O idee pentru specialiştii din Primărie: produse agricole pe pieţele din Bucureşti.

14 Aprilie 2014, 00:03 | 3808 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Pe pietele din Bucuresti nu sunt produse agricole din zona noastra.

Nu vrem să fim mai deştepţi decât specialiştii Primăriei, însă avem câteva idei care, dacă ar fi puse în practică, credem că ar aduce plus valoare oraşului şi acestei zone. Ţinând cont că industria este aproape pusă pe butuci in orasul nostru, vrem să arătăm că agricultura poate să fie un motor pentru un segment de populaţie. Nu sperăm să scăpăm de griji, însă se poate schimba ceva în bine. Fiind aproape de Bucureşti, produsele agricole trebuie vandute pe această piaţă imensă. Nu este vorba de grâu şi porumb, ci de produse lactate, carne, păsări şi tot ce ţine de domeniul prelucrării materiei prime din agricultură.

Ţăranii singuri nu pot să facă o asociaţie, pentru că nu au bani. Totul poate porni din Primărie, această instituţie având toate pârghiile necesare, de la politic pana  la oameni de afaceri care pot fi atraşi într-un proiect la nivel zonal. Primarii din această zonă, în frunte cu Dănuţ Cuclea, A. Gâdea, senatorul Mohanu şi chiar Dragnea ar trebui să facă demersuri pe lângă primarii de sector din Bucureşti, toţi fiind din fostul USL, cărora să le propună această idee. Ţăranii să ducă produse naturale, iar primăriile din Bucureşti să asigure spaţii pentru desfacere. De ce judeţele de la deal şi de la munte sunt renumite pentru produse alimentare, iar zona noastră nu are aşa ceva? Ţăranii, neavând banii necesari, ar trebui implicaţi oameni de afaceri locali, care să vină cu banii şi, bineînţeles, propuneri şi idei.

În loc să vă fie gândul la furtul banului public, normal ar fi să ajutati mediul de  afaceri  şi să aduceţi plus valoare acestei zone. Nimic nu este bătut în cuie ca idee şi proceduri de urmat însă trebuie început pentru că este ceva sănătos şi durabil. Subiectul rămâne în discuţie, însă Primăria este obligată să acţioneze, aceasta fiind menirea unei instituţii care trebuie să coordoneze dezvoltarea zonei. Domnule primar, lăsaţi furtul banului public şi afaceri gen Polaris şi vedeţi ce trebuie făcut cu adevărat pentru această zona.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Florin Mircescu. pe 14 Aprilie 2014, 07:16
#1
Propunerea autorului-buna doar ca IDEE
Nu vreau sa fiu considerat rautacios daca voi pune intrebarea: DACA CEI DIN PRIMARIE NU SUNT CAPABILI (de fapt nici nu este treaba lor!) SA INFIINTEZE O FIRMA CARE SA COLECTEZE PRODUSELE DIN GOSPODARIILE INDIVIDUALE SI SA LE COMERCIALIZEZE LA BUCURESTI, CINE VA OPRESTE PE DVS.-CEI DE LA ACEST SITE SI CEI CARE VA FINTEAZA-SA O INFIINTATI??. EU INSA VIN CU O INTREBARE-IDEE: DE CE NU SE INFIINTEAZA O SOCIETATE COMERCIALA DE PRODUCTIE CARE SA PRELUCREZE PRODUSELE DE NATURA VEGETALA SI ANIMALA SI SA LE COMERCIALIZEZE ORI UNDE? .CATE LOCURI DE MUNCA S-AR CREA?.

COMENTARIU CU GUST AMAR: CINE IMPIEDICA ELECTROTURRIS SA REDEVINA O INTREPRINDERE SERIOASA??.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.