Din barcă în boxa acuzaţilor: Liviu Dragnea va fi prezent azi la ICCJ pentru un nou termen în dosarul "Fraudă la referendum."

24 Aprilie 2014, 00:08 | 3045 vizualizări | 50 comentarii
Car Universal
Referendumul fraudat.

Joi, 24 aprilie, este un  nou termen în dosarul  "Frauda la referendum", dosar în care Liviu Dragnea este acuzat de procurorii DNA că ar fi pus la punct un sistem naţional de influenţă prin care ar fi fraudat votul la referendumul, din 29 iulie 2012, de demitere a preşedintelui Traian Băsescu. Potrivit procurorilor anticorupţie, Dragnea ar fi folosit zece metode pentru fraudarea votului, printre care votul multiplu, turismul electoral şi falsificarea de semnături. Acuzaţiile care îi sunt aduse lui Liviu Dragnea:
- folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite
- asociere pentru săvârşirea de infracţiuni
- instigare la violarea prin orice mijloace a secretului votului de către membrii biroului electoral al secţiei de votare ori de către alte persoane
- instigare la promisiunea, oferirea sau darea de bani ori alte foloase în scopul de a determina alegătorul să voteze în cadrul referendumului.

În acelaşi dosar sunt acuzate 67 de persoane printre care şi membrii secţiei de votare nr.142 Ciuperceni: VIŞAN MARIOARA, preşedinte şi BEZNEA ION, MARIOARA ADRIAN, CULCEA VICTOR, STOICEA LUMINIŢA-ELENA, BARBU TEODORA-RAMONA, ZAMFIR MARIN-MARIUS, membri, complicitate.

Citeşte şi
Comentarii (50) Adaugă comentariu
franchestain pe 26 Aprilie 2014, 22:14
#50
petru fratele Ilie impostoru cel adevarat #41
Teai dat de gol,frate petru ca fratele Ilie ma vorbit de bine mereu.Cacus ìs capabil sa stiu care esti la fiecare articol dal tau.Iam jignit frate pe amarîti aia de la combinatu ala de 2 bani ca sai întarît sa sa uneasca frate ca care nu stie undei unu nui putere da undes doi e mai forta frate si se poate rezolva multe probleme.Am turbat finca ca mam lasat de beutura si nu ma luat dracu finca cas credincios,frate si de lînga Dumnezeu nu ma mai ia nimeni.Ai grija de tine frate ca cam te simt victima la diavol.Sa teajute Dumnezeu ca cîta nevoie mai ai!Amin!
franchestain pe 26 Aprilie 2014, 21:07
#49
petru unul-altul
Te crezi destept,frate,dar esti un tìmpit prost si parsiv.Scri pe saitu asta cu diferite idetitati si dai vina pe Franchestain care e doar Franchestain mereu si petru toata lumea.Io ascult aci parerea lu fratele Ilie si nul ìnjur ca tine si nici io nu te atacam pe tine daca nu ma lasam de beutura,frate.Cacus îs mai nervos finca ca beutura ma facea mai omenos ìnainte.Da tu nu sti ca toti avem o parere si trebe so respectam si pa altuia .Daia frate io respect parerea lu fratele Ilie finca ca de departe e artistu la saitu asta,tio place or nu asta e frate.Adio si Amin.
franchestain pe 26 Aprilie 2014, 20:28
#48
petru fratele Ilie
Iartai frate Ilie ca astia nu stie nici ce zice nici ce face.Fratele Ilie e unu doar si pe ala îl citeste toata lumea.Vorbeste oftica din ei,ca care tîmpit nar fi ofticos pe unu destept?Ei stie ca esti peste ei 10 clase si vrea sa iasa ìn fata ca capusa-n frunte.Mare e gradina lui Dumnezeu sin ea are loc si tìmpiti astia Asa ca cìnd te ataca lasai sa latre,frate Ilie ca cìini care latra nu musca.Ei doar se baga singuri ìn seama ca chilotin fund or ìn dìnsa,depinde de ce sex are tîmpitu,frate Ilie.Te salut cu respect si sa sti duneata ca cìt mai sunt slobod ios cititoru mata al mai fidel.Amin.Buna seara!
Ilie de la scularie pe 26 Aprilie 2014, 17:15
#47
@Impostorului
Mein Idioten Kamerad, după ce că ești varză, stai prost și cu vederea. Dar asta nu-i bai, orbetul se poate trata, prostia nu, mai os de dac, turnean de la Decebalus per Scorillo încoace. Poate te-o fi chemînd pe tine Ilie, dar frecîndu-ți scula singur nu înseamnă că ai lucrat ca sculer, iar baia unde-o lustruiai nu este sculărie. Hai să te văd căcăciosule, cît de bine mă cunoști. Hai să te văd de ce ești în stare. Mie mi se pare că nu mai faci față meciului în care te-ai băgat singur ca musca-n posteriorul calului. Ești cam instabil emoțional fiule, ia-o încetișor că nu apuci părul alb dacă te repezi așa. Unde ai văzut că monopolizez eu site-ul? Cam știu eu de ce te manifelști așa, dar în cazul tău nu părinții tăi sunt de vină, ci madamme genetica. Cine știe ce gibon moștenești wink
lui ilie,cap de brand(nu brend!). pe 25 Aprilie 2014, 17:29
#46
Pacat de parintii tai....
...ca au crescut o asmenea LEPADATURA!. CEEA CE SCRII PE ACEST SITE, LATRI SI PE STRAD. VEZI SA NU TE IA HINGHERII. DACA PARINTII TAI MAI TRAIESC, DE CE NU TE TRIMIT INTR-O CLINICA DE SPECIALITATE??.

