D`ale infractorilor: se fură stupi de albine şi pompe de apă. Un turnean de 19 ani a fost prins conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere.

15 Mai 2014, 00:05 | 3309 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Stupii au devenit interesanti pentru hoti.

 Polițiștii postului de poliție Lunca au fost sesizați de către L. Marius care a reclamat faptul că este victima unei infracțiuni de furt.În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că partea vătămată a adus în ziua de 21.04.2014 un număr de 99 de stupi pe care care i-a amplasat pe o solă de pământ, lângă o cultură de rapiță și îi verifica o dată la două zile.În ziua de 9 mai a.c. în timp ce se deplasa către stupi, a observat în apropierea acestora un autoturism care a demarat în trombă și a plecat în direcția comunei Salcia. Persoana vătămată a observat lipsa a 10 stupi de albine.În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că autoturismul aparține unei societăți din zonă iar acesta este condus de către P. Milian.Autoturismul a fost găsit în curtea unui localnic care știa al cui este respectivul autoturism, fiind de acord ca organele de poliție să îl ridice în vederea efectuării cercetărilor.În urma examinării autoturismului, în interiorul acestuia au fost găsite mai multe albine moarte dar și urme de vopsea care căzuse de pe mânerele stupilor.Autoturismul în cauză a fost ridicat în vederea cercetărilor și transportat la sediul Secției nr. 8 Lunca dar conducătorul acestuia nu a fost găsit.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat, urmând a se stabili întreaga activitate infracțională iar la definitivarea cercetărilor se propune soluție prin Parchet.

Poliţişti din  Turnu-Măgurele au continuat cercetările în cazul infracţiunii de furt al unei pompe de scos apă sustrasă în ziua de 22 martie a.c din curtea locuinţei lui E. Ion din localitate, fiind identificat autorul în persoana lui I.C. de 14 ani din localitate. Totodată, a fost identificat autorul infracţiunii de distrugere al unei ferestre de la locuinţa părţii vătămate R. Marina din localitate comise în ziua de 12 aprilie a.c. în persoana lui F.I. de 12 ani din localitate.Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate, iar prejudiciul cauzat bunurilor distruse a fost recuperat.

C. Daniel de 19 ani din Turnu-Măgurele, judeţul Teleorman a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada General Praporgescu din localitate fără a poseda permis de conducere.În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fară a poseda  permis de conducere”, fapta prev.si ped. de art 335 alin. 1din CP.

Citeşte şi