Se fură fosta unitate militară din Turnu-Măgurele: trei tineri surprinşi în timp ce sustrăgeau componente metalice. În comuna Lita, un minor de 13 ani se ocupa cu furtul din locuinţe.

27 Februarie 2014, 00:02 | 3756 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Componentele metalice sunt vizate de hoti pentru ca se valorifica foarte usor.

 Polițiștii din municipiul Turnu-Măgurele i-au depistat pe R. A. de 16 ani, S. Marius de 19 ani și N.V. de 13 ani, toți din Turnu-Măgurele, județul Teleorman, în timp ce aveau asupra lor mai multe componente metalice. Cu ocazia audierii, aceștia au declarat că au sustras respectivele bunuri de la instalația de termoficare a fostei Unități militare 01750, situată pe strada Șoseaua Alexandriei, fiind în conservare și administare de către Primăria din localitate. Materialele fieroase au fost ridicate în vederea restituirii unității prejudiciate. În cauză a fost întocmit dosar penal.
  Polițiștii Secției de poliție rurală nr. 8 Lunca au identificat autorul infracțiunii de furt comise în ziua de 3 februarie a.c. în persoana lui B. V. de 13 ani din localitate. În fapt s-a stabilit că suspectul a pătruns în locuința lui V. Valentina din comuna Lița de unde i-a sustras mai multe bunuri, o parte dintre acestea fiind recuperate și restituite părții vătămate.

Citeşte şi