SI-ACUM, DOUA CHESTIUNI SERIOASE:

-1-CINE TE CREZI TU CA SA-TI DAI DREPTUL SA MONOPOLIZEZI ACEST SITE??.

-2-PE MINE CU ADEVARAT MA CHEAMA ILIE(nume de familie), SUNT TURNEAN DE PE VREMEA LUI DECEBAL SI AM LUCRAT CU ADEVARAT INTR-O SCULARIE.PENTRU LINISTEA TA SUFLETEASCA, TE ANUNT CA NU VOI MAI CITI NICI UN COMENTARIU AL LUI //ilie de la scularie), ASA CA NU TE MAI OBOSI SA MANANCI CACAT!. PE VIITOR-DACA O SA MAI VREA MUSCHII MEI!- VOI SEMNA CU NUMELE TAU ADEVARAT, CA SA-TI DOVEDESC CA TE CUNOSC FOARTE BINE!.
Ilie de la scularie pe 25 Aprilie 2014, 07:43
#45
@Impostorule
Fara sa vrei ai cazut ca musca-n lapte. Ai dovedit exact cit valorezi. Mein idoten kamerad, eu am facut nick-ul Ilie de la scularie un brand. L-am facut chiar luptind si cu deseuri ca tine. Pentru ca asta esti de fapt. Deseu. Parazit. Spui ca-i jignesc pe cei care au lucrat in combinat? Fals. La fel de fals ca tine. Parintii mei au lucrat in combinat. Tu n-ai inteles, si nu vei intelege niciodata sensul celor spuse de mine, fiindca nu te ajuta umflatura aia careia tu-i spui cap. Eu m-am legat de,,turnenii" aia piriti, veniti care de pe unde, de foame, sa cistige o paine, si care acum imi spun ei mie ce si cum despre oras. Bai cap patrat, orasul asta a ajuns asa fiindca a fost condus de venetici ca tine, veniti care de aiurea, carora nu le pasa de orasul in care s-au nascut. Cit despre Franchestain, iar ai oblicit-o. Plingi la mormint strain. Si in fine, amaritule, niciodata stilurile noastre nu vor fi la fel. Injuriile nu tin cont de argumente. Si tu cum argumente nu prea ai.....
Ilie de la scularie .-CEL ADEVARAT! pe 25 Aprilie 2014, 07:22
#44
Pentru ilie impostorul ANALFABET.
Auzi bai, lindic de vaca beata, care ai inceput sa dai si franchestein(CORECT FRANKENSTEIN!),//cult// la cap, dar fara minte, in ce consta cultura ta, in insiruirea de imbecilitati, de care s-ar jena si tata leana din capul satului? .ACUM, AI TURBAT DE TOT SI INSULTI IN STANGA SI-N DREAPTA, OAMENI CARE NU TI-AU FACUT NIMIC, DAR DATORITA LOR ACEST TARG A DEVENIT MUNICIPIU SI A DAT TARII DESTUI OAMENI ADEVARATI. DE CE-I JIGNESTI PE CEI CE-AU LUCRAT LA COMBINAT, PENTRU CA SI-AU DAT SANATATEA,TOATE PUTERILE SI ENERGIA, UNII CHIAR VIATA, PENTRU BINELE ACESTEI TARI SI PENTRU CETATENII EI- UNII CRETINI, HOTI,PROSTI SI PUTUROSI CA TINE?? .BATA-TE DUMNEZEU SA TE BATA DE CAINE TURBAT!. IAR DACA NU TE-O BATE DUMNEZEU, ATUNCI SA TE IA DRACUL.
unul-altul... pe 24 Aprilie 2014, 17:57
#43
lui franchestein.
FURT DE IDENTITATE INSEAMNA SA-TI INSUSESTI IDENTITATEA REALA A CUIVA. DAR A TE DA CA ESTI CINEVA CARE NU EXISTA -SAU,MAI BINE ZIS,UN FALS- ESTE UN SIMPLU MISTO, POATE DE SLABA CALITATE, DAR TOT MISTO SE CHEAMA!. CEEA CE FACI TU, FACAND PE TAMPITUL, CUM SE CHEAMA?. UNII S-AR PUTEA S-O SOCOTEASCA O DOVADA CLARA CA ESTI CU ADEVARAT TAMPIT!. (scuze, dar de ce te bagi ca musca-n c*rul iepii?)
Ilie de la scularie pe 24 Aprilie 2014, 17:50
#42
@Impostorului
Semianalfabet zici? Eu cred că scriu mult mai corect decît tine în limba română, moncher. Canalul ăla cu pricina există, nu-i o utopie, nu-i navigabil fiidcă ...nu-i, dar preia apa care se sc*rge de pe deal. Și țăranii tăi bășinoși (tu chiar le semeni leit la apucături și maniere) fac exact ce faci tu. Aruncă cu gunoaie unde nu trebuie. Știu eu prea bine tactica ta impostorule, te-am dibuit, vrei ca semnînd sub nick-ul meu să-mi distrugi imaginea. Au mai făcut-o și alții și au dat greș. Te dă de gol stilul dar mai ales incultura. Înseamnă că te deranjează ceea ce scriu. Înseamnă că e bine că vă deranjează. Nu mai puteți trece cioara drept porumbel voiajor. A, și încă ceva! Eu sunt turnean get-beget, nu venit cu pluta din cine știe ce fund de țară cînd s-a deschis combinatul, să cîștigați și voi o pîine, că acasă la voi urla foamea ca lupii sau ca sirena lui Roaită. Și acum sunteți turneni, ai? Cît despre sictir....mulțumesc, asemenea!
Baetica pe 24 Aprilie 2014, 16:57
#41
ptr toti comentatorii
numai CURVE asa ca n e meritam soarta

