Caz penal: contractele de gunoi sunt semnate de administratorii de asociaţii în locul locatarilor. Procuratura turneană trebuie să demareze cercetări!

25 Ianuarie 2014, 00:05 | 3297 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Polaris M(azare) Holding.

Din vara anului trecut, în Turnu-Măgurele funcţionează o nouă firmă de transport a deşeurilor menajere. După cum se cunoaşte, firma Polaris M(azare) Holding, foarte apropiată de R.Mazăre, prietenul lui Dragnea ( câte concedii minunate au făcut cei doi în Brazilia!), a concesionat transportul gunoiului din judeţul Teleorman. Cum s-a schimbat firma de gunoi, au trebuit schimbate şi contractele de gunoi ale persoanelor fizice şi juridice. Pentru că a impus un preţ de peste 6 lei de persoană, multi turneni au refuzat să semneze noile contracte. Deşi au fost ameninţaţi în fel şi chip sau li s-au promis vreun avantaj ( de genul, va scrieţi o persoană la gunoi, deşi sunteţi doi sau trei la întreţinere), nu s-a reuşit intimidarea turnenilor.

Atunci, pentru că firma ieşea în pierdere, s-a trecut la faza a doua, impunerea contractelor prin asociaţiile de locatari. Aici intervine penalul, pentru că, la unele asociaţii, administratorii nu au mai dat contractele locatarilor spre a le citi şi a lua o hotărâre, ci au semnat în numele acestora. Turnenii s-au văzut în faţa faptului împlinit, numai că nu este chiar aşa cum doresc lingăii conducerii locale. Administratorii care au procedat aşa au încălcat legea şi pot ajunge la închisoare. Procurorii turneni ar trebui să demareze o anchetă, pentru că este clar o încălcare a legii. Nu ne facem mari speranţe că vor începe verificări la asociaţiile de locatari, însă timpul nu este trecut şi nu se ştie ce surprize ne oferă. Faptele sunt comise şi oricând poate fi întocmit un dosar penal.

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
madalin pe 08 Februarie 2014, 01:25
#15
Aberația
Inainte sa scrieti aceste aberații ar fi bine sa cititi legea 230 care reglementează activitatea asociaților de proprietari, legea 211 ce se refera la mediu precum si legea 101 ce se refera la salubrizare.

Sunteti niste ziaristi slabi...unde ati facut liceul in cazul in care il aveti ca de studii superioare nu mai vorbim....apropo romaneste cand invatati sa scrieti?
Grigore Pascu . pe 29 Ianuarie 2014, 07:21
#14
lui #13 analfabetul .
DAR FAPTUL CA LIVIU NEAGU -CARE LOCUIESTE LA CASA LANGA POLICLINICA- MAI ARE DOUA APARTAMENTE PE CARE LE-A INCHIRIAT FARA SA INREGISTREZE CONTRACTELE LA ADMINISTRATIA FINANCIARA SI FARA SA PLATEASCA IMPOZITELE CORESPUNZATOARE, CE PARERE AI ?? DE EVAZIUNE FISCALA AI AUZIT ?? DAR DESPRE CONFLICT DE INTERESE??(fiind consilier nu are voie sa aiba contracte cu statul A CARUI AUTORITATE O SUBMINEAZA!)
ptr,G.P pe 28 Ianuarie 2014, 16:42
#13
esti un gunoi
bati tu campii bai Grigore Pascu se vede ca esti prost rau de tot ca N.L nu este presedinte la nici o asociatie ai dato in bara cu aceasta informatie

Grigore Pascu . pe 27 Ianuarie 2014, 17:03
#12
Stimate autor, bati campii!!
-Sunt administrator la o asociatie de locatari. Nimeni nu ne-a impus sa semnam contracte cu prestatorii de servicii,pentru ca legea nu prevede asa ceva !!!( ca dovada ca asociatia noastra a refuzat si nu ne-a facut nimeni nici macar o observatie!) -NU ADMINISTRATORUL SEMNEAZA CONTRACTE CI PRESEDINTELE. VA CONFIRMA DL LIVIU NEAGU,CONSILIER P.D.L. UNUL DINTRE PUTINII PRESEDINTI CARE AU SEMNAT. - NU ESTE NIMENI OBLIGAT SA SEMNEZE,DAR DACA ISI ARUNCA GUNOIUL IN STRADA FACE PUSCARIE! SA SI-L DUCA SINGUR LA DEPOZITUL ECOLOGIC . NU MAI INDEMNATI OAMENII LA PROSTII,S-AR PUTEA CA ODATA SA AJUNGETI LA PUTERE SI OAMENII SA APLICE CEEA CE I-ATI INVATAT!!
mucegai pe 27 Ianuarie 2014, 15:10
#11
gunoi
bravo gogo

