Fotbal judeţean, liga a IV-a: Saelele, o nouă victorie cu cântec. Cooperativa fotbalistică funcţionează perfect în Teleleorman.

16 Martie 2014, 00:03 | 2920 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Cooperativa distruge fotbalul.

Liga a IV-a teleormăneană la fotbal a programat sâmbătă, 15 martie, o nouă etapă. Ca şi în precedentele runde din acest retur, echipa sperietoare a fost  Voinţa Saelele. Având lângă ea persoane cunoscute pentru legăturile cu Dragnea, ne referim la Mădălin Ioniţă şi Gabriel Carjan, Voinţa Saelele a reuşit un nou succes, 3-0 cu Rapid Buzescu. Cum naiba se face că orice echipă venită să joace la Saelele îşi pierde toată prospeţimea, astfel că Voinţa zburdă pe teren, ca şi când ar juca fără adversar? O nouă victorie pentru Saelele, după cea obţinută la masa verde cu VN Olteni. FC Traian, echipa finanţată de Claudiu Crăcea, un personaj pe care nu-l înghit oamenii lui Dragnea, nu a reuşit decât un egal, 1-1, cu Unirea Ţigăneşti. Meciul a fost interesant, chiar dacă arbitrii şi-au dat iar în petec, penalizând aiurea echipa gazdă. Păcat de tinerii jucători din Traian, obligaţi să suporte antipatia cooperativei fotbalistice faţă de finantorul echipei.

 Un cuvânt şi despre echipa lui Voicilă, Unirea Ţigăneşti. A jucat cu mare ambiţie, cu o dăruire demnă de o cauză mai bună, în totală antiteză cu ceea ce s-a întâmplat acum trei etape la Saelele, când au făcut act de prezenţa şi a pierdut după un autogol de cascadorii râsului. Uda, Saelele, Olteni, Ţigăneşti şi Poroschia au pus bazele unei cooperative fotbalistice. Punctele se învârt după cum doresc şefii, astfel că vor retrograda echipele fără pile, gen Suhaia şi Traian. Să le amintim lui Cârjan, Mărculescu, Ţone, Paţică şi Voicilă că membrii mult mai cunoscutei cooperative din prima divizie a României au ajuns după gratii, chiar dacă destul de târziu. Nu vă jucaţi cu focul, trişorilor! În clasament, pe primul loc  se află Sporting Rosiorii de Vede, cu 46 de puncte, urmată de FCM Alexandria, cu 46 de puncte, între cele două echipe avand loc lupta pentru primul loc.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
gim pe 17 Martie 2014, 21:52
#4
blat
Aia de la buzescu au venit la saelele sa le dea meciul ca ei nu mai vor sa ramana in liga a patra . Mai nene bati campi rau de tot am inteles ca primarul de la buzescu e penelist, sa predat la saelele? Esti prost informat de cracea, nu marculescu, marcusanu hahahaha
liga lui cracea pe 17 Martie 2014, 21:46
#3
rusine
Cum dracu va fura doar pe voi,tu asta care tot dai articole de genul asta ai vazut un meci in viata ta ? La cum sri aici ce ti da cracea cred ca nu ai vazut . Sant tare c*rios sa vad meciul traian saelele, poate face blat cu traian, cica astea de la saele vor sa iasa campioni de primavara. Hahahah
Arles pe 17 Martie 2014, 21:40
#2
.....
Ce om prost! Buzescu in lupta directa cu saele ptr evitarea retrogradarii si prostul vede blat
Ilie de la scularie pe 17 Martie 2014, 21:20
#1
Jilava
Sa se duca dupa aia!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.