Se fură fosta unitate militară din Turnu-Măgurele: trei tineri surprinşi în timp ce sustrăgeau componente metalice. În comuna Lita, un minor de 13 ani se ocupa cu furtul din locuinţe.

27 Februarie 2014, 00:02 | 4050 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Componentele metalice sunt vizate de hoti pentru ca se valorifica foarte usor.

 Polițiștii din municipiul Turnu-Măgurele i-au depistat pe R. A. de 16 ani, S. Marius de 19 ani și N.V. de 13 ani, toți din Turnu-Măgurele, județul Teleorman, în timp ce aveau asupra lor mai multe componente metalice. Cu ocazia audierii, aceștia au declarat că au sustras respectivele bunuri de la instalația de termoficare a fostei Unități militare 01750, situată pe strada Șoseaua Alexandriei, fiind în conservare și administare de către Primăria din localitate. Materialele fieroase au fost ridicate în vederea restituirii unității prejudiciate. În cauză a fost întocmit dosar penal.
  Polițiștii Secției de poliție rurală nr. 8 Lunca au identificat autorul infracțiunii de furt comise în ziua de 3 februarie a.c. în persoana lui B. V. de 13 ani din localitate. În fapt s-a stabilit că suspectul a pătruns în locuința lui V. Valentina din comuna Lița de unde i-a sustras mai multe bunuri, o parte dintre acestea fiind recuperate și restituite părții vătămate.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Vasile Sc*rtu pe 02 Februarie 2018, 06:52
#6
Fost caporal in 1990
Am fost clasat in 1990 in iunie ca si inapt... Dar sa stiti am fost batjocorit de catre Comunisti... O sa merg panan panzele albe... Sii tot o sa ma razbun pt. Ca de atunci acei nemernici miau stricat tot viitorul... Mau lovit la cap si mau trims la SMC. Buc*resti zicand ca pt. Ca sami puna dintii.... Dar de fapt mau trimis la spitalul de psihiatrie... IL tin minte pe Dr. Leusteanu de atunci 1990... O sa plateasca cu varf si indesat sec*ristul de mierda.. O sasi faca datoria judecatorii de acum? Sau sunt corupti si astia??? Va las LA revedere
floridor pe 28 Februarie 2014, 19:53
#5
furtul de la...(cazarma)
Acest lucru se petrece din anul 2012,POLITIA MU A FACUT NIMIC acum aflu ca sau trezit din.......amorteala FOSTA U>M> 01750 apartine acum lui NICULAE care a dat spaga la DANUT C. Primaru'cand a cumparat,iar acum a dat ordin Primaru' sa fie atenta si Politia ca doar se fura de la un Om de afaceri(binevazut de D.C.) scuzati-ne ca comentam si noi.........POLITIA CORUPTA nu a vazut nimin pana acum cand spunea ca nu poate face NIMIC la cei care sunt certati cu Legea,scuze NU MAI VORBESC DE CEI DE LA RUTIERA, NISTE Sfinti ,dar cu ....dare de spaga U UUUUUU HOTILOR.Traiti pe spinarea celor cinstiti,umiliti, nevoiasi SI CU TEAMA LUI DUMNEZEU >
GAGA pe 28 Februarie 2014, 18:55
#4
UM 1750
UM 1750 a fost jefuita cu masina aia care pune bec*ri pe strazi
floridor pe 28 Februarie 2014, 08:59
#3
cetateanului..
Cetatene, stirile sunt livrate de catre Biroul de presa al IPJ-ului,site-ul nepreluind decit stirile din zana,care-i vina lui Ene ca nu inteleg,si..

S-auzim de bine
cetatean pe 27 Februarie 2014, 19:58
#2
Politia ?
Domnu' Ene, nu apar cam multe stiri calde de la politie pe site-ul PDL-ist turnucustiri? Si asa nu sunteti prea simpatic puterii,desi sunteti jenant de slugarnic pentru un fost militar, chiar va bateti singur cuie in talpa? Ar trebui sa fiti mai activ cu potolirea minoritarilor, cu c*rsele de masini, cu comunicarea, cu relatiile cu colegii, cu aspectele cotidiene ale muncii de politie,cum ar fi vanatoarea practicata de cei de la circulatie,pentru ca,nu este asa?, sunteti platit mai bine decat primarul si viceprimarul la un loc.
ION BELFER pe 27 Februarie 2014, 12:35
#1
IN ATENTIA DSP&ANPC; !(care o cam fredoneaza la rece)s
magazinul,,Lotus'' de linga parcul central vinde brinza cu miros de fecale!, acest miros provine de la bacteria,,escherichia coli'' cu care brinza e infectata si e impropie consumului!.Clientii sint inselati sa cumpere spunindu-le ca li se aduce din spate aceeasi brinza pe care ei o dosresc din galantar..!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.