Exclusiv: stenograma negocierilor dintre L.Dragnea şi L.Neagu, privind alianţa PSD - PPDD. Locul negocierilor: conacul ciocoiesc de la Poiana!

09 Iunie 2014, 00:35 | 3449 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Conacul ciocoiesc de la Poiana.

După alegerile europarlamentare, pesediştii vor să guverneze alături de PPDD şi au început negocierile cu partidul lui Dan Diaconescu. O rundă de negocieri a avut loc într-un loc ferit de lângă Turnu-Măgurele. Întâlnirea nu a fost la Hanul Diligenţei ci la conacul de la Poiana, un sat ce apartine comunei Ciuperceni, o locaţie la care nu se gândea nimeni. Langa Dunare, negocierile s-au purtat între L.Dragnea, jupânul Teleormanului, şi Liviu Neagu, cârtiţa jupanului pe lângă Dan Diaconescu. Un om de bine ne-a trimis un fragment din discuţiile celor doi. Iată ce s-a pus la cale:

L.Dragnea: - Neagule, i-a zi, bă, cât va dau pe partiduleţ?
 

L.Neagu: - Deh, mă, jupâne, da si mata să avem şi noi de un mic, de o bere, satelitul OTV şi, dacă se poate, o cazare gratuita la hotelul matale din Brazilia, să vedem şi noi Mondialul de fotbal.

L.Dragnea - Ehe, he, cam mare preţul, ce, o excursie la Constanţa lui Mazăre nu va ajunge, mai ales că avem şi noi românce dansatoare de samba. Sunt mai bune ca braziliencele, crede-mă, iti spune un cunoscator.

 L.Neagu - Totusi, jupane, suntem partid cu multi parlamentari si consilieri locali. Daca noi nu ne pretuim, atunci, cine?

L.Dragnea: - Dacă DD nu vrea en-gros, îi cumpăr parlamentarii unul câte unul şi el rămâne cu degetul în gură. Bă, cartito, eu mi-am făcut secretara parlamentar, aşa că vedeţi-vă lungul nasului.

 L.Neagu: - Da, dar mai sunt consilierii locali, aici aveti mare nevoie!

L.Dragnea: - Da, asa e. Cea mai mare problemă o avem la Turnu. Vor să ne dea jos viceprimarul. În 2004 am cumpărat peremişti cu 2 miliarde bucata, acum e criză, bani nu prea mai sunt. Multumiti-va cu ce va dau, ca s-ar putea sa va las fara consilieri.

L.Neagu: - Un supliment, ceva, pentru OTV, nu ne dati?

L.Dragnea: - Ca supliment vă dau un ciocoi gonflabil, pe care să-l ţineţi în studio la OTV, să va lăudaţi cu el.

Din păcate, omul de bine doar atât ne-a trimis, insa  credem că fragmentul este  concludent.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
PRM pe 11 Iunie 2014, 10:06
#4
UN MINCINOS !
Cui ai dat miliarde,baroane ?La consilieri in niciun caz !Si propria constiinta iti este martor!Daca ai dat,ai dat deputatului,care si i-a bagat in propriul buzunar!A aparut cu casa,cu masina...Iti dorim de atit sa ai parte cit ai dat consilierilor!Aia te-au sprijinit pt ca ii urau pe ceilalti!Nu totul se cumpara pe bani!
franchestain pe 09 Iunie 2014, 16:05
#3
vam zis ca comunisti îs ale mai mari canali?
Cacus frate va zic ca cazu asta trebe sa te lase fara replica ca ca sa mai comentezi altceva e caz chiar de tîmpiti cu T de la Teleorman.Aveti grija sa le dati si votu si botu la toamna gigodii canali comuniste tîmpite care ati votat sdrentele astea comuniste toata viata voastra.Amin!
Nicolae S. pe 09 Iunie 2014, 12:05
#2
ALIANTA PENTRU TOTI PROSTI DIN ROMANIA
Hai sa vedem acum ce mai spun fraierii care se buc*rau ca Dan Diaconescu Direct e impotriva ciocoilor si a PSD-ului?Sobolanul asta de Diaconescu v-a prostit cu OTV-ul si acum v-a dat lovitura de gratie.BINE A SPUS,CINE A SPUS CA MAMA PROSTILOR E MEREU GRAVIDA.
ALIANTA CIOCOILOR pe 09 Iunie 2014, 11:09
#1
PSD + PPDD
Se configureaza pe scena politica o noua alianta : A.C.(Alianta Ciocoilor). Partidul lui Dan Diaconescu si-a schimbat orientarea si numele. El nu mai ataca deloc ciocoii, ba dimpotriva,se aliaza cu ei. Mai nou,PPDD, se numeste PCDD (Partidul Ciocoilor Dan Diaconescu) si duce tratative de fuzionare cu partidul baronilor, PSD. Ce sa mai creada cei care au fost mintiti de inselati de partidul de buzunar al lui Dan Diaconescu? Unde este lupta impotriva hotilor,pe care acesta o promova la OTV? S-a dovedit din nou, ca totul a fost o inselatorie mizerabila,in lupta pentru accederea la ciolan.Putem spune ca astazi,planul lui Dragnea de crestere a numarului ciocoilor a dat rezultate. Iar cei care au votat cu PPDD,poate reusesc sa se trezeasca in sfarsit si sa realizeze ca olteanul OTV-ist este un hot lipsit de scrupule.In sfarsit,MAREA ALIANTA A CIOCOILOR S-A INFAPTUIT,SPRE SARACIREA VESNICA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.