Cronica infracţiunilor: la 68 de ani, prins fără permis, furturi de acumulatori auto, bare metalice, telefoane mobile, şoferi fără acte în regulă sau băuţi la volan.

11 Iunie 2014, 00:04 | 2981 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Politia turneana a avut mult de lucru in ultima saptamana.

Poliţişti din municipiul Turnu-Măgurele au depistat un bărbat de 68 ani, din comuna Seaca, judeţul Teleorman, care conducea un autoturism pe DN 51 A, pe raza comunei Seaca,  fără a poseda permis de conducere, motiv pentru care pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,Conducerea unui
vehicul fără permis de conducere, faptă prev. și ped .de art.335/1 Cod Penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Poliţişti din Turnu-Măgurele au prins în flagrant un minor în vârstă de 15 ani din comuna Salcia care, prin escaladarea gardului împrejmuitor al unei locuinţe a unui bărbat din municipiul Turnu Măgurele, a pătruns în interior, de unde a sustras mai multe bare metalice din fier, bare care au fost ridicate si restituite părții vătămate.În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt .

Un conducător auto în vârstă de 26 de ani din municipiul Bucureşti în timp ce conducea un autoturism pe DJ 642, pe raza comunei Islaz, din direcţie de mers Islaz către Moldoveni, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, drumul fiind cu denivelări, a pierdut controlul volanului, ieşind în afara carosabilului pe partea stângă a direcţiei de mers, oprindu-se în vegetaţia de pe marginea drumului.Conducătorul auto a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.Deasemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.În cauză a fost întocmit dosar penal.

Poliţişti din Turnu-Măgurele au continuat cercetările în dosarele penale privind furtul mai multor acumulatori auto de la trei părţi vătămate din Turnu-Măgurele, fiind depistati autorii  în persoana a doi tineri în vârstă de 18 ani din localitate. Acumulatorii au fost sustraşi de pe autoturisme, fiind recuperaţi şi predaţi persoanelor vătămate.

Poliţişti din cadrul secţiei de poliţie rurală Lunca au identificat autorul infracţiunii de furt comis în ziua de 6 iunie a.c. în persoana unui bărbat în vârstă de 27 de ani din Comuna Liţa, judeţul Teleorman.În fapt, în ziua de 6 iunie 2014 autorul a pătruns în locuinţa unui localnic iar din interioar i-a furat 1100 lei şi un telefon mobil.În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a se da soluţia prin Parchet.

 Poliţişti din  Turnu-Măgurele au depistat, pe strada Șos. Alexandriei, un bărbat în vârstă de 25 de ani care conducea un autoturism care nu avea drept de circulație pe teritoriul României. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice care nu are drept de circulație în România, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 334 alin. 4 C.p.
Aceeaşi poliţişti au depistat un alt conducător auto, în vârstă de 42 de ani, din comuna Călmăţuiu, judeţul Teleorman, care conducea un autoturism pe DJ 653, pe raza comunei Salcia, având o alcoolemie de 0,53 mg-l alcool pur în aerul expirat, fapt dovedit prin testarea cu aparatul etilotest.Conducătorul auto a fost condus la spital pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză a fost întocmit dosar penal.

Citeşte şi