Cristi Barbu, primarul comunei Suhaia, luptă împotriva lui Dragnea, pentru interesul suhaienilor. Polaris M Holding nu are contracte in Suhaia.

22 Martie 2014, 00:06 | 5241 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Cristi Barbu, primarul comunei Suhaia.

Scandalul din jurul colectării gunoiului nu se va stinge atât timp cât abuzurile sunt la ordinea zilei. Ceea ce a făcut Dragnea, adica impunerea firmei Polaris ca unic operator şi cu tarife foarte mari, este clar căpuşarea banilor teleormănenilor care, după ce că sunt săraci, mai sunt şi jecmăniţi pe faţă. Jupânul nu putea să facă nimic fără ajutorul primarilor care au executat ordinul şi prin pârghiile de influenţă locală au păcălit si amenintat teleormănenii să semneze contracte, iar dacă nu au semnat, s-au impus chiar prin asociaţiile de locatari. Zona Turnu-Măgurele este cea care a rezistat cel mai bine din tot judeţul, fiind cele mai puţine contracte semnate. Dacă prima interesul cetăţenilor, administraţiile locale nu trebuiau să facă jocul lui Dragnea.

Cristi Barbu, primarul comunei Suhaia, şi-a făcut datoria şi nu a fost de acord cu hoţia Polaris. Încă de la început, C. Barbu nu a pus Primăria în slujba firmei apropiatului lui Mazăre.  Suhaia este una dintre localităţile judeţului care au refuzat contractul cu firma de salubritate. Iată ce a declarat primarul comunei Suhaia: ”Nu am contract de salubrizare cu firma Polaris. Primăria, ca instituţie, are contract cu altă firmă. Eu nu pot să oblig pe nimeni, nu există baza legală prin care eu să pun cetăţenii să facă un contract cu Polaris. Poate ei vor să semneze cu Glina. Am vorbit cu domnul preşedinte al CJ, Adrian Gâdea, şi i-am spus că dacă tot susţine să fac acest contract cu firma Polaris, să-mi dea 3-4 sute de milioane, atât cât consideră că va costa salubrizarea la Suhaia, iar eu sunt de acord. Adică scutesc cetăţenii de cheltuieli pentru că sumele mi se par foarte mari. Mi-a spus că nu se poate.”

Dacă a îndrăznit să se opună intereselor lui Dragnea, Cristi Barbu a avut sesizări pe la Garda de Mediu şi alte controale, dar autorităţile nu au avut ce să-i reproşeze din punct de vedere al transportului gunoiului, mai cu seamă că majoritatea localnicilor au contract cu o fabrică de mase plastice unde duc peturile şi sunt remuneraţi în funcţie de cantitatea depusă, a mai declarat primarul comunei Suhaia. Aşa trebuie să procedeze un primar care apară interesele celor care l-au votat, nu pe ale jupanului Teleormanului. Exemplu de la Suhaia este elocvent pentru ce se întâmplă în Teleorman.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Nicolae pe 07 Decembrie 2014, 20:49
#14
Esti un hot
Da-mi datoria pe care o ai de dat!