asa se intimpla daca in comitet sint alesi analfabeti care nu au citit o lege in viata lor
GOGU pe 27 Ianuarie 2014, 14:37
#10
GUNOI
CONTRACTUL A FOST SEMNAT DE PRESEDINTE PIRVU FLORIAN CARE DIN LUNA OCTOMBRIE TINE FACTURILE IN BUZUNAR FARA A FI LUATE IN EVIDENTA . ACESTA NU ESTE CAZ PENAL CONFORM ART 41 DIN LEGEA 82[LEGEA CONTABILITATII ] ASTA SA SCRIETI MUCOSILOR NU SA INVINUITI ADMINISTRATORII CA NU EI CONDUC ASOCIATIA .
JUMP pe 25 Ianuarie 2014, 18:20
#9
Despre gunoi si gunoaie
Atata timp cat cetatenilor din oras si celor din comunele limitrofe le vor sta creierii lejer in cap,cei din Primaria Turnu Magurele vor face cu usurinta absolut tot ce isi vor dori ei impreuna cu sefii lor de la Buc*resti.Daca voi cei care aveti cunostinta despre unele nereguli cu privire la contractele de salubritate sau cum sunt semnate,de ce nu puneti mana sa faceti plangere scrisa la Politie si Parchet?Nu va mai lasati intimidati de tot felul de persoane care isi dau cu parerea si ameninta fara niciun fel de baza legala.Orice prestare de servicii se face in baza unui contract intre prestator si beneficiar.
ion pe 25 Ianuarie 2014, 16:43
#8
Alta firma!
Singura solutie este alt tarif, mai mic sau alta licitatie! Contractele clar nu pot fi impuse prin asociatiile de locatari! Cred ca ar trebui reluata povestea despre cum a ajuns la noi acesta firma! NU SEMNATI CONTRACTE! SUNT ABUZIVE! Includ furaciune!
un cetatean din cartierul odaia pe 25 Ianuarie 2014, 15:00
#7
despre gunoi
pe data de 16 ianuarie cind se ridica gunoiul din odaia pe strazile zona trei ca asa o numesc cei de la primarie o anume doamna ne avertiza sa facem co tract pentru gunoi,ca oricum vom plati, ca domnul primar a facut contract cu aceasta fima Polaris si ne vor retine contravaloarea gunoiului cind vom plati impozitul la primarie.Nu doresc sa mai vina asa persoana aroganta pestrazi ca nu ne sperie noi si asa platim salubrizare cind platim impozitul, de ce alt contract?Ce servicii ne face primaria pentru ca platim salubritate.Va spun eu..Ar trebui sa mature pe strazi zona 3 sa ridice gunoiul sa faca c*retenie, ceea ce nu se intimpla.Am sa fotografiez zi de zi ce face firma Polaris si pe doamna aia aroganta, sa nu mai vina nu avem nevoie de ea.
Marinica pe 25 Ianuarie 2014, 14:43
#6
Una din femeile care vin cu contractele de gunoi
Ghici cine e!??, este soacra lui Adi Bita, fost prefect, acum mare sef la bacul de peste Dunare, care desi e falimentar ii asigura un salariu de 6500 lei..in loc sa scada tarifele ca sa-l faca bun din punct de vedere comercial.pe ei ii doare'n c*r,ca banii vin..cum? de unde?, daca o afacere nu merge;faliment!, de unde or fi platiti astia??
Pamfil pe 25 Ianuarie 2014, 13:39
#5
penalistii lu' peste
hai frate, ii dati tot cu,,proc*ratura'', parca sunteti pe vremea lui Ceasca. Ce, n-ati auzit de Parchet pana acum?

si daca tot sunteti atat de destepti, ia spuneti voi la ce infractiune se incadreaza ce tot spuneti voi acolo? ha? nu v-aud.

nu zic ca e bine ce se intampla cu incheierea contractelor in modul asta, dar zic sa nu mai scrieti articole de dragul de a le scrie, lasati Parchetul si DNA in pace.

apropo, stiti ca se face o petitie impotriva modului murdar in care fac jurnalism cei de la antena 3. Semnata de jurnalisti, evident. daca ati fi binevoit, ca redactori de articole pe turnucustiri, sa va iscaliti cu numele vostru real, v-ati fi putut numi macar un inceput de jurnalisti plus ca ati fi putut si voi sa semnati petitia aia. In schimb, il avem doar pe enigmaticul,,George'' si compania, care se ascund. De ce?

La asta ma refer: http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-16445258-scrisoare-peste-130-jurnalisti-protesteaza-fata-practicile-degradante-din-presa.htm
qrk pe 25 Ianuarie 2014, 12:49
#4
a cui o fi firma ?
aceste lucrurile si taxa de gunoi au fost facute cu acordul cuiva sus pus,pt ca altfel nu ar fi fost primiti in oras ar fi fost luati la goana cum au fost si Pireli o fi 50\50 ce ziceti?La fel si cu apa platim o groaza de bani pe m3 de apa,cea mai scumpa apa noi o avem.De ceeeee?

insideversion pe 25 Ianuarie 2014, 11:42
#3
Conteaza doar ca se incalca flagrant legea...
...nu a cui e firma! Credeti ca daca stiti amanuntul asta ve-ti suporta mai usor aceasta mitocanie pe fata? Of, Doamne, cand turnenii isi vor schimba mentalitatile si se vor trezi la realitate?
qrk pe 25 Ianuarie 2014, 09:48
#2
a cui o fi firma ?
cine stie cine sunt adevaratii patroni?
UN TURNEAN INSELAT pe 25 Ianuarie 2014, 06:54
#1
CONTRACTE ABUZIVE LA GUNOI
Concetateni,nu va lasat-i inselat-i si nici intimidat-i de amenintarile adersat-e de femeile care vin sa faca contract-e ABUZIVE de gunoi ale acestei FIRME impuse de catre PRIMARIE.In legatura cu Asociatiile de Propietari se face un abuz de catre administratorii acestor care si-au asumat responsabilitatea ilegala de a semna in fals contractele cu aceasta FIRMA impusa.PROCURATURA,DNA sa se SESIZEZE si sa se faca cercetari si anchete in legaturacu aceste abuzuri.DESTEPTATI-VA organe ale STATULUI si FACETI-VA datoria,legal si in temeiul legii.DESTEPTATI-VA Turneni,mai bine mai TARZIU decat NICIODATA.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.