(Zarnaianu, Salvator etc.), comit spargeri in casele nelocuite, autovehicule nesupravegheate, auto folosite de distribuitori la transportul alimentelor .

D-le Comandant al politiei, la noi in cartier sunt necesare minim 3 patrule non-stop, altfel o sa incepem sa ne facem dreptate siunguri ...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.