Tine minte iti voi face plangere la parchet.
marcu pe 03 Iunie 2014, 13:29
#13
hotul nu se lasa prins.
Un nemarnic care fura banii cetatenilor impreuna cu cativa consilieri,care i-au descoperit furtisagurile. Dupa ce c*rtea de conturi a descoperit un furt de 100 000 euro,la primaria suhaia,Bitanu nici nu viseaza si mai da un tun bugetului local de circa 220 000 lei,adica doua miliarde vechi,pentru ca avea si el o datorie mai veche la o societate care comercializeaza ingrasaminte,seminte,etc... Cum sa accepte je**sul asta sa vina o firma de salubrizare dotata cu toate cele,el de unde mai fura? Daca Suhaia nu scapa de acest jefuitor,o sa vanda si sediul primariei.
marcu pe 23 Mai 2014, 10:46
#12
cum sa spala banii,sau fura
Cum sa faca contract cu Polaris? De ce sa ducem gunoiul departe de localitate? Il mutam la marginea satului,sa poluam apele,izvoarele,etc... Cetatenii din Suhaia oricum platesc o salubrizare de forma,la niste preturi nejustificat de mari,iar presa platita minte cu nerusinare. Exista,sau va exista vreodata in Romania vreodata o publicatie care sa spuna adevarul pur,sa nu umfle muschii hotilor care stau cu mana in buzunarul cetatenilor?
cris pe 28 Martie 2014, 07:16
#11
cel mai tare primar
Am trimis si ieri cateva mesaje si nu au fost postate, stie cineva de ce ? Daca trimit la un articol cu dragne apare imediat.acest primar face trafic cu tigari din bulgaria .e tare nu ?
GYMY pe 25 Martie 2014, 21:38
#10
jos polaris!
IN CRANGU,DRACEA,PUTINEIU SI SALCIA CAINII LUI DRAGNEA AMENINTA BATRANI SA INCHEIE CONTRACTE ALTFEL VOR PRIMI AMENZI FOARTE MARI!!!!DE CE?!OARE NU MAI EXISTA IN ACEST JUDET COMUNIST-MILITIE!!!!DAR CE MAI ESTE DE COMENTAT SE STIE CA ESTE JUDETUL(MOSIA)LUI( CHEABURULUI) DRAGNEA.OARE IL VA INGROPA CU DOI PANTOFI INTR UN PICIOR PE DRAGNEA!!???ASTEPTAM!!!!!!!!
Un Turnean pe 22 Martie 2014, 23:30
#9
Asa da
Felicitari acestui primar asa da primar sa ai sanatate pt multe mandate.
mihai pe 22 Martie 2014, 19:40
#8
felicitari
bravo domnule primar.
nebunusatului pe 22 Martie 2014, 18:56
#7
B R A V O ....
Nota 10+ pentru c*rajul de a se impotrivi baronului DRAGNEA si camarila cu care sa inconjurat ...
madalin pe 22 Martie 2014, 16:41
#6
madalin@yahoo.com
Acest indvid ingroapa gunoiul...ar trebui sa verificati si daca vi se pare normal atunci este ok. inclusiv consilierii nu sunt deacord iar firma polaris are contracte cu o parte din locuitorii din Suhaia...mai verificati nu puneti botul la orice.
Dinu pe 22 Martie 2014, 16:16
#5
Curaj tuturor primarilor din TR
Nu semnati cu hotii de la POLARIS.Defapt cu penalii de la Constanta.Vor fi ridicati rand pe rand si firma cu pricina va intra in faliment,pardon,in insolventa.Nu mai semnati orice hartie care vi se pune sub nas.Bravo celor care au c*raj sa dea piept cu minciuna si hotia!Smecheria intra numai acolo unde gaseste locul,iar la noi e multa prostie si ignoranta,deci,si loc foarte mult.
E clar pe 22 Martie 2014, 12:46
#4
E clar
Il vedem la puscarie pe dnu primar asta..in maxim 2 luni .
cetateanul inselat de PSD-isti pe 22 Martie 2014, 10:47
#3
PSD pe paine
Pai Cuclea - Muclea al nostru nu o fi auzit de treaba asta? Unitatile bugetare platesc acum gunoiul la preturi de patru ori mai mari decat inainte. Asa procedeaza un primar care tine la cetatenii urbei, precum cel de la Suhaia.Dar Cuclea,trebuie sa adune pentru mita electorala.Si de unde,daca nu de la noi,prostii care platim taxe si impozite stabilite dupa bunul plac al primarului? Rusine primarului, rusine PSD-istilor,care una minteau ca vor face in campaniile electorale si alta au facut.De fapt,nu au facut nimic din ceea ce au promis.Numai ca au marit taxele si au mai adaugat altele noi,lucru despre care nu s-a amintit in campanie. Iar de la 1 aprilie,sa va tineti bine : creste pretul din nou la gaz, la c*rentul electric, la benzina. Sa mai vedeti explozie de preturi...... O sa mancati PSD pe paine! Daca veti mai avea bani s-o cumparati si pe aia.
Mihaela pe 22 Martie 2014, 10:43
#2
Mrs
Bravo,probabil ca-ti vor numara zilele,vor incerca sa iti puna bete in roate de acum,FELICITARI !!! Sa ia exemplu de la dumneata si alti.Respect.
Atena pe 22 Martie 2014, 08:49
#1
BRAVO !!!
Daca toti primarii ar proceda asa... BRAVO,DOMNULE PRIMAR !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.