Ştefan Valentin Dragnea a devenit supervizor la recoltarea cerealelor de către firma Teldrum. De dimineaţă până seara, prinţişorul supraveghează muncitorii!A cui e firma, domnule L.Dragnea?

01 Iulie 2014, 00:44 | 5852 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Stefan Dragnea - noul zbir de la ferma Teldrum.

Dacă cineva îl întreabă pe L.Dragnea despre firma Teldrum şi actionarii acesteia, vicepremierul declara că nu-i cunoaşte decât superficial, însă dumnealui n-are nicio legătură cu această firmă. Cum toată ţara ştie că firma este a lui Dragnea, e surprinzător cum această minciună nu a ajuns subiect de glume. Încă o dovadă, dacă mai era nevoie, că firma Teldrum este a lui L.Dragnea, o avem în aceste zile. La Turnu-Măgurele, în hotelul Bombonicăi Dragnea, au venit Ştefan Valentin Dragnea şi Gina, logodnica lui. Cei doi nu sunt în vacanţă sau în concediu la Turnu, ci au o treabă importantă.

S.Dragnea, mai ales, a devenit supervizor al recoltării cerealelor la firma Teldrum. Juniorul lui Dragnea este văzut, cât e ziua de lungă, pe tarlalele de unde se recoltează grâu, în principal. L-a trimis tăticul să dea o mână de ajutor, pentru că dumnealui e la Bucureşti şi, cum bine se ştie, ochiul stăpânului îngraşă vita. Cum stăpânul ăl mare are treburi la Guvern, prinţişorul Teleormanului supraveghează recoltarea cerealelor, pentru că, se ştie, se fură destul de mult. La volanul unui Mitsubishi de culoare gri, cu nr. de înmatriculare TR-28-UGI, S.Dragnea dă târcoale tarlalelor în numele tatălui ( Liviu). Logodnica lui S.Dragnea, Gina, la volanul superbolidului BMW, nr de înmatriculare PH-77-TFF, îşi ajută logodnicul şi face diverse comisioane. Luni, pe la ora 13.00, Gina a plecat la Alexandria, probabil să pună diverse acte în ordine.

Ştefan Valentin Dragnea a rămas pe câmp, ajungând la hotelul Turris în jurul orei 20.15. Ca un adevărat printisor, cineva de la hotel i-a deschis poarta, să-şi parcheze bolidul, nu cumva să coboare odorul lui Dragnea. Şi acum, vine întrebarea legitimă: dacă L.Dragnea n-are nicio legătură cu Teldrum, ce caută fiul şi nora în aceste zile la Turnu şi pe tarlalele Teldrum? Fac practică agricolă? Aiurea, e clar, Teldrum este firma familiei Dragnea. Domnu` vicepremier, minciuna are picioare scurte şi DNA-ul nu e prost.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
franchestain pe 03 Iulie 2014, 00:13
#11
salutari maestre Ilie
începuse sa mi se nazareasca ca duneata erai raposatu Sorin Duma ca lipseai daci,da mam linistit oleaca cînd mia zis cineva ca nui asa maestre..Sauzim,sa scriem si sa citim numa de bine.Bine ai revenit pe la noi maestre.Amin!
batu pe 02 Iulie 2014, 07:22
#10
prevedere
pentru asta perioada [rec pai(r)oase],pregatitu-i-am ginutei o centura de castitate si m-as angaja sa i-o pun!.
Ilie de la scularie pe 02 Iulie 2014, 06:53
#9
@ilie de la scamatorie
Tizule, trebuie anchetat și cazul NANA, că pute de-ți mută nasul. Ai văzut tu politician care să spună despre el că-i hoț și corupt? Că și-au obținut averile cinstit? Băi, mă lași, ori ești dus cu capul? Și cine să facă dreptate? Justiția cu nașu-n suflet? Nu se compară cu justiția de dincolo. Uite ce-a pățit Sarkozy.
Un muncitor pe 01 Iulie 2014, 14:22
#8
Teldrum
Pana acum Patica se ocupa de vanzarea cerealelor si trimiterea valizelor la Buc*resti (de la orz,rapita). Dar saracul din cauza emotiilor si fricii s-a imbolnavit de inima si nu mai face fata.
Agricultorul pe 01 Iulie 2014, 12:56
#7
Evaziune fiscala
Nestiutorilor le spun ca printisorul e detasat de taticu sa incaseze banii din vanzarile de cereale la negru. In fiecare an valize de bani pleaca catre Dragnea, bani neinregistrati, nefiscalizati. Acest lucru se stie la nivelul autoritatilor.Lipsa de reactie este explicabila .......sefii din Politia Teleorman si sefii de la Finante au fost pusi de ......DRAGNEA.
gogu. pe 01 Iulie 2014, 12:22
#6
bai #2.
Nu folosi numele altuia, tot bou ramai!. O B..... NICIODATA NU VA SEMANA CU UN HOHOT DE RAS!( VALABIL SI PENTRU AUTOR).
JOHN DEER pe 01 Iulie 2014, 10:48
#5
VRETI SA SE FACA LUMINA ? ? ? ? ?
DNA SA VERIFICE INTREAGA ACTIVITATE A S.C.TELDRUM SA,CARE PUTE RAU A CORUPTIE SI SPALARE DE BANI.IN CLIPA IN CARE FISCUCI MARIAN,PITS PETRE SI CEILALTI ACTIONARI VOR DA CU SUBSEMNATUL LA DNA,VOR IESI LUCRURI CUTREMURATOARE LA SUPRAFATA.DE CE TREBUIESC COTROALE LA ACEASTA FIRMA?SIMPLU,PENTRU CA FIRMA S-A INGRASAT NUMAI CU CONTRACTE CU STATUL,DECI CU BANI PUBLICI.
gigi pe 01 Iulie 2014, 09:03
#4
granarul
Au venit sa se bronzeze pe mosia jupanului,dar ginuta asta e bronzata din nastere,ieri la intrare in turnu magurele era o coloana de camioane cu nr de arges si cu sigla megacom,ale cui sunt jupane alea care,cara granele tale ?cine este ala cu ochelari care se ocupa de treieeat cu printisorul tau ?
ilie de la scamatorie pe 01 Iulie 2014, 08:44
#3
mai agricultorule
Draga autorule te inseli amarnic!Cei doi sunt veniti la relaxare in orasul nostru,masinile nu sunt ale lor ca dealtfel si terenurile.Ei nu au nimic,sunt saraci lipiti,au doar un amarat de hotel.Cred ca si simionescu se plimba pe camp tot pt a superviza afacerile jupanului.In vremurile astea vad ca psd -ul se apleca rau asupra agriculturii ca dealtfel si libidinosul de varan basinos voiculescu,cel care ia in arenda in fiecare an 2600 de hectare langa Giurgiu,terenurile fostei ICA(stii procesul).Afla ca pt acele mii de hectare da anual la stat o arenda de 40 tone grau!!!! DA,15 kg de grau la hectar!!! Si mai anchetam Nana ca au CUMPARAT unii pamant.Ei EXPLOATEAZA neica pamantul nu-l cumpara !!
gogu pe 01 Iulie 2014, 08:43
#2
teldrum
Asta nu e print daca sta pe camp,e part!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.