Cronica infracţiunilor: furturi şi accidente auto în comunele din zona Turnu-Măgurele.

11 Aprilie 2014, 00:03 | 3301 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Politia.

C. Florin, de 37 de ani, în timp ce conducea un tractor, de care avea ataşat o semănătoare, pe DN 51, în comuna Ciuperceni  a acroşat un  autoturism care se deplasa regulamentar, condus de N. Gheorghe, de 75 de ani, din  Turnu-Măgurele.În urma verificărilor s-a stabilit că tractorul nu era înmatriculat iar conducătorul auto avea permisul de conducere suspendat.În cauză a fost întocmit dosar penal.

N. Gabriel în vârstă de 40 de ani din comuna Lunca, judeţul Teleorman a fost depistat pe DJ 546, pe raza comunei Uda Clocociov în timp ce conducea un autoturism, având exercitarea dreptului de a conduce suspendat, motiv pentru care pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Poliţiştii postului de poliţie Putineiu l-au surprins în flagrant pe O.G. de 11 ani din comuna Putineiu, judeţul Teleorman în timp ce sustrăgea o bicicletă, proprietatea lui Z. Gheorghe de 79 de ani din aceeaşi localitate, cât timp acesta se afla la unitatea medicală din comună. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Poliţiştii postului de poliţie din Comuna Uda Clocociov l-au depistat pe O. Petre, de 60 de ani, din Turnu-Măgurele, după ce a tăiat ilegal mai mulţi arbori din pădure, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Citeşte şi