Cronica infracţiunilor: furturi şi accidente auto în comunele din zona Turnu-Măgurele.

11 Aprilie 2014, 00:03 | 3507 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Politia.

C. Florin, de 37 de ani, în timp ce conducea un tractor, de care avea ataşat o semănătoare, pe DN 51, în comuna Ciuperceni  a acroşat un  autoturism care se deplasa regulamentar, condus de N. Gheorghe, de 75 de ani, din  Turnu-Măgurele.În urma verificărilor s-a stabilit că tractorul nu era înmatriculat iar conducătorul auto avea permisul de conducere suspendat.În cauză a fost întocmit dosar penal.

N. Gabriel în vârstă de 40 de ani din comuna Lunca, judeţul Teleorman a fost depistat pe DJ 546, pe raza comunei Uda Clocociov în timp ce conducea un autoturism, având exercitarea dreptului de a conduce suspendat, motiv pentru care pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Poliţiştii postului de poliţie Putineiu l-au surprins în flagrant pe O.G. de 11 ani din comuna Putineiu, judeţul Teleorman în timp ce sustrăgea o bicicletă, proprietatea lui Z. Gheorghe de 79 de ani din aceeaşi localitate, cât timp acesta se afla la unitatea medicală din comună. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Poliţiştii postului de poliţie din Comuna Uda Clocociov l-au depistat pe O. Petre, de 60 de ani, din Turnu-Măgurele, după ce a tăiat ilegal mai mulţi arbori din pădure, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Anton Mudarinos. pe 11 Aprilie 2014, 12:39
#3
Alte intrebari...
-1-Ce se mai stie de //marele // inspector D.S.P. Cune Ion ?-2- Ce vesti-povesti mai aveti despre procesul lui Dragnea?-3-Dar despre modul cum s-a votat la Paris la ultimele alegeri prezidentiale?- 4-De Adriean Videanu ce mai stiti ?, etc.,etc,etc.....Nota : EU INTREBARI MAI AM DESTULE,VOI PUTETI DA RASPUNSURI SINCERE? MA INDOIESC!!
Juganaru pe 11 Aprilie 2014, 08:56
#2
Simionescu penalul
Dar de furaciunile de la Combinatul de Ingrasaminte Chimice ale penalului sforar nu mai spuneti nimic? Nenorocitului astuia nu i se face dosar penal?
Anton Mudarinos. pe 11 Aprilie 2014, 06:59
#1
Dar de Tavocu nu mai vorbiti nimic?
Aveti obiceiul de a semnala cate un caz important,apoi //aruncati praful// peste el(sau in ochii cititorilor). Sa se adevereasca parerea unora ca dupa ce vi se plateste o// taxa de protectie// //trageti cortina si stingeti lumina?//. ACUM CATEVA ZILE ATI PUBLICAT UN ARTICOL BOMBA DESPRE ACEST MAFIOTI INCAT MULTI CREDEAU CA AVETI DEJA ASIGURARI DIN PARTEA JUSTITIEI CA VA FI TRIMIS DUPA GRATII. CAND COLO, LINISTE SI PACE ! NU STIM,CE S-A MAI FACUT CU PROCESUL, LUI I SE PERMITE SA CONDUCA IN CONTINUARE JEEP-ul?(DJ-07-UPJ CIRCULA ALKANDALA, CA DEOBICEI). IL ANUNTAM PE ACEASTA CALE PE TAVOCU CA DL. PROF. STANOIU ISPAS ARE AMBITIA SA TRAIASCA PANA L-O VEDEA INTRAT IN PUSCARIE!!. VREM VESTI URGENT.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.