DN 54, între Tr. Măgurele şi Islaz, a fost redat circulaţiei luni dimineaţă. E posibil ca şi astăzi, 21 aprilie, din cauza deversărilor controlate la barajul de la Izbiceni, circulaţia să fie întreruptă.

21 Aprilie 2014, 10:27 | 3611 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Barajul Izbiceni.

Astăzi dimineaţă, la ora 5.00, pe DN 54, în judeţul Teleorman, pe sectorul Tr.Măgurele-Islaz, circulaţia rutieră a fost reluată în condiţii normale. Din cauza deversărilor controlate ce s-au efectuat la barajele de pe răul Olt, traficul a fost restricţionat de ieri între kilometrii 65+750 metri şi 65+900 de metri. Aşa cum am anunţat, în noaptea de duminică spre luni, circulaţia a fost întreruptă pe acest sector de drum. Din surse autorizate, am fost informaţi că şi azi, luni, 21 aprilie, este posibilă o nouă deversare controlată la barajul de la Izbiceni. Decizia se va lua în funcţie de gradul de umplere a lacului de acumulare din această localitate. Deocamdată, se circulă normal între Turnu-Măgurele şi Islaz. În cazul în care circulaţia va fi întreruptă, traficul rutier între cele două localităţi teleormănene se va efectua prin ruta ocolitoare următoare: DJ 642 Islaz/TR - Izbiceni /OT - DJ 543 Izbiceni/OT - Lunca/TR - DJ 546 Lunca/TR - Tr.Măgurele/TR.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Pamfil pe 21 Aprilie 2014, 20:54
#1
parere
Ati dat stirea asta doar pentru ca unul din,,redactorii'' site-ului avea drum pe la Islaz. Altfel, nici n-aveati habar ce se intampla prin orasul asta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.