franchestain pe 24 Aprilie 2014, 15:50
#40
petru fratele Ilie impostoru
Asta e furt de idetitate,frate impostorule,si ar trebui ca potera sa te piteasca cîtva timp si finca cal denigrezi pe fratele Ilie de la scalurie pe care iol deosebesc dintro mie de alti Ilii ca care nare nas bun ca mine,frate,ia teapa.Asa ca cînd mai scrii,frate impostorule,sati dai numele real ca nuti manînca capu ala tîmpit nimenea,lasule.Profit de articolu meu sal salut cu stima si respect deosebit si adevarat pe fratele real Ilie de la scalurie sil asigur ca cînd apare alt Ilie pe mine nu ma fraereste finca ca dumneata ai limba profunda si ascutita pe cînd canalia impostor o are sloboda si nesimtita.Asa sa ramîna în veci vecilor!Amin!
Adi pe 24 Aprilie 2014, 15:32
#39
Comunisti
Toti acolitii lui Dragnea jura fals ca nu au furat la referendum. Au depus declaratii false pentru a ramane cu loc de munca, pentru ca in saracia asta de oras si judet nu poti trai decat din mila lui Dragnea. Ne-am saturat sa il vorbiti de bine doar pentru ca aveti interese. Mai iesiti din judet si o sa vedeti ca suntem in lumea a III-a in comparatie cu alte localitati si judete.
Ilie de la scularie .-CEL ADEVARAT! pe 24 Aprilie 2014, 13:35
#38
Auzi, soro, cine vorbeste de plagiat!!
LUI IMPOSTORUL ZIS ILIE: NU MA INTERESEAZA PONTA SI DOCTORATUL LUI, DAR ESTE REVOLTATOR CA UN SEMIANAlFABET SA VORBEASCA DE LUCRURI DESPRE CARE HABAR NU ARE. DACA AI FI JURIST, DACA AI AVEA UN DOCTORAT IN DREPT, LUAT PE LA PARIS, AS MAI ZICE CA PREZINTI CEVA INTERES, DAR TU,UN TERCHEA-BERCHEA, ADUS CU PLUTA DE PLOILE TORENTIALE, CARE TE LAUZI CA AI CONSTRUIT NU STIU CE CANAL (NAVIGABIL??} IN FUNDUL CURTII, PE CARE NISTE NENOROCITI DE TARANI TI L-AU ASTUPAT CU GUNOAIE(IN LOC SA TE ARUNCE PE TINE IN EL SAU IN PRIVATA!}, CARE-TI PUBLICI //OPERELE// PE UN SITE BASINOS, CE LECTII VREI SA DAI, SI CUI??!HAI SICTIR!!
Ilie de la scularie pe 24 Aprilie 2014, 12:26
#37
@Suciu N.
Votind cu alt partid e altfel? Ce au facut altii pentru romani? Tu nu vezi ca sistemul este corupt profund? Nu poti arunca anatema doar pe PSD. Sunt si altii la fel de vinovati pentru dezastrul national. Buc*rica are dreptate. Dar pina la un punct. Dragnea sa traga pentru ceea ce a facut el. Si cit trebuie sa primeasca. Dar sa traga si alttii. Nu sa-mi vina mie Morar sa-mi spuna ca unii nu pot fi puscariabili fiindca au imunitate in mod abuziv. Nu, legea sa fie una pentru toti.
BUCURICA pe 24 Aprilie 2014, 11:42
#36
Judecata pentru toti hotii
Cine e pana la urma Florin Popescu?????????Daca a furat sa mearga la puscarie.Nu exista partid c*rat,nici macar in Germania.Dar Dragnea in comparatie cu alti infractori,ar trebui sa faca 1000 de ani de puscarie.Nenorocitul asta isi bate joc de intreaga Romanie.
Suciu N. pe 24 Aprilie 2014, 11:01
#35
Mizeria din politica
Indiferent cand va fi condamnat si ce pedeapsa va primi tot e prea putin.In toata povestea asta murdara,vinovatia cea mai mare o poarta cetatenii care se lasa mintiti si prostiti sau cumparati cu o punga de alimente de astfel de oameni ca Dragnea.Votand la nesfarsit cu PSD,merita sa traiasca in saracie si umilinta pana la sfarsitul vietii.Daca tinerii nu se vor trezi sa mearga la vot pentru viitorul lor,vor avea aceeasi viata plina de neajunsuri si nedreptati ca si parintii si bunici lor.
Ilie de la scularie pe 24 Aprilie 2014, 09:48
#34
@Baetica
Corect mon cher, dar se pare ca in ultimul timp DNA a cam inceput sa barcaie si prin asternutul Basescului si a apropiatilor lui. Uite, deputatul Florin Popescu anchetat ca a primit mita 70 tone de carne de pui ca s-o foloseasca drept mita electorala (uite ca si altii fac asta), sau madam Udrea, careia DNA a inceput sa-i dea tircoale cu afacerea gala Bute. Si chiar marinarului, ca acum timpul lucreaza in defavoarea lui. Asta ce denota? Ca SISTEMUL este putred, e corupt profund. Trebuie altceva. O reforma profunda a clasei politice romanesti.
Ilie de la scularie pe 24 Aprilie 2014, 09:38
#33
@Tizule
Tizule, nu mai plagia ca Ponta. Nick-ul asta e copyright. Incearca altceva.
Baetica pe 24 Aprilie 2014, 08:07
#32
ptr sculatorie
ai numit doi pdl isti si un presedinte care ar trebui sa duca la puscarie,dar daca ai numi de la psd ai sa vezi ca nu au loc in puscarie GUVERN ALCATUIT DIN PENALI PSD CEA MAI MARE MASINA DE FRAUDAT VOTURI BINE CA II MAI STIU DE FRICA LU ALA CARE II ZICI TU PORCU CA ALTFEL......
Ilie de la scularie . pe 24 Aprilie 2014, 07:07
#31
Daca exista un DUMNEZEU...
..pentru ca justitie NU EXISTA, LA PUSCARIE AR TREBUI SA AJUNGA SI ADRIEAN VIDEANU SI TEODOR BACONSCHI SI PRIMUL PORC AL TARII-TRAIAN BASESCU SI TOTI CONSILIERII P.D.L. DIN TURNU MAGURELE, CARE, INAINTEA SI IN TIMPUL REFERENDUMULUI INDEMNAU SI AMENINTAU CETATENII SA NU MEARGA LA VOT. CA SA FIM OBIECTIVI, CHIAR DACA S-AR DOVEDI CA UN MILION DE VOTURI //DA// AU FOST FALSE, TOT RAMANE O MAJORITATE SUBSTANTIALA IN FAVOAREA DEMITERII IMPOSTORULUI DE BASESCU!.
ion pe 24 Aprilie 2014, 05:58
#30
b
puscarie grea ptr infractori ! mad mad